Gość: Kle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:32 Chcę polecieć na Kubę w maju. Słyszę, że np. AirEuropa, Aeroflot... Co poradzicie? Jakie macie doświadczenia? Jakie ceny uznać za niskie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo07 Re: Kto zna myki z lotem na KUBE? IP: *.icpnet.pl 25.01.07, 20:03 tui sprzedaje miejsca w charterach czasami nawet po 200 EUR w dwie strony i ze wszystkimi oplatami ale mosisz naprawde trafic... jedyny problem poega na tym, iz lecisz z Brukseli... sprawdz na www.jetairfly.com/en/index.php . zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kle Re: Kto zna myki z lotem na KUBE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:39 Dzięki, sprawdziłam, ale tam przy wpisie lotnisk podaje mi, ze z Brukseli tylko do Cassablanki. Możesz o tym coś więcej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kle Re: Kto zna myki z lotem na KUBE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:42 Z Condorem mam problem, bo za każdym razem jak tam wchodzę, nie chce sie uruchomić. Tzn. mogę wpisac daty i miejsca, ale potem nie zaskakuje. Próbuję już od dłuższego czasu. Jest jakiś inny sposób, polski pośrednik? Jakie ceny mogą tam być i skąd loty (jestem we Wrocławiu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubatek Air France lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:41 Chociaż nie wiem jak tam z ceną. Jutro w pracy sprawdzę to i ew. inne myki, jak chcesz napisz jutro GG 5110571 Bubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Condor na Kube IP: *.aster.pl 30.01.07, 22:53 Condora sprzedaja wszystkie biura IATA w Polsce. Plus przedstawicielstwo Condora w Warszawie 0-22-6323205. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzieki Re: Condor na Kube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 12:36 Dzięki za Condora, zadzwonię. W spr. Air France, nie mam gadu-gadu, ale może do jutra założę. Gdyby mi się nie udało, zajrzyj tu jeszcze, wicąż zbieram dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kle Condor i Air France IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:01 Okazuje się, że nawet Condor z wylotem z Polski wychodzi drogo, bo z tego co mi podano są to kwoty sięgające prawie 4 tys. Wylot z samego Frankfurtu to wprawdzie 2575 PLN (w interesujących mnie terminach, czyli maj), ale trzeba się tam dostać. Air France z tego, co widzę (wyloty z Londynu), to ok. 2900 PLN. Wychodzi na to, że najtaniej będzie z Iberią, z Berlina za ok. 2600 PLN. Czyli z dojazdem do Berlina i tak wyjdzie k. 3000 PLN. Jesli ktoś wie o czymś tańszym, to prosze dać znać. Bilet będę kupowac za jakiś tydzień-dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euroholiday Plus Re: Kto zna myki z lotem na KUBE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:32 Najtaniej zawsze wychodzą loty czarterowe. Najniższa cena, jaką znalazłam (przy założeniu powrotu po 14 dniach) to 638 euro/os. Bardziej konkretne informacje na maila. Pozdrawiam; biuro@euroholidayplus.eu Odpowiedz Link Zgłoś