Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc, ryanair

IP: *.gdynia-laczpol.mm.pl 07.09.11, 11:31
witam,
mam problem. Opłaciłam bilety jakieś 3 tygodnie temu. Dzisiaj stwierdziłam że dokupię bagaż w drogę powrotną. Weszłam w opcję 'dodaj bagaż' i próbowałam zapłacić. Niestety moja płatność została odrzucona. Nie mogę już wrócić do tego okienka gdzie mogę zapłacić (koleżanka mi opłaci swoją kartą). Rezerwacja więc jest 'niepotwierdzona' i kwota należna: 63zł. Proszę o pomoc. Jak mogę opłacić tą należną kwotę? Próbowałam wszystkich opcji i nigdzie nie widzę możliwości zapłaty. Weszłam znów w 'dodaj bagaż' i bym musiała znów wykupić bagaż a tamten wciąż byłby nieopłacony.
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • flyboom ryanair 07.09.11, 19:46
      Pozostaje telefon do Ryanair.
      • hrlech Re: ryanair 24.08.16, 09:02
        Dlaczego tak zdecydowanie i konsekwentnie RYAN AIR UKRYWA SWÓJ TELEFON KONTAKTOWY???...nie można się skontaktować telefonicznie z żywą osobą!? Henryk
        • orange_tail Re: ryanair 24.08.16, 13:23
          Na stronie ryanair.com jest zakładka kontakt, tam jest link do "czatu na żywo". Należy tam wpisać imię, nazwisko, adres mailowy i nr rezerwacji. Niestety, więcej nie udało mi się dowiedzieć, bo nie dysponuję numerem rezerwacji.
          Na czacie powinny być żywe osoby.
          • saba73 Re: ryanair 25.08.16, 08:49
            Na czacie są konsultanci, korzystałam kilka razy i za każdym razem pomogli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka