Dodaj do ulubionych

Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:03

Witam i pytam ;

Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ?
jakie linie gdzie kupić !
licze na Waszą pomoc
pozdrawiam
neronek
neronek1.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 27.07.06, 01:57
      Cześć, właśnie jestem na etapie organizowania podobnej podróży jak Twoja, tylko
      że ja do Wietnamu chcę lecieć we listopadzie tego roku.
      Poniże podaję ceny biletów które dostałem:

Opcja na przelot z Sajgonu do Bangkoku na 01 grudnia na lnie Thai Airways
      1 TG 695Y 01DEC FR SGNBKK SS1 1810 1935 /O $
      Cena:197.00USD + tax = 780.56PLN

Opcja na przelot z Sajgonu do Bangkoku na 02 grudnia na lnie Air France
      1 AF 169Y 02DEC SA SGNBKK SS1 2020 2150 /O $
      Cena:149.00USD + tax = 594.37PLN na osobę
      jedno z biur zaproponowało mi też przelot SGN-BKK liniami Vietnam Air+Bangkok
      Air ale przez Phenian :) - cena 800zł

czekam jeszcze na odpowiedź z Bangkoku jak wyglądały by ceny gdybym bilet tam
      kupił a nie w Polsce.
      • a380 Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 29.07.06, 11:05
        A moze zmienicie trase i do Bangkoku z Hanoi? Air Asia od 20 USD + podatki w 1
        strone...
        • krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 29.07.06, 21:29
          Kierunek nie ma znaczenia ponieważ jakoś musimy się dostać a potem wydostać z
          Wietnamu i właśnie w jednym kierunku ja zamierzam lecieć Air Asia a w drugą
          czymś innym. Neronek pewnie planuje zrobić to samo :)

Tak przy okazji właśnie dostałem maila od Olavi Tour na Khaosan w Bangkoku i
          ten sam bilet na Thai Air kupiony u w Tajlandii kosztuje 6900 bath
          • Gość: neronek Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:45
            Witam
            no właśnie ja tym razem planuje liniami aeroflot do hanoi a wylot z bangkoku
            Z sajgonu
            podobno na miejscu w sajgonie kupie bilet do bangkoku liniami vietnamair
            koszt biletu około 100$ ;
            www.vietnam-air.de/
            albo zrezygnuje i jednak udam się do phnom penh jakies 4h ! a tam za 20$
            autobusem do bangkoku jakies 10h w porze suchej no tak ale ta Wiza 20$
            jeszcze dochodzi !! sic!!
            neronek
            neronek1.blog.onet.pl/
            • Gość: neronek Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:52
              kurcze szkoda ze te tanie linie airasia nie lataja do sajgonu troche to
              komplikuje przy wylocie do polski , a linie thai i france air to tanich raczej
              nie należa potrzyłem na bangkok air i takze nic sic !!
              no cóż możemy tylko
              liczyć na tych co beda w Sajgonie i sprawdza nam cenę linii
              wietnamskich !
              krzysztof może tobie sie uda w listopadzie to sprawdzić bedzie SUPER!!
              pozdrawiam
              neronek
              • krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 02.08.06, 18:17
                ok, nie ma sprawy, sprawdzę
                ale że do listopada jest jeszcze daleko to może poszujaj w necie jakiegoś biura
                wietnamskiego i po poprostu napisz do nich :)
                • a380 Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 03.08.06, 09:43
                  A mysleliscie o tym, zeby wrocic krajowka do Sajgonu i stamtad Air Asia?
                  • a380 Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 03.08.06, 09:43
                    Oczywiscie pytalem o powrot do Hanoi i stamtad Air Asia :)
                    • krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 03.08.06, 11:31
                      tak, zastanawiałem się nad tym ale na razie problemem jest czas, nie mam go za
                      dużo i wolałbym go oszczędzać :)
                      • Gość: nick Miles&More - pytanie IP: *.dyn.optonline.net 05.08.06, 09:16
                        sorry,ze nie na temat biletu Sajgon-BKK (chyba najlepiej na miesjcu kupowac bilet, ja lecialem z
                        kathmandu do BKK Thai Airlines i najlepsza cene dostalem w biurze podrozy w nepalu), mam spory
                        problem z uczestnictwem w programie M&M, karte wystawiona mam przez Lot i to chyba dlatego teraz
                        cierpie, za kazdym razem gdy lece liniami nalezacymi do star alliance z poza europy (mimo ze podaje
                        moj numer karty przy check-in) mile nie sa naliczane!!!! ( np loty United Airlines, US Airways) jak
                        zadzwonilem z pytaniem co sie dzieje, dostalem odpowiedz ze powinienem chomikowac moje karty
                        pokladowe i wysylac do lotu do warszawy!!! to po jaka cholere wydawane sa karty z nr
                        identyfikacyjnym, jedyne wyjscie to chyba zrezygnowac z tego programu i zaczac latac innymi
                        liniami..... moze ktos ma podobna sytuacje???
    • Gość: neronek Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:23
      sajgon-hanoi samolot kosztuje 140$ a pociąg jedzie 2 dni podobno !?? aż 2 dni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka