andreas750 03.12.08, 21:45 Witm. Mam nastepujący problem, mianowicie: po wypełnieniu formularza online okazało się że numer paszportu nie jest prawidłowy. Jak dalej postępować? Lot za dwa dni... Prosze o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: Odprawa online ryanair, błąd IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 22:14 Nie wpisuj spacji pomiedzy seria (np AA) a ciagiem cyfr (np 1234567). Odpowiedz Link Zgłoś
andreas750 Re: Odprawa online ryanair, błąd 03.12.08, 22:38 Nie wpisałem spacji, co więcej wydaje mi sie że dane paszportu wpisałem poprawnie, ale chyba tylko się wydaje :/. Po akceptacji i wydrukowaniu odprawy okazało się ze mam inny numer paszportu, teraz nie mogę wejść w żadne opcje gdzie mógł bym poprawić (komunikat- dane zostały wprowadzone). Nie wiem czy to ma znaczenie ale paszport jest z 2001 roku... Dzięki wielkie za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Odprawa online ryanair, błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 08:40 Przeczytałam ten topik i przyznam, że nie bardzo oreintuję się, na czym polega odprawa on-line. Czy każdy może odprawić się w ten sposób? Jak to wygląda? Wybaczcie moje pytanie, ale jestem początkującym podróznikiem i dlatego z zainteresowaniem czytam wszelkie Wasze newsy. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Odprawa online ryanair, błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 08:59 Na stronie ryanair masz to dokładnie opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Odprawa online ryanair, błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 23:25 Pomocy! od kilku dni probuje odprawic sie on line a na stronce rayanara nieustannie "w tej chwili nie mozna odprawic zadnego pasazera" lot za dwa dni a ja nie wiem co robic??? moze ktos z was mial podobna przygode??? Odpowiedz Link Zgłoś
sinus1 Re: Odprawa online ryanair, błąd 12.02.09, 23:42 Może przy zakupie zaznaczyłeś "odprawa na lotnisku"? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Odprawa online ryanair, błąd 13.02.09, 21:26 to nie wiecie, ze ryanair wycofuje loty?.. ja tez mialam z nimi klopot... ale juz przebukowalam sie na inna linie.. mam tylko nadzieje, ze zwroca kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żal Re: Odprawa online ryanair, błąd IP: 79.97.4.* 08.07.09, 23:14 POdczas dokonywania odprawy online, mniej więcej "w połowie drogi" mój komputer ZOSTAŁ ZAINFEKOWANY WIRUSEM, w tym czasie korzystałam tyko ze strony ryanaira, średnie to ułatwienie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Odprawa online ryanair, błąd IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.02.14, 10:54 Witam, a ja chciałabym sprawdzić co wpisałam w danych w odprawie online. Zapomniałam sprawdzić numerów paszportów itd. Czy jest możliwość podglądu? Odpowiedz Link Zgłoś