Gość: OLO IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 19.02.07, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pistacja-1 Wątróbka duszona 08.10.07, 17:26 pycha!! ja tylko odwróciłam kolejność.Najpierw usmażyłam wątróbkę, przerzuciłam do garnka, a resztę według przepisu, na koniec sos cały przerzuciłam