Dodaj do ulubionych

nocleg Okęcie

IP: *.net.stream.pl 30.07.11, 20:20
Czy możecie polecić niedrogi nocleg blisko Okecia?Nie bardzo lubimy podróżować nocą, a po przylocie nigdy nie wiadomo jak pogoda będzie w Polsce.Prosze o jakies namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: chotelaż Re: nocleg Okęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 20:43

Odpowiedź utrudnia brak określenia "niedrogi".
      Tutaj masz wszystkie:
      www.rezerwuje.com/okecie-hotele?gclid=COHiyIHaqaoCFZIo3wodK10yXg
      • Gość: lato31 Re: nocleg Okęcie IP: *.net.stream.pl 31.07.11, 20:05
        Dzięki za cierpliwość.A niedrogi to znaczy tylko łóżko z czystą pościelą i łazienka z ciepłą wodą , byle doleżeć do rana.
        • Gość: neon Re: nocleg Okęcie IP: *.play-internet.pl 01.08.11, 21:31
          www.dandelion.waw.pl dwójka za 120PLNów (licencjonowana) taxi z lotniska 20plnów

• Gość: jedrzejkri Re: nocleg Okęcie IP: *.icpnet.pl 30.11.11, 00:09
            jest parę hoteli bardzo blisko okęcie, na tej stronie są chyba wszystkie z tych najbliżej: warszawa-hotel-lotnisko.pl ale nie musi być koniecznie obok lotniska, czasem tez jak jest dalej, to spokojnie można dojechać taxi z centrum rano to 30 minut, no chyba że są to godziny szczytu, to lepiej wziąć hotel przy samym lotnisku :)
            • Gość: tomekbardzik Re: nocleg Okęcie IP: *.icpnet.pl 30.11.11, 00:10
              raczej warszawa-hotel-lotnisko.pl

:)
        • marika4221 Re: nocleg Okęcie 12.01.12, 10:36
          Gość portalu: lato31 napisał(a):

> Dzięki za cierpliwość.A niedrogi to znaczy tylko łóżko z czystą pościelą i łazi
          > enka z ciepłą wodą , byle doleżeć do rana.
          Sprawdź sobie oferty w okolicach Okęcia na enoclegi.net.pl
        • Gość: Roman Re: nocleg Okęcie IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.04.13, 06:31
          apartamenty bravia mają mieszkanie przy Żwirki i Wigury za 150zł doba.
    • Gość: Sylwia Re: nocleg Okęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.12, 10:09
      Ja nocowałam w fajnym hotelu Noclegi Okęcie to był budynek Magnolia. Mają 3 hotele obok siebie. Byłam bardzo zadowolona ponieważ znajdują się w pobliżu lotniska. Pokoje fajnie urządzone z łazienkami. Ogólnie czysto, miło. Jeżeli chodzi o namiar to ja korzystam z ich strony: www.noclegiokecie.pl
    • Gość: Gość niezadowolony Re: nocleg Okęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.12, 12:03
      witam serdecznie 11 stycznia miałem przyjemność być w pokoju nr 9 u Jakuba i powiem szczerze nigdy nie wrócę pokojowa odstrasza samym wyglądem a do tego było okropnie brudno łazienki były brudne i nie posprzatane. Sugerowalem sie cena lecz następnym razem dopłace i pójdę do lepszego hotelu gdzie będzie czysto i schludnie. Nie polecam !!!
    • Gość: on noclegi okęcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 21:47
      Bardzo dobre miejsce na nocleg. Tanio i czysto. Polecam
    • muju Re: nocleg Okęcie 29.06.12, 12:34
      Przy korzystaniu z lotniska polecam Hostelu Jeziorki 71, taxówka kosztowała nas niecałe 20zł i dotarcie na miejsce zajeło 10min, dodatkowo przy 2 noclegach (przed i po locie) mogliśmy zostawić na ogrodzonym parkingu auto za 70zł/tyd (taniej nie znalazłam). Miejsce jest bardzo czyste i prawie nowe, a ceny są bardzo konkurencyjne.
      • Gość: miki Re: nocleg Okęcie IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.13, 08:42
        Byłem ostatnio w czymś co się nazywa Noclegi Okęcie. Sporo gości, więc każdej doby nocowałem w dwóch różnych budynkach - U Jakuba i w Magnolii. Oba bardzo spoko, tym bardziej za tę cenę. Wygodnie, czysto, ładnie... i TANIO!!! Blisko lotniska, blisko biedronki, lidla, mcdonalda. No i przemiła obsługa! Polecam!!!
        • Gość: spam Kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 18:43

Miki spadaj z ta kryptoreklama.
          • Gość: hrdek Re: IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 17.03.14, 09:44
            Mory, z 10 km od Okęcia, hotel Rest. Tani hotel w dobrym standardzie, ze spa w cenie. Bardzo fajna odmiana po powrocie z Egiptu. Korzystaliśmy 2 tygodnie temu, nie chciało się nam od razu wsiadać w auto ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka