Gość: Darecki IP: *.siedlce.vectranet.pl 13.06.09, 00:17 Lece za 3 dni do ANTALYI i mam pytanie: gdzie kupić zapach dla kobietki;w wawie przed wylotem, w samolocie /skyairlines/ czy na miejscu w Antalyi ???? dzięii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paryżanka zakupy IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.09, 11:39 Nie wiem jak na Okęciu, ale w Polsce wolnocłówki ogólnie do tanich nie należą. Najpierw sprawdz w sklepie ile kosztuje zapach ktory Ciebie interesuje. Lotnisko w Antalii jest bardzo drogie, tam mzesz liczyc na promocje jak sie trafia to bedzie taniej. W samolocie tez mają w gazetce jakies promocje. Jesli lecisz Sky Airlines to sprawdz na ich stronie czy nie mają swojej gazetki bo kiedys gdzies ogladałam. Na pewno opłaca sie kupic w samolocie alkohol bo jest tanszy niz w Turcji w sklepie i tanszy niz na lotnisku np. raki, bacardi, balantines czy baileys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryżanka gazetka IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.09, 11:42 www.skyairlines.net/skymag/sky-shop.pdf gazetka Sky airlines Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gazetka IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 16:59 Moim skromnym zdaniem różnice w cenie są tak niewielkie, że nie ma sensu kupować w Warszawie i wozić się z zakupami. Chyba, że akurat na wybrany zapach jest super oferta. Jeżeli chodzi o zakupy w samolocie, to jest niewielki wybór i nie zawsze są wszystkie pozycje z oferty. Więc nie liczyłabym na zakupy w samolocie. Sklep na lotnisku w Antalyi jest bardzo dobrze zaopatrzony, zarówno w alkohole jak i perfumy. W ubiegłym roku mieli w sprzedaży zapachy, których na Okęciu nie było jak leciałam 3 miesiące później. Odpowiedz Link Zgłoś
demulgator Re: gazetka 12.10.15, 13:30 najlepsze gazetki ma polo market, razem z najlepszymi promkami, a maja własnie 18 urodzinki i zrobili loterie, póki co nie udało mi się wygrać, ale drapię zdrapki po każdych zakupach ;) www.polomarket.pl/ można zerknąć na pierwszej stronie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś