Dodaj do ulubionych

lot do Limy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:16
Gdzie znaleźć możliwie najtańszy lot do Limy? (poszukuję na styczeń 2007).
Obserwuj wątek
    • Gość: ulien Re: lot do Limy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:24
      Ja leciałam KLM przez Amsterdam, z miedzyladowaniem na Antylach. Dokładnej ceny
      nie pamietam, ale drogo bardzo nie było.
      • Gość: Leszek Re: lot do Limy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:18
        Dzięki za odpowiedź. Przy okazji, czy masz może namiary na odpowiedzialną
        firmę, która organizuje wycieczki po Peru.
        • Gość: ulien Re: lot do Limy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:42
          Nil Pol Tour na pewno organizuje, a są dobrzy. Jest tez Polska firma w Limie,
          prowadzona przez panią o imieniu Danuta, ale niestety , nazwiska nie pamiętam...
    • tierralatina Re: lot do Limy 23.07.06, 15:25
      Az tak wielu mozliwosci niestety nie ma. Poza wspomnianym juz polaczeniem Air
      France/KLM jest jeszcze Iberia, oraz Aerolineas Argentinas (Z Rzymu, Paryza,
      Londynu i Madrytu) i TAM (z Paryza). Oraz relatywnie tani przewoznik
      www.air-madrid.com - z Madrytu i Barcelony.
      Kombinowac tez mozna przez Stany Zjednoczone, ale do tego potrzebna jest
      amerykanska wiza.

Do dyskusji o zwiedzaniu Peru polecam to forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14831
      • Gość: Agnieszka Re: lot do Limy IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 26.07.06, 19:38
        Ja polecam Lufthansę. Z Warszawy do Frankfurtu, z Frankfurtu do Caracas, z
        Caracas do Limy ( ale liniami TACA a nie AREOPOSTAL. Bardzo dobre połaczenie
        chociaz dwie przesiadki. KLM ma stare samoloty, nie polecam. Ceny biletów z
        zależnościile wczesniej sie rezerwuje. Styczen to okres wakacji w Limie - lato.
        Im wczesniej tym lepiej. Ceny wahają się do 1500 do 2500 USD.
        Pozdrawiam
        Wybierasz sie na urlop?
        • Gość: Agnieszka Re: lot do Limy IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 26.07.06, 19:43
          Biuro podróży w Limie www.perutrotter.pl/o_nas.htm
          Maria Kralewska to polka jej mąz jest peruwiańczykiem, jej synowie również
          mówią po polsku.
          Polecam sprawdzone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka