Dodaj do ulubionych

Pytanie o Etix LOT

IP: 217.168.131.* 16.06.05, 11:27
Mam pytanie, chcę zarezerwować etix na krajowy lot. Z lotowskiej strony
wyczytałem, że można go kupić także w biurze LOT-u i jest możliwość zapłaty
gotówką. Czy w takim jednak wypadku będę mógł skorzystać z taryfy
internetowej?
Pozdr
K
Obserwuj wątek
    • swissboy Re: Pytanie o Etix LOT 16.06.05, 14:34
      wtedy nie. wtedy zaplacisz "normalna" taryfe - a do tego dobulisz chyba ze 100
      zeta za obsluge... najlepiej zadzwon do LOTu na ta ich bezplatna infolinie i
      sie dowiedz szczegolow - moze akurat ten bilet bedzie niewiele drozszy...
      • Gość: Karo Re: Pytanie o Etix LOT IP: 217.168.131.* 16.06.05, 14:50
        Dzięki za info,
        krótko mówiąc, nie mam szans uniknięcia zapłaty kartą kredytową, bo o ile się
        orientuję rezerwacja na stronach lotowskich nie przewiduje innej możliwości?
        K
        • Gość: Stiwi Re: Pytanie o Etix LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:41
          Nie, nie przewiduje, tylko karta płatnicza.
    • Gość: ptyś Re: Pytanie o Etix LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:09
      proszę się zastanowić: jak taryfę internetową można uzyskać korzystając z
      zakupu przez telefon w biurze?
      • Gość: Kuriozalny Re: Pytanie o Etix LOT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.05, 22:30
        Nie ma szans bo LOT juz od jakiegos czasu stosuje oplaty transakcyjne rowniez
        we wlasnych biurach, przy okazji powodujace, ze lepiej kupic bilet na przyklad
        w biurze podrozy. Kolejne kuriozum na skale prawie swiatowa to oplata za
        wystawienie biletu elektronicznego.
        • lotawiec Re: Pytanie o Etix LOT 26.08.05, 11:45
          w biurze LOTu musialem zaplacic 40 zl za to,zeby pani mi dala bilet (o etixie
          mowa) koniec koncow zaplacilem ok 2 zl mniej niz gdy kupowalem normalny bilet
          na krajowce...oszczednosc jak ch..
          • Gość: ptyś Re: Pytanie o Etix LOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:42
            ten lot to jedno wielkie kuriozum, ma byc taniej, a jest drozej, po cholere mi
            taki e-tix, i to jeszcze wylacznie na trasach krajowych, tez mi nowoczesna linia
          • mala_nicki Re: Pytanie o Etix LOT 26.08.05, 23:28
            Panie lotawiec prosze nie przeklinac na forum ;)
            Buziaki
            PS i Tu Cie znalazłam ;)
            • lotawiec Re: Pytanie o Etix LOT 01.09.05, 18:54
              hehe:D toz Ty sprytna jestes;-) I znow musze jezyka pilnowac (tak,tak..to walka
              z nerwami,o ktorym mialem okazje Ci mowic) No nic...bede wiec grzeczny:D
              Buziaki rowniez sle;-)
              • aircrew Re: Pytanie o Etix LOT 08.09.05, 09:33
                A ja groże panu nie zrobieniem następnej rezerwacji :D:D:D I szukaj wiatru w
                polu. Memento nie przeklinaj, przyszłemu FA nie przystoi :D:D:D Całuski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka