Dodaj do ulubionych

mięso z kurczaka z rosołu

IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 20:17
co z nim zrobić
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: mięso z kurczaka z rosołu IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 02:52
      wpisać w wyszukiwarke internetową "co z mięsa z rosołu"
    • jhbsk Re: mięso z kurczaka z rosołu 23.01.14, 11:22
      Dodać ugotowaną wołowinę, podsmażoną wątróbkę wątróbkę, warzywa z rosołu, jakiś suszony i potem ugotowany grzyb też nie zaszkodzi. Zemleć, dodać jajka, doprawić według uznania i upiec pasztet.
    • jolaniebieska Re: mięso z kurczaka z rosołu 23.01.14, 11:57
      Ja wrzucam do piekarnika lub przysmażam na patelni i na talerze z ziemniakami czy ryżem oraz surówką
      • Gość: maria Re: mięso z kurczaka z rosołu IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 12:39
        Mięso zmielić, dodać pieczarki, uprzednio starte na tarce jarzynowej i podsmażone na złoty kolor wraz z cebulą, dodać sól i pieprz. Z takim farszem można zrobić pierogi, lub użyć do krokietów z naleśników. Bardzo smaczne i pożywne.
        • Gość: ankaKw Re: mięso z kurczaka z rosołu IP: *.ennet.pl 23.01.14, 12:43
          chimerowegotowanie.blox.pl/tagi_b/303156/salatka-z-miesa-z-rosolu.html
    • Gość: Maria. Re: mięso z kurczaka z rosołu IP: *.toya.net.pl 24.01.14, 20:07
      Ja zawsze skręcam w maszynce razem z włoszczyzna wkładam do pojemnika i zamrażam. Robie kluski ślaskie nadziewane tym farszem. Są wspaniałe z przesmażoną cebulką i surówką.
      • aneta-1989 Re: mięso z kurczaka z rosołu 25.01.14, 23:17
        Najlepiej zjeść jako drugie danie z ziemniakami i surówką.
    • izka7790 Re: mięso z kurczaka z rosołu 26.01.14, 06:47
      Kotlety, krokiety, placki, dodać do sałatki, pizzy, jako nadzienie do rolady....
    • mmagi Re: mięso z kurczaka z rosołu 27.01.14, 15:05
      obsypuję papryką czerwoną ostro-słodka,obtaczam w bułce tartej i smaże na oliwie plus troche masła.........
      • Gość: kuch28 Re: mięso z kurczaka z rosołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.14, 19:05
        Na patelni na OLEJU RZEPAKOWYM/tzw. oliwa to jest chłam/krótko duszę cebulę,
        wkładam podzielonego kurczaka, podlewam niewielką ilością rosołu, dodaję śmietanę,
        posypuję słodką papryką i duszę na niewielkim ogniu przez kilkanaście minut.
        • Gość: gość Re: mięso z kurczaka z rosołu IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 19:34
          trzeba być wyjątkowo ograniczonym pseudokucharzem z zaścianka żeby uznać oliwę za chłam
        • mmagi Re: mięso z kurczaka z rosołu 29.01.14, 16:42
          trzymaj drzewko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka