Dodaj do ulubionych

AMV-AMC Airlines

16.01.07, 19:41
Czy ktoś wie co to za linie lotnicze?
Będę wdzięczna za informacje i opinie.
Iwona
Obserwuj wątek
    • Gość: majahi Re: AMV-AMC Airlines IP: *.interpc.pl 18.01.07, 13:43
      Ten temat był już wałkowany na forum wieeeele razy. Wystarczy troszke poszukać.
      Znajdziesz oczywiście opinie malkontentów, którzy to przestrzegają przed lotem
      tymi liniami, bo niby nie sa bezpieczne, samoloty stare i brzydkie ble ble ble itd.

Fakty jednakże są takie:
      Linie obecnie dysponują dwoma Boeingami 737-800 z 2006 roku, które zobaczyć
      można w Polsce w każdy wtorek i piątek, oraz jednym Mc-Donell Douglasem MD-83,
      trochę brzydkim, ale też całkiem młodym - bo z 1996 roku. Do końca roku 2007
      roku AMC planuje latać już wyłącznie tymi nowymi 737-800, bo mają ich
      zamówionych chyba 7 sztuk. Punktualność w skali 1-10: 10 pkt.

Stewki ładne, żarcie jest - jeśli będziesz głodna, to będzie ci smakowało :P
      • sanpja Re: AMV-AMC Airlines 24.01.07, 18:07
        A ja szukałam w wyszukiwarce i nie chciała ze mną gadać. Znalazłam tylko ten
        wątek. Ja mam z nimi lecieć w czwartek w sierpniu do Hurgady, nie wiesz którym
        samolotem polecą :)))
        Tak na poważnie to wcale się nie nabijam i naprawdę mnie to interesuje bo chcę
        się czuć bezpiecznie. Czy lot z Katowic do Hurgady trwa 5 godzin? Dobrze
        wyczytałam na stronie Scan Holiday?
        • Gość: butyński Re: AMV-AMC Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:22
          Lot do Hurgady trwa ok 4 godz. + 1 godz. na zmianę czasu = 5 może tak
          liczysz?.AMC leciałem 737 -800 nowiutki wypasiony jak na czarter - lepszy od
          wielu innych .Nie masz się czego obawiać .
          • sanpja Re: AMV-AMC Airlines 25.01.07, 13:46
            Dzięki, to ta 1 godzina mniej mnie pocieszyła :)
          • poznanianka-77 Re: AMV-AMC Airlines 01.02.07, 14:51
            czesc! ja lecę do hurghady 12 lipca tymi liniami.ja sie nie boje ale mój mąż
            troche tak.polecimy oboje pierwszy raz w życiu i mam nadzieję ze szczęśliwie
            wylądujemy.pozdrawiam
            • pawel_bielsko Re: AMV-AMC Airlines 01.02.07, 15:00
              Nie chce nikogo straszyc i zniechecac, bo kazdy lotmoze byc inny, ale ja lecac z Krakowa mialem opoznienie 7,5godzinne. Nikt nie mowil co i czemu, a Krk male lotnisko tysiace osob sie przewalaly. Potem powiedzieli: teraz zrobimy lot probny 15min nad Krk z waszymi bagazami. Jesli przylecimy spowrotem, to lecimy, a jesli nie....
              W druga strone bylo co do minuty, linie bardzo ok.
              • Gość: rh Re: AMV-AMC Airlines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:39
                >Jesli przylecimy spowrotem, to lecimy, a j
                > esli nie....

i co przylecieli ??
                • pawel_bielsko Re: AMV-AMC Airlines 02.02.07, 14:10
                  tak, przylecieli ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka