kasia_p45 14.03.09, 16:31 Nie orientuje sie ktos jak jest na bezclowce w Poznaniu? Kupie tam jakis alkohol, ktore wniose pozniej do samolotu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_p45 Re: Nikt nie pije alkoholu...:D 14.03.09, 18:13 E tam zaraz nikt nie pije.. ja chce kupic i zabrac ze soba na prezent... bo sie boje w bagaz glowny zeby nie potluc Odpowiedz Link Zgłoś
oszukac-przeznaczenie Alkohol. 14.03.09, 18:18 Owiń to w jakiś ciuch i po kłopocie.wiele razy tak robiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Nikt nie pije alkoholu...:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:20 Jest Baltona - zaopatrzenie w alkohol srednie - mozna rzec ze dla kazdego cos sie znajdzie. Nie ma moze wyboru 200 gatunkow win i 100 rodzajow whisky, ale cos mozna spokojnie kupic. Te najpopularniejsze marki sa. Do tego jakies perfumy, slodycze itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Nikt nie pije alkoholu...:D 14.03.09, 19:23 Dzieki za informacje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4przemo77 Re: Bezcłówka w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:00 Sluchaj - jezeli interesuje cie konkretny rodzaj alkoholu, bo na forum egipt, wyczytalem cos o zubrowce to najlepiej bedzie chyba zadzwonic bezposrednio na lotnisko. Tu masz linka z telefonami: www.airport-poznan.com.pl/pl/port_lotniczy/ksiazka_telefoniczna.html#handel_i_uslugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4przemo77 Re: Bezcłówka w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:06 Tu masz jeszcze linka do strony baltony, z adresem i telefonem sklepu w poznaniu: www.baltona.pl/page/pl/nasze_sklepy/sklepy.54,3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Bezcłówka w Poznaniu 14.03.09, 22:38 obawiam sie, ze nic z tego nie wyjdzie bo ten sklep jak pokazuje stronka jest czynny do 20-stej...a ja mam lot jakąs dobra godzine pozniej..wiec pewnie i tak pozamykane bedzie.. musze sobie jakos inaczej poradzic :)) Ale tak czy owak dziekuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniseba Re: Bezcłówka w Poznaniu 15.03.09, 00:29 Zwykle odprawa zaczyna się dwie godziny przed odlotem, więc możesz najprawdopodobniej zrobić jeszcze zakupy. Nie wiem jakimi liniami lecisz, ale te tanie ostatnio wzięły się na sposób i pobierają opłaty ok. 30 E za każdą rzecz, która się nie mieści do bagażu podręcznego, którego możesz mieć tylko jedną sztukę. Musisz sprawdzić u przewożnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Bezcłówka w Poznaniu 15.03.09, 08:27 Wizz Air'em lece. W sumie to mialam leciec Ryanair'em ale niestety od kwietnia loty odwolali na tym kierunku i musialam bilety przebukowac. Czyli co? Nie kombinowac z bagazem podrecznym za bardzo? W sumie to ja chcialam butelke zubrowki kupic... albo nawet dwie.. Ale skoro tak to wsadze do bagazu glownego i po klopocie.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_niunia1 Re: Bezcłówka w Poznaniu 18.03.09, 11:45 Czy ktoś się orientuje do której godziny można zrobić na bezcłowym zakupy??? Odpowiedz Link Zgłoś