IP: 85.186.179.* 18.03.06, 16:19
Brzmi bosko! Szukam kogos kto zrobi ten tort dla mnie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Weronika Meczyzni-kto umie gotowac?!! IP: *.fiber-lan.vnet.lk.85.194.51.67.stunet.se 18.03.06, 17:03
      Tez szukam kogos kto dla mnie taki tort zrobi.A pozniej napijemy sie kawy z
      tortem w milej atmosferze.Kto jest chetny? GG 8346898
      • Gość: gosc Re: Meczyzni-kto umie gotowac?!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:18
        ludzie przeciesz to wyglada jak zakalec
        • Gość: kolezanka Re: Meczyzni-kto umie gotowac?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 01:07
          Ale gdzie konkretnie widzisz ten zakalec? bo ja sie przygladam i jakos nie moge
          go dostrzec... Moze po prostu bardzo bys chcial zeby tam byl bo widujesz go
          czesto w swoich wypiekach...
      • Gość: Lucy z USA Re: Meczyzni-kto umie gotowac?!! IP: *.albyny.east.verizon.net 04.01.07, 23:40
        .... zrobilabym Ci ten torcik,bo moj Sylwestrowy wszystkim bardzo smakowal,z
        czego jestem b.dumna !
        Jedyny w tym "szkopol",ze mieszkamy po przeciwnych stronach Oceanu.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!

• jules.parmentierfree.fr Re: Tort Neli 27.07.06, 08:40
      Ten tort jest genialny, tylko trzeba miec duze naczynie do wymieszania
      skladnikow (piana z 12 bialek!!). Bardzo aromatyczny, pycha i sycacy wiec
      wystarcza na 12 - 16 osob. Latwo sie zamraza i rownie dobry po odmrozeniu !!!
    • Gość: gość Tort Neli IP: *.nordeabank.pl 27.09.06, 12:34
      Ja dałam o połowę mniej cukru, trochę więcej rumu do nasączenia i o połowę
      więcej masy czekoladowej. Do ubijanych białek dodałam trochę sody - pięknie
      wyrosło.
      Miałam tylko trochę problemu z polewą, ale ostatecznie wyszło nienajgorzej. Nie
      mam wielkiego doświadczenia z polewami, więc może ktoś mi doradzi: jak długo
      odparowywać tą kawę z cukrem? Pojecie "syropowatej konsystencji" jest bardzo
      płynne (sic!) - no i właśnie mam wrażenie, że polewa wyszła trochę za płynna:-)
      Zastanawiam się też czy nie lepie byłoby do polewy uzyć tylko samego cukru
      pudru - nie powinno to chyba zaszkodzić, a lepiej rozpusciłby się w kawie. Albo
      może najpierw stopić ten cukier przed dodaniem kawy (potem odparowac i utrzec z
      pudrem)?
    • Gość: sebastian,subotowi Tort Neli IP: *.chello.pl 29.12.07, 13:24
    • Gość: Jola Tort Neli IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.08, 17:57
      Tort wyglada super
    • Gość: Jolka Tort Neli IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 21:07
      Pyszny, pyszny tort!!!!!Zaskoczylam wszystkich gosci!Jest
      elegancki,nietypowy wspanialy.Poleca!
    • Gość: ania Tort Neli IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 21:19
      Jak duza blacha?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka