Gość: Piotr IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 22:12 czy korzystacie z możliwości odprawienia się w domu, czy jednak wolicie być odprawieni na lotnisku? czy są sytuacje kiedy lepiej zrobić to w jednym z tych dwóch miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaraw Re: odprawa online 22.06.12, 22:46 Jak robię w domu, oczywiście nie zawsze się da. Ale ta na lotnisku długo nie trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: odprawa online 23.06.12, 20:11 Odprawiam sie on -line aby uniknąć overbookingu. Odpowiedz Link Zgłoś
sally_y Re: odprawa online 24.06.12, 10:07 Wg mnie nie ma żadnej różnicy. Wszystko trwa tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
olka593 Re: odprawa online 24.06.12, 15:16 Mnie się wydaje, że np. Ryanair ma tylko odprawę on-line. Za odprawę na lotnisku trzeba dodatkowo zapłacić. On-line jest bardzo szybkie i łatwe. I na lotnisku nie trzeba być dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sally_y Re: odprawa online 25.06.12, 14:37 Za odprawe on-line tez sie płaci. Praktycznie to płacisz za wszystko w zalezności od linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: odprawa online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 20:19 No dobrze, odprawiam się on-line i co później na lotnisku? gdzie powinnam się udać z bagażem, który idzie do luku? jestem laikiem i z tond moje pytanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: odprawa online IP: *.m3-connect.de 26.06.12, 07:08 "z tond " No nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: odprawa online 26.06.12, 10:05 Gość portalu: zuza napisał(a): > No dobrze, odprawiam się on-line i co później na lotnisku? gdzie powinnam się u > dać z bagażem, który idzie do luku? jestem laikiem i z tond moje pytanie. Pozdr > awiam Do punktu zwanego „baggage drop-off” (często jest jeden/kilka dla konkretnej linii lotniczej czy grupy współpracujących linii). Jeśli nie ma takiego wydzielonego, to do normalnego stanowiska odprawy. Odpowiedz Link Zgłoś