anuskasz 29.08.05, 19:22 Mam do Was pytanko, czy lecieliscie moze liniami LTU do USA lub Kanady. Kiedys nimi lecialam, ale chcialam sie zapytac jak wygladaja rejsy obecnie. Na pokladzie dalej serwowany jest posilek, itd.... Dzieki !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptyś Re: linie LTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:25 wątpie, by linia nie dawala nic do jedzenia na trasie przez Atlantyk, czy chodzi o te nowe od jakiegos czasu polaczenie dzialajece miedzy Duesseldorfem a Nowym Jorkiem? a na ich stronie nie ma zadnych informacji nt. jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: linie LTU 30.08.05, 17:15 nie patrzylam za tym.... chodzi o polaczenie DUS-RSW. Jak wiecie to mowcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: linie LTU IP: *.ar.wroc.pl 31.08.05, 10:49 W zeszlym roku lecialam z nimi z Lipska do Punta Cana (Dominikana). Catering byl bardzo dobry, alkohol tez gratis. Jak jest w tym roku- nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
adamp54 Re: linie LTU 31.08.05, 12:02 W zeszłym roku leciałem Berlin - Peurto Plata. Wszystko bardzo profesjonalnie. Dobry catering. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anuskasz Re: linie LTU 01.09.05, 01:17 maja catering, ale chcialam sie dowiedziec czy standart sie troszke poprawil, czy dalej maja tani maly nieniemiecki nielad :P caluski Odpowiedz Link Zgłoś
delfina.25 Re: linie LTU 18.09.05, 23:13 12 godzin w samolocie..pierwszy taki długi lot przede mna...jakies wskazówki??? Czy jesk jakiś problem z bagażem jak jest za duzo??? Jeśli chce wzziąść 30 kg a mogę tylko 29kg, co robic?jest jakaś szansa na rozwiązanie tego problemu??? pozdrawiam i ewentualnie czekam na pomocne odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: linie LTU 19.09.05, 12:26 spoko linie choć ciasno w nogi leciałem w lutym duseldorfu do varadero żarcie normalne jak w samolocie piwo można kupić chyba 2 euro butelka0,3 Odpowiedz Link Zgłoś