Dodaj do ulubionych

okęcie - parking

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:14
czy na okęciu jest płatny parking i ile kosztuje doba?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vaderk1 Re: okęcie - parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:35
      www.lotnisko-chopina.pl/katalog/parkingi/pl/parkingi_oplaty.php Pozdr.
      • Gość: essa Re: okęcie - parking IP: *.chello.pl 13.04.06, 21:47
        Polecam Parking Pod Lotniskiem www.ppl.waw.pl Mają tanio i są blisko lotniska.
        Ja skorzystałam i jestem zadowolona. Do lotniska wieżli mnie z 4 min. Wkrótce
        znowu zostawie u nich samochód :))

Pozdrawiam
        essa
    • prrrr55555 Re: okęcie - parking 18.11.15, 19:21
      Parking Okęcie - www.parking-lotnisko.pl/
      Parking lotnisko oferuje miejsca postojowe dla klientów portu lotniczego Warszawa Okęcie. Pozostawione pojazdy są monitorowane i podlegają całodobowej ochronie. Parking lotnisko Okęcie dysponuje prawie 1000 miejsc postojowych. Profesjonalna obsługa, bezpieczeństwo, konkurencyjne ceny oraz bezpłatny transfer na lotnisko i z lotniska.
      • frequentflyer Re: okęcie - parking 18.11.15, 20:55
        najgorszy parking w okolicy, prowadzony przez spamerów
    • klon51 Re: okęcie - parking 08.03.16, 11:30
      Też polecam Parking Okęcie na krakowksiej 42 - taniej niż na okęciu i innych prakingach
    • martamartulaka Re: okęcie - parking 15.02.18, 09:48
      W okolicy Okęcia www.parklot.pl/pl/parking-lotnisko/okecie jest wiele parkingów, a taki bezpośredni który znajduje się na lotnisku to parking lotniska P2. Parking znajduje się bardzo blisko lotniska. więc można spokojnie zostawić auto i bezpiecznie w spokoju wyruszyć w podróż. Serdecznie polecam
    • madziaa344 Re: okęcie - parking 16.04.18, 11:07
      Ja jeżeli juz decyduję się na wylot z Okęcia to wolę zostawić auto na parkingu obok czyli Park&Fly, gdzie oferują dużo lepsze warunki, nie ma aż tak dużego ścisku. Auto jest dodatkowo ubezpieczone i monitorowane 24/7, a jednocześnie zapewniają transport busem z parkingu pod samo lotnisko i przy poworocie od razu nas odebrali po wykonanym telefonie (wszystko w cenie), także tutaj wygląda to bardzo profesjonalnie.
    • sambolejro Re: okęcie - parking 12.06.18, 11:07
      Niestety sporo tam się płaci za parking.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka