Dodaj do ulubionych

Gdzie rezerwujecie czartery?

IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 16:44
Cześć,
od jakiegoś czasu trochę sobie podrózuję, zazwyczaj były to wyjazdy autokarowe, ale po ostatniej podróży, która trwała całą dobę i którą miesiąc odchorowywałam, postanowiłam przesiąść się do samolotu ;) może wreszcie tez "wylecę" za Europę!
I tu pytanie - w ogóle nie mam doświadczenia w takim podrózowaniu. Pierwsze więc pytanie, gdzie znaleźć dobre, pewne połączenia samolotowe? Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: oli Re: Gdzie rezerwujecie czartery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.13, 13:39
      Możesz bezpośrednio na danych liniach lotniczych takich jak wizzair, czy ryanair itd.
      W ogólnych wyszukiwarkach www.tanie-loty.com.pl/
      Wszelakie informacje i wskazówki, no i lory www.fly4free.pl/

No i zostaje "polowanie" na tanie bilety.

A jeśli interesują Cię czartery to biura podróży np tui, alfa star itp jeśli zostają im wolne miejsca w samolocie to też sprzedają.
      • Gość: Bronka Re: Gdzie rezerwujecie czartery? IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:52
        Dziękuję! Właśnie tak szukałam i trochę byłam zdziwiona, że na stronach biur podróży są też i regularne loty w rózne miejsca, i jeszcze te czarterowe. Nawet tak sobie wstępnie oglądałam, na stronie akurat Rainbow Tours i znalazłam ciekawe połączenie do Izraela! Mam ochotę pojechać w takie miejsce i może się faktycznie skuszę!
        Dzięki za odpowiedź, zerknę tez na strony, które proponujesz :)
    • Gość: bronek Re: Gdzie rezerwujecie czartery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 16:03

Czartery? Bronka, czy ty nie mylisz lotow rejsowych z charterami?
      Przesiadka z autobusu do samolotu moze byc traumatyczna.
      • Gość: Bronka Re: Gdzie rezerwujecie czartery? IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:40
        Być może mylę, wytłumaczysz mi różnicę?
        • voyager747 Re: Gdzie rezerwujecie czartery? 06.10.13, 01:05
          Wizzair będzie latał do Tel Awiwu z WAW
        • Gość: bronek Fekalia, bakalie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 16:52

Odrobine asertywnosci:) Nie "byc moze" ale na pewno mylisz.
          Uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz. Strzasnij z paluszkow
          pyl lenistwa i zajrzyj do Wikipedii. W przeciwnym razie bedziesz
          mylila okreslenia w temacie. Precyzyjnie zadane pytanie zaprasza
          podobna odpowiedz. Do nastepnego:)
    • archi-polis Re: Gdzie rezerwujecie czartery? 06.10.13, 22:49
      Na taki temat spodziewam się wysypu domen bez jakichkolwiek konkretów na w/w pytanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka