Gość: viol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:03 Latacie tymi liniami? Jak z bezpieczeństwem, obsługą, uczciwością? Prosze o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumire Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: 213.17.128.* 16.08.05, 17:32 Ja latam dość często na trasie Katowice-Londyn i jest OK. Jedyne opóźnienie, jakie mi się przydarzyło, to wina paskudnej mgły. Nad obsługą się raczej nie zastanawiam, bo przeważnie tuż po starcie zapadam w błogą drzemkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: 80.50.84.* 18.08.05, 07:29 Wizz Air - firma tania, solidna i godna polecenia. Latałam kilka razy jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: 80.80.166.* 16.12.05, 15:02 wizz to straszne dziadostwo. najwieksza wada: nie wiadomo kiedy i czy w ogole polecisz. Katowice ; frankfurt hahn 23 (dcwadziesciatrzy!!) godziny spoznienia. w powrotkna strone rejs odwolany - babka dzwonila kilka godzin przed odlotem w sroku nocy. żałosne. koleżanka leciała tydzien wczesniej i tez nie doleciala bo tez bez uprzedzenia odwolali lot. katowice dortmund tego dnia 2 godziny spoznienia. i tak dalej. NIGDY wiecej. stres i zepsute plany spotkan nie sa warte niskiej ceny. Szczerze odradzam korzystanie z tej linii bo szerego lotow jest wylacznie wirtualnych, jak przyjdzie co do czego i tak je odwolaja. Odpowiedz Link Zgłoś
buschi Re: Wizz Air-co sądzicie? 18.08.05, 12:33 Leciałam w kwietniu do Sztokholmu z Katowic - bez zarzutu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:42 Nie polecam tej linii. Wczoraj tj.14.12 miał o 24.00 przylecieć samolot z lotniska w Luton do Pyrzowic jednak lot został alunowany. Na miejscu w Luton kazano nam przechodzić z jednego terminalu do drugiego błędnie informując, że samolot się pojawi i wystartujemy. W ostateczności pozostawiono nas na pastwe losu bez informacji czy wrócimy do kraju. Nie wspomne o poziomie informacji na lotnisku w Pyrzowicach, znicierliwione rodziny dowiedziały się dopiero o 2 w nocy oficjalnym komunikatem, że jednak samolot nie przyleci do Pyrzowic. Nadmienie,że w Luton było już wiadomo o tym przed 24. W dodatku nikt nie odbierał telefonów w przedstawicielstwie Wizz-Aira w Polsce. Nie wspomnę o zszarganych nerwach...Dzięki liniom LOT(szczerze polecam) wróciłam do domu płacąc oczywiście za bilet.Większość pasażerów pozostała w Luton czekając na łaskę Wizz-Air. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr [...] IP: 80.80.166.* 16.12.05, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jule Re: Wizz Air-co sądzicie? 03.01.06, 16:21 Gość portalu: ANNA napisał(a): > Dzięki liniom LOT(szczerze polecam) wróciłam do domu Witam byla kolezanke z firmy. Widze, ze fajnie reklamujesz naszego pracodawce. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Wizz Air-co sądzicie? 16.12.05, 08:44 na razie zaliczyli pierwsza spektakularna wpadke:..... miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3070367.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: *.bulldogdsl.com 16.12.05, 11:24 Nie pierwszą, nie pierwszą .... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Wizz Air-co sądzicie? 16.12.05, 11:31 to moze napisz o innych przypadkach? Akurat tak sie sklada, ze dosc czesto mam stycznosc z wizzem i jakos do tej pory o innych cudach nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krispie Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 09.01.06, 20:09 Ja leciałem Wizzair-em kilkakrotnie zarówno do i z Londynu jak i Sztockholmu. I tylko raz zdarzyło się jedno 40-to minutowe opóźnienie. Obsługa miła,samolot czysty i wygodny jak dla mnie,ceny przystępne. W sobotę wybieram się na weekend do Dortmundu i mam nadzieję ,że znów nie będzie niespodzianek :) Ja mogę Wizz polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Wizz Air-co sądzicie? 09.01.06, 20:53 Dortmund ma PIEKNE lotnisko. Rekawy, bajery, nowe i piekne :) Okecie sie moze schowac... Odpowiedz Link Zgłoś
