iwona_ol 16.01.07, 19:41 Czy ktoś wie co to za linie lotnicze? Będę wdzięczna za informacje i opinie. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majahi Re: AMV-AMC Airlines IP: *.interpc.pl 18.01.07, 13:43 Ten temat był już wałkowany na forum wieeeele razy. Wystarczy troszke poszukać. Znajdziesz oczywiście opinie malkontentów, którzy to przestrzegają przed lotem tymi liniami, bo niby nie sa bezpieczne, samoloty stare i brzydkie ble ble ble itd. Fakty jednakże są takie: Linie obecnie dysponują dwoma Boeingami 737-800 z 2006 roku, które zobaczyć można w Polsce w każdy wtorek i piątek, oraz jednym Mc-Donell Douglasem MD-83, trochę brzydkim, ale też całkiem młodym - bo z 1996 roku. Do końca roku 2007 roku AMC planuje latać już wyłącznie tymi nowymi 737-800, bo mają ich zamówionych chyba 7 sztuk. Punktualność w skali 1-10: 10 pkt. Stewki ładne, żarcie jest - jeśli będziesz głodna, to będzie ci smakowało :P Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: AMV-AMC Airlines 24.01.07, 18:07 A ja szukałam w wyszukiwarce i nie chciała ze mną gadać. Znalazłam tylko ten wątek. Ja mam z nimi lecieć w czwartek w sierpniu do Hurgady, nie wiesz którym samolotem polecą :))) Tak na poważnie to wcale się nie nabijam i naprawdę mnie to interesuje bo chcę się czuć bezpiecznie. Czy lot z Katowic do Hurgady trwa 5 godzin? Dobrze wyczytałam na stronie Scan Holiday? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butyński Re: AMV-AMC Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:22 Lot do Hurgady trwa ok 4 godz. + 1 godz. na zmianę czasu = 5 może tak liczysz?.AMC leciałem 737 -800 nowiutki wypasiony jak na czarter - lepszy od wielu innych .Nie masz się czego obawiać . Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: AMV-AMC Airlines 25.01.07, 13:46 Dzięki, to ta 1 godzina mniej mnie pocieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
poznanianka-77 Re: AMV-AMC Airlines 01.02.07, 14:51 czesc! ja lecę do hurghady 12 lipca tymi liniami.ja sie nie boje ale mój mąż troche tak.polecimy oboje pierwszy raz w życiu i mam nadzieję ze szczęśliwie wylądujemy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: AMV-AMC Airlines 01.02.07, 15:00 Nie chce nikogo straszyc i zniechecac, bo kazdy lotmoze byc inny, ale ja lecac z Krakowa mialem opoznienie 7,5godzinne. Nikt nie mowil co i czemu, a Krk male lotnisko tysiace osob sie przewalaly. Potem powiedzieli: teraz zrobimy lot probny 15min nad Krk z waszymi bagazami. Jesli przylecimy spowrotem, to lecimy, a jesli nie.... W druga strone bylo co do minuty, linie bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh Re: AMV-AMC Airlines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:39 >Jesli przylecimy spowrotem, to lecimy, a j > esli nie.... i co przylecieli ?? Odpowiedz Link Zgłoś