Dodaj do ulubionych

program Miles & More

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:24
mam male pytanie, w jakim czasie przesylaja oni ta normalana karte czlonkostwa
w programie? Czy wystarczy sie zarejestrowac, czy trzeba cos jeszcze zrobic?
bo ja nic tam na ten temat nie znalazlam, a teraz posiadam tylko ten numer
dziekuje za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: program Miles & More IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:44
      Dostarczenie karty chwilę trwa. Nie pamiętam dokładnie, ale ja ją dostałam gdzieś po dwóch miesiącach od zarejestrowania się.

Do czasu otrzymania karty, posługujesz się tymczasowym numerem, czyli tym, co ci się wyświetliło po rejestracji ;-).

Podczas odprawy podajesz ten numer albo pokazujesz wydruk i punkty za loty powinny być od razu naliczone. Jeśli nie będą (zdarza się, nawet z kartą), zawsze potem możesz wysłać do biura obsługi M&M formularz, by zostały naliczone brakujące przeloty.

pozdrawiam
      miki :)
    • anuskasz Re: program Miles & More 03.11.06, 22:49
      ale musisz miec na koncie 3000mil aby otrzymac plastikowa karte !
      • Gość: ga Re: program Miles & More IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:06
        czyli do czasu zebrania 3000 mil, trzeba podlugiwac sie tym numerem? Zapisalem
        juz dwa razy moja ciocie, ale jeszcze nigdy karta nie przyszla, teraz rozumiem
        czemu :)
        • andywaw Re: program Miles & More 03.11.06, 23:19
          Tak, kartę podstawową (niebieską) dostajesz pocztą po uzbieraniu 3000 mil na
          koncie.
      • Gość: miki Re: program Miles & More IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:43
        Kurcze! Jak to wszystko drobnym druczkiem trzeba czytać ;-). Tego nie zapamiętałam. Ech.

pozdrawiam
        miki :)
        • anuskasz Re: program Miles & More 04.11.06, 00:01
          no trzeba:)

mnie kiedys tak umoczyli z biletem :(
    • sinus1 Re: program Miles & More 04.11.06, 09:17
      A ja się dołączę do wątku pytając, jak jest z naliczaniem mil premiowych z
      promocji Member-get-member, czy są na koncie zaraz po uzyskaniu 3000mil przez
      osobę polecaną czy z jakimś opóźnieniem?

Pozdrawiam,
      Sinus
      • anuskasz Re: program Miles & More 04.11.06, 12:48
        zaraz po otrzymaniu :)
        a u osoby poleconej bedzie dodane do biletu np. WAW- FRA 750
        Mem-get-mem 2000
        z tą samą datą:)
        a dużo osób już poleciłaś ?
        • sinus1 Re: program Miles & More 05.11.06, 00:41
          > poleciłaś ?
          poleciłeś ;)

Poleciłem trzech znajomych, którzy ponoć już wysłali karty pokładowe za zaległe
          loty więc czekam aż im i mnie naliczą mile.

Pozdrawiam,
          Sinus
          • anuskasz Re: program Miles & More 05.11.06, 02:20
            zalegle mile naliczyja ok 30-45 dni. jezeli jest bilet lufthansy, naliczyc mozna
            w internecie, bez koniecznosci wysylania boardingow. Nalezy sie zalogowac przez
            niemiecka wersje programu.
            Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka