Dodaj do ulubionych

Para w ruch

IP: *.chello.pl 26.08.10, 20:38
"Elektryczny parowar - umożliwia gotowanie kilku produktów na raz (...)". W tym wypadku pisze się 'naraz'.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet.rrp Ja uzywam... IP: *.range86-173.btcentralplus.com 27.08.10, 08:05
      ...elektrycznego z komputerem: www.youtube.com/watch?v=VIxLu0T9Hyc i
      wszytskim polecam tego typu urzadzenia. Sa znacznie lepsze od pietrowych. Mam
      bardzo malo czasu na przygotowanie posilku, a jestem singlem, wiec jestem zdany
      na siebie. Jedzenie jest pyszne, zdrowe i szybko mozna osiagnac dobry efekt.
      Jedyna wada tego urzadzenia to mycie, no ale bez przesady, przy odrobinie
      wprawy, mozna osiagnac perfekcje.
      • Gość: kajot Re: Ja uzywam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 08:40
        a o piekarnikach parowych nie słyszeli?
        • Gość: facet.rrp Ja nie slyszalem.. IP: *.range86-161.btcentralplus.com 27.08.10, 11:23
          ...dopero mnie oswieciles. Proble w tym, ze to urzadzenie dziala na troche innej
          zasadzie. Poza tym, nie kazdego stac, na to, by kupowac caly piekarnik...
    • Gość: kamila link IP: 178.56.110.* 27.08.10, 08:56
      Ja ostatnio kupiłam tutaj taki właśnie koszyczek i jestem strasznie zadowolona
      - za 20 złotych nie dość, że jem smaczniej, to w dodatku zdrowiej :-)

uporzadkuj.pl/products/Koszyk-wk%C5%82adka-wachlarz-do-gotowania-na-parze-23-cm.html
      • Gość: mammamija Re: link IP: *.chello.pl 27.08.10, 09:27
        Pozwolę sobie wtrącić, bo w linku od Kamili jest informacja, że towar wyprzedany: taki koszyczek jest do kupienia w IKEI, cena podobna. Kupiłam parę miesięcy temu i też polecam: zajmuje mało miejsca, łatwo się myje, no i dopasowuje się do wielkości garnka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka