lamancza 11.09.06, 11:20 Jak myślicie, o której powinienem być na lotnisku jeśli samolot (centralwings do Londynu) odlatuje o 8 rano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilecka. Re: Okęcie - odprawa. IP: *.37-151.net24.it 11.09.06, 13:11 Bez przesady , 6.30 jest ok. Poza tym i tak bedziesz musial stac w kolejce do check in i tak, takze lepiej pozniej (krotsze stanie) Odpowiedz Link Zgłoś
georg22 Re: Okęcie - odprawa. 11.09.06, 13:27 Im wczesniej tym lepiej.Mozna jesze na spoko zajść do sklepików po odprawie ,albo cos łyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Okęcie - odprawa. 11.09.06, 13:40 Myślałem, że po tych londyńskich sensacjach są wciąż gigantyczne kolejki do odprawy. True? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: E_T_I_U_D_A --odprawa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:30 A jak mam z Etiudy Norwegianem samolot o 6:05 do malagi, to o której powinnam być? O 4:00 wystarczy, czy wczesniej? bo słyszałam, że tam są straszliwe kolejki :( Odpowiedz Link Zgłoś
chbmp Re: E_T_I_U_D_A --odprawa. 17.09.06, 20:45 No właśnie, mam taki sam problem. Czy mógłby ktos poradzić?... Na stronie Norwegian wyczytałem, że jak wylot przed 7.00 rano, to odprawe zaczynają 1 godzine wcześniej. A w telefonie powiedzieli że trzeba być o 4, ale tak jakos bez przekonania... No i te podobo straszne kolejki na Etiudzie - czy rano też tak tam jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaslodz Re: E_T_I_U_D_A --odprawa. IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.09.06, 10:00 Najlepiej byc pomiedzy 4, a 5 - odprawe zamykaja o 5:25. O 6 wcale nie ma tam kolejek... o tej godzinie jest norwegian do malagi i wizzair do dortmundu (notabene nie we wszystkie dni). :-) milego lotu! Odpowiedz Link Zgłoś