kasia_p45 20.06.08, 22:20 Niedlugo lece liniami AMC do Hurghady. CZy ktos wie jak teraz sprawuja sie te linie? Maja moze jakies opoznienia czy inne nieciekawe zdarzenia?.. Czy generalnie dobrze sie sprawuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escada92 Re: AMC Airlines do Egiptu 21.06.08, 11:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=74671024&a=74671024 poczytaj sobie na temat tych lini, tam znajdziesz duzo wypowiedzi na ten temat ;) Pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 17:24 Jakiś czas temu ich samolot lądował awaryjnie z polskimi turystami w Turcji. Samolot do kasacji ale na szczęście wszyscy przeżyli. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 21.06.08, 18:26 Ja juz sie naczytalam roznych opinii na ich temat...interesuje mnie tylko czas terazniejszy...tzn jak sie teraz sprawuja, jakimi samolotami lataja? (czy w miare sprawnymi...czy jeszcze maja jakies "trupy"?)..itd.. Z gory dziekuje za info..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 19:00 takie trupy (w szafie) ma każda linia lotnicza. od lufy, BA do AMC. wystarczy wierzyć, że wszystko pójdzie dobrze. i już. skupić się na odpoczynku. a przede wszystkim, zachować pogodę ducha :) my, tu na forum, nie przewidzimy, co się może stać akurat podczas Twojego rejsu, a pocieszanie się że np. na 10 lotów 9 doleciało (bezpiecznie) nie ma chyba sensu. miłych wakacji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 28.06.08, 08:59 Wiadomo, ze tego nikt nie przewidzi i nie o to mi chodzi.. Ciekawi mnie tylko jak sie te linie teraz sprawuja, czy lataja punktualnie, czy samoloty sa w miare wygodne, jaka obsluga i czy maja catering...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:02 Leciałam z nimi do Hurghady 12.06 ..Samolot nowiutki .catering taki sobie ,jak to w samolocie czarterowym,ale jest i jedzenie i picie za darmo. Są telewizorki pokazujące przebieg lotu.Wszystko bardzo fajnie i bardzo punktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 29.06.08, 12:58 I o to mi chodzilo :)) dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: AMC Airlines do Egiptu 06.07.08, 07:57 Mają nowe boeingi - ostatnio wymieniali flotę. Leciałem rok temu do Egiptu z nimi - wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wakacje Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 05:50 My lecimy 17 07 08 do Egiptu z Katowic , kto jeszcze leci, z forum do Domina Makadi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davis 43 Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 05:54 Ostatnio leciałem Fischer Air do Egiptu w 2006 byl może teraz też jakoś dolecę wylatuje 17.07.08 z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 14.07.08, 07:38 Ja 25.07 z Poznania.. wiec tez juz za chwile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iro Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 08:52 Ja lecę 1 sierpnia z Wrocławia.Przy okazji chciałbym zapytac co podaja w cateringu,czy jets zjadliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 14.07.08, 10:03 Z tego co slyszalam daja darmowy catering i podobno jest zjadliwy :)) Wiec sie nie ma czym przejmowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maladetta Re: AMC Airlines do Egiptu 19.07.08, 16:18 Leciałam liniami AMC do Sharm /czerwiec-wylot z Krakowa, lipiec- powrót/ - boeing 737-800 ng, catering na pokładzie, mimo, ze biuro podróży poinformowało, ze posiłku nie będzie. Lot - rewelacja. Samolot nowy, z ekranikami, na których pasażerowie mogli śledzic trasę i parametry lotu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MerfMAster Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.chello.pl 30.07.08, 19:07 Również polecam linie AMC. Leciałem w lipcu do i z Hurghady nowoczesnym Boeingiem i musze przyznac ze jest znacznie lepiej niz kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_k_sz Re: AMC Airlines do Egiptu 05.08.08, 16:30 Milo wiedziec. My lecimy 30.08. Wczesniej przerobilismy loty z CentralWings i Air Italy Polska. Jak na tych aferowych gigantow nasze loty byly ok. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiant Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.telpol.net.pl 10.08.08, 21:10 Witam Wpadlem poczytac o AMC i ... tez lece 30-go 08 z Katowic do Hurgady. Widze, ze opinie o liniach mieszane ale raczej nie ma paniki. To moj pierwszy lot wiec mam nadzieje, ze bedzie ok. Moze sie spotkamy na lotnisku ? :) Pozdrawiam Xiant Odpowiedz Link Zgłoś
ania_k_sz Re: AMC Airlines do Egiptu 12.08.08, 15:45 My lecimy z Poznania, wiec na lotnisku raczej sie nie spotkamy. W hurghadzie bedziemy w sunrise mamlouk palace. Milego lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xiant Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.telpol.net.pl 13.08.08, 17:41 Witam Ja do Al Nabila Makadi :) Wiec mozemy o sobie cieplo pomyslec :) I tak pozdrawiam i milego urlopu zycze ! Pozdrawiam Xiant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okar Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.telbeskid.com.pl 02.01.09, 20:14 Leciałem Amc Airlines w 2008. Nie z sun&ful lecz z TUI ale jeśli chodzi o samoloty to jestem pod wrażeniem. Boeingi 737-800 wyposazone w telewizory. Cała oprawa graficzna: procedury zachowania się w czasie awarii itp.. na 6 efekty swietlne i zajebisty głos polskiego lektora, że aż ciary po plecach przechodzą. Jedzenie dobre jak na czarter. Picia pod dostatkiem(to zależy od biura podróży). W czasie lotu informcje o temperaturze, wysokości, prędkości i położeniu. Piękne stewki(więcej jest stewardów)spełnią każdą zachciankę(po zapłaceniu bakszyszu).Jeśli ma ktoś pytania to piszcie na mój emajl gerges1@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.49-88-b.business.telecomitalia.it 02.01.09, 21:18 Gość portalu: okar napisał(a): > Piękne stewki(więcej jest stewardów)spełnią każdą > zachciankę(po zapłaceniu bakszyszu) Super! A napisz konkretnie ile biorą za laskę, ile za klasyka i czy anal jest możliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 13.08.08, 22:56 A ja lecialam i juz wrocilam... i bylo wszystko ok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.09, 18:06 To był mój pierwszy lot i własnie z tymi liniami. Lot do hurghady był w miare dobry sporo turbulencji praktycznie wogole nie odpinalismy pasów i mieliśmy małe opóźnienie ale z powortem REWELACJA bylismy 40 min przed czasem zero turbulencji bardzo mili stewardzi i dobry posiłek Polecam AMC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.icpnet.pl 25.07.09, 14:52 czy ma ktoś jakieś informacje-doświadczenia związane z nadbagazem na trasie poz-hrg-poz z amc airlines... dokladnie chodzi o sprzęt windsurfingowy (jeden komplet dla obeznanych w temacie), jakie sa dopłaty itd... bede wdzieczny za wszelkie informacje! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 08:57 Jak narazie liczba lądowań = liczbie starów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 16:21 rewelacja, połamali mi dwa wózki dziecięce, czekam na odszkodowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AMC Airlines do Egiptu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:10 połamali bagażowi na lotnisku, a nie obsługa samolotu. To nie jest temat rozmowy. Lecę w lipcu do hurghady z poznania. Macie nowe opinie na temat AMC ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: AMC Airlines do Egiptu 15.05.10, 13:57 Znowu z nimi polece. Już sie nie moge doczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś