Gość: neronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:03 Witam i pytam ; Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? jakie linie gdzie kupić ! licze na Waszą pomoc pozdrawiam neronek neronek1.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 27.07.06, 01:57 Cześć, właśnie jestem na etapie organizowania podobnej podróży jak Twoja, tylko że ja do Wietnamu chcę lecieć we listopadzie tego roku. Poniże podaję ceny biletów które dostałem: Opcja na przelot z Sajgonu do Bangkoku na 01 grudnia na lnie Thai Airways 1 TG 695Y 01DEC FR SGNBKK SS1 1810 1935 /O $ Cena:197.00USD + tax = 780.56PLN Opcja na przelot z Sajgonu do Bangkoku na 02 grudnia na lnie Air France 1 AF 169Y 02DEC SA SGNBKK SS1 2020 2150 /O $ Cena:149.00USD + tax = 594.37PLN na osobę jedno z biur zaproponowało mi też przelot SGN-BKK liniami Vietnam Air+Bangkok Air ale przez Phenian :) - cena 800zł czekam jeszcze na odpowiedź z Bangkoku jak wyglądały by ceny gdybym bilet tam kupił a nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 29.07.06, 11:05 A moze zmienicie trase i do Bangkoku z Hanoi? Air Asia od 20 USD + podatki w 1 strone... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 29.07.06, 21:29 Kierunek nie ma znaczenia ponieważ jakoś musimy się dostać a potem wydostać z Wietnamu i właśnie w jednym kierunku ja zamierzam lecieć Air Asia a w drugą czymś innym. Neronek pewnie planuje zrobić to samo :) Tak przy okazji właśnie dostałem maila od Olavi Tour na Khaosan w Bangkoku i ten sam bilet na Thai Air kupiony u w Tajlandii kosztuje 6900 bath Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:45 Witam no właśnie ja tym razem planuje liniami aeroflot do hanoi a wylot z bangkoku Z sajgonu podobno na miejscu w sajgonie kupie bilet do bangkoku liniami vietnamair koszt biletu około 100$ ; www.vietnam-air.de/ albo zrezygnuje i jednak udam się do phnom penh jakies 4h ! a tam za 20$ autobusem do bangkoku jakies 10h w porze suchej no tak ale ta Wiza 20$ jeszcze dochodzi !! sic!! neronek neronek1.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:52 kurcze szkoda ze te tanie linie airasia nie lataja do sajgonu troche to komplikuje przy wylocie do polski , a linie thai i france air to tanich raczej nie należa potrzyłem na bangkok air i takze nic sic !! no cóż możemy tylko liczyć na tych co beda w Sajgonie i sprawdza nam cenę linii wietnamskich ! krzysztof może tobie sie uda w listopadzie to sprawdzić bedzie SUPER!! pozdrawiam neronek Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 02.08.06, 18:17 ok, nie ma sprawy, sprawdzę ale że do listopada jest jeszcze daleko to może poszujaj w necie jakiegoś biura wietnamskiego i po poprostu napisz do nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 03.08.06, 09:43 A mysleliscie o tym, zeby wrocic krajowka do Sajgonu i stamtad Air Asia? Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 03.08.06, 09:43 Oczywiscie pytalem o powrot do Hanoi i stamtad Air Asia :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? 03.08.06, 11:31 tak, zastanawiałem się nad tym ale na razie problemem jest czas, nie mam go za dużo i wolałbym go oszczędzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Miles&More - pytanie IP: *.dyn.optonline.net 05.08.06, 09:16 sorry,ze nie na temat biletu Sajgon-BKK (chyba najlepiej na miesjcu kupowac bilet, ja lecialem z kathmandu do BKK Thai Airlines i najlepsza cene dostalem w biurze podrozy w nepalu), mam spory problem z uczestnictwem w programie M&M, karte wystawiona mam przez Lot i to chyba dlatego teraz cierpie, za kazdym razem gdy lece liniami nalezacymi do star alliance z poza europy (mimo ze podaje moj numer karty przy check-in) mile nie sa naliczane!!!! ( np loty United Airlines, US Airways) jak zadzwonilem z pytaniem co sie dzieje, dostalem odpowiedz ze powinienem chomikowac moje karty pokladowe i wysylac do lotu do warszawy!!! to po jaka cholere wydawane sa karty z nr identyfikacyjnym, jedyne wyjscie to chyba zrezygnowac z tego programu i zaczac latac innymi liniami..... moze ktos ma podobna sytuacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: Sajgon -Bangkok jaka cena biletu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:23 sajgon-hanoi samolot kosztuje 140$ a pociąg jedzie 2 dni podobno !?? aż 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś