Gość: daro IP: *.stella.net.pl 11.08.08, 18:08 czy można inaczej zapłacić niż kartą kredytową za lot do anglii i wynajm tam samochodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lccfly Re: czy da się inaczej zapłacić 11.08.08, 19:22 może napisz jakie linie lotnicze,co do wynajmu samochodu nie spotkałem się z inną formą zapłaty jak kartą kredytową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: czy da się inaczej zapłacić IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 20:47 Jesli chodzi o wynajem auta to teoretycznie mozesz wykupic voucher (np w www.traveljigsaw.pl czy podobnych) ALE i tak musisz przy wynajmie przedstawic karte kredytowa i tego w zaden sposob nie obejdziesz - firma wypozyczajaca blokuje kwote na Twojej karcie na wypadek gdybys oddal auto z niepelnym bakiem/uszkodzil wyposazenie auta lub samo auto i nie mozesz tego depozytu zostawic w gotowce, musisz to zrobic karta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: czy da się inaczej zapłacić IP: *.stella.net.pl 11.08.08, 22:36 easyjet jaki limit musi być na karcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: czy da się inaczej zapłacić IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 22:43 Taki zeby pokryl cene biletu wraz z oplatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: czy da się inaczej zapłacić IP: *.Kuso.osi.pl 11.08.08, 22:45 MOże bardziej by ci odpowiadała karta przedpłacona - np. ING Banku. JA tak właśnie płaciłam - na kartę wplaciłam tyle kasy- aby starczyło na zapłatę biletu . Opłata za kartę ok. 30 zł.- ważna rok i możesz nią płacić np. w internecie .A ja czułam się bezpieczniejsza , że nikt mi nie ukradnie kasy z karty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: czy da się inaczej zapłacić IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.08, 08:56 Jesli chodzi o bilet to taka karta jak najbardziej wystarczy, ale do wynajmu samochodu potrzebna jest "wypukla" karta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: czy da się inaczej zapłacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:22 w jakim banku mają wypukle i czy można przedpacić Odpowiedz Link Zgłoś
delayed Re: czy da się inaczej zapłacić 11.08.08, 23:27 Gość portalu: daro napisał(a): > easyjet <<<<płatność tylko kartą>>>przelewem można płacić w Centralwings,WizzAir... Odpowiedz Link Zgłoś