Gość: gość IP: *.chello.pl 26.08.10, 20:38 "Elektryczny parowar - umożliwia gotowanie kilku produktów na raz (...)". W tym wypadku pisze się 'naraz'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet.rrp Ja uzywam... IP: *.range86-173.btcentralplus.com 27.08.10, 08:05 ...elektrycznego z komputerem: www.youtube.com/watch?v=VIxLu0T9Hyc i wszytskim polecam tego typu urzadzenia. Sa znacznie lepsze od pietrowych. Mam bardzo malo czasu na przygotowanie posilku, a jestem singlem, wiec jestem zdany na siebie. Jedzenie jest pyszne, zdrowe i szybko mozna osiagnac dobry efekt. Jedyna wada tego urzadzenia to mycie, no ale bez przesady, przy odrobinie wprawy, mozna osiagnac perfekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: Ja uzywam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 08:40 a o piekarnikach parowych nie słyszeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet.rrp Ja nie slyszalem.. IP: *.range86-161.btcentralplus.com 27.08.10, 11:23 ...dopero mnie oswieciles. Proble w tym, ze to urzadzenie dziala na troche innej zasadzie. Poza tym, nie kazdego stac, na to, by kupowac caly piekarnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila link IP: 178.56.110.* 27.08.10, 08:56 Ja ostatnio kupiłam tutaj taki właśnie koszyczek i jestem strasznie zadowolona - za 20 złotych nie dość, że jem smaczniej, to w dodatku zdrowiej :-) uporzadkuj.pl/products/Koszyk-wk%C5%82adka-wachlarz-do-gotowania-na-parze-23-cm.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammamija Re: link IP: *.chello.pl 27.08.10, 09:27 Pozwolę sobie wtrącić, bo w linku od Kamili jest informacja, że towar wyprzedany: taki koszyczek jest do kupienia w IKEI, cena podobna. Kupiłam parę miesięcy temu i też polecam: zajmuje mało miejsca, łatwo się myje, no i dopasowuje się do wielkości garnka :) Odpowiedz Link Zgłoś