Gość: asiek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 19:35 Czy warto czekac i liczyc na to ze bilet stanieje? Na razie w jedna strone jest to koszt 70 do 80 euro a chce leciec pod koniec lutego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: Lot Milano _ Lamezia Terme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:04 Nie wiem czy stanieje, ale do Lamezia możesz polecieć również Wizzairem z przesiadką w Budapeszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Lot Milano _ Lamezia Terme IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.05, 18:03 przed chwila patrzylam i nie widzialam lotu z budapesztu do lamezii; gdzie go znalazlas? Z wloch jest tylko rzym i mediolan? maja takie loty dopiero wprowadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Lot Milano _ Lamezia Terme 27.10.05, 23:15 Wizzair do Lamezii nie lata. Ale mozesz sprobowac przez Wenecje. Jak znajdziesz jakies tanie polaczenie miedzy Polska i Wenecja to pozniej do Lamezii mozesz sie dostac Alpi Eagles. U nich wczesnie kupowane bilety kosztuja 9 euro (+ taxy oczywiscie). www.alpieagles.com nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Lot Milano _ Lamezia Terme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:57 przepraszam za błędne informacje. widocznie zlikwidowali linię. jestem pewna, że z jakiś rok temu takie połączenie było możliwe. podaję link z tanimi liniami europejskimi: www.torre.pl/katalog/show.php?war=24 mam nadzieję że się przyda Odpowiedz Link Zgłoś