jule Dortmund 09.01.06, 21:52 Dortmund to malenkie lokalne (bo nie ma nawet znaczenia regionalnego) minilotnisko. Jest jednym z najmniejszych w D. Porownywanie go wiec z Okeciem jest chyba niewypalem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Dortmund 09.01.06, 22:44 Male a ma wieksza przepustowosc... to po pierwsze. Po drugie jest pieknie zrobione, czyste, "czytelne" itp. Oczywiscie na ten fakt sklada sie to ze w Niemczech beda mistrzostwa swiata w pilce noznej i to lotnisko BEDZIE wykorzystywane do tych celow - kilka meczow e Dortmundzie, w tym mecz Polski. Aha, moze jednak sie troche myle, bo bylem tam raz ale ten raz mi zapadl w pamieci. Np taki Hahn, jest TOTALNA porazka, ale moze za x lat wybuduja tam cos normalnego. Parkingi i droga juz jest, teraz czekam na ten barak :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dortmund 10.01.06, 01:17 ale Hahn to lotnisko przyjmujace tzw "tanie loty", wiec to co tam jest to raczej wystarczy. wiele razy korzystalam z tego lotniska i jakos nie mialam powodow do narzekan. a jak chcesz cos super to zapraszam na lotnisko do Frankfurtu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Dortmund 10.01.06, 09:48 1. Wiekszosc lotow z Dortmundu to tanie linie :) 2. Do Hahn NIC NIE MAM. Czesto latam i nie narzekam - NAPRAWDE. Ale jak zobaczylem Dortmund to zamarzylem zeby Hahn tez tak wygladalo. W Hahn przeszkadza mi 1 rzecz - Brak monitorow i info czy i dlaczego dany samolot jest opozniony. Ludzie siedza i czekaja a info brak. No dobra, brak mi rekawa do samolotu jeszcze, ale wiem, ze nie ma nic "za darmo" :))) No prawie za darmo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dortmund 10.01.06, 14:24 ale skoro dowoza autobusami to rekaw nie jest taki konieczny. ja pamietam jak jeszcze w Pyrzowicach malo co ladowalo i jak przylatywalam tam Lufthansa to pasazerowie z samolotu(i do samolotu) szli normalnie przez plyte:-))) osobiscie rekawa nie lubie, wzbudza we mnie jakies klaustrofobiczne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Dortmund 10.01.06, 14:36 W Hahn draluje sie na piechote. Na Okeciu, owszem, dowoza i jest to jak najbardziej OKEJ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dortmund 11.01.06, 15:52 w Hahn rowniez dowoza, nigdy tam nie musialam isc na pieszo Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Hahn - COOO??? 11.01.06, 19:49 A powiedz mi kiedy dowoza? W 2005 co miesiac lot do PL, ostatnio lecialem 22.12 - 28.12. Snieg i zamarzajaca mzawka i kazdy dralowal na piechote... Aha, paxy Ryana tez draluja. Cos sciemniasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Re: Dortmund IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.06, 21:18 Dortmund to faktycznie male lotnisko ale zaczyna sie liczyc u nas w regionie , faktycznie warszáwskie Okecie nie wypada zbyt pozytywnie w porownaniu z DTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Re: Dortmund IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.06, 21:18 Dortmund to faktycznie male lotnisko ale zaczyna sie liczyc u nas w regionie , faktycznie warszáwskie Okecie nie wypada zbyt pozytywnie w porownaniu z DTM Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Wizz Air-co sądzicie? 16.12.05, 14:50 Ja dość często nimi latam i miałam szczęście do tej pory (z wyjątkiem jednego przypadku, kiedy utkwiłam na lotnisku - ale to z powodu mgły). Co nie zmienia faktu, że skaszanili ostatnio na tym Luton... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: *.w86-203.abo.wanadoo.fr 10.01.06, 12:06 Latam czesto na trasie Katowice-Paryz.Polecam w 100%.Opoznienia sa do 30min ale z winy pasazerow Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wizz Air-co sądzicie? 10.01.06, 14:26 a o ktorej jest wylot do Paryza? jak tez o takim brzasku jak do Frankfurtu to sie nawet nie dziwie(5.50, 6.00) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Re: Wizz Air-co sądzicie? IP: *.w83-200.abo.wanadoo.fr 11.01.06, 13:15 Samoloty sa po poludniu Odpowiedz Link Zgłoś
okazjelotnicze Re: Wizz Air-co sądzicie? 11.07.13, 13:35 Jak to zawsze w tanich liniach, przed lotem trzeba się dobrze przygotować. M.in. chodzi o odprawę online, druk kart pokładowych i prawidłowy rozmiar bagażu podręcznego. Niestety już kilka razy widziałem przykre sytuacje, w których niektórzy musieli sporo dopłacić za nadbagaż. ------------------------------------------- Najlepsze okazje lotnicze i nie tylko www.okazjelotnicze.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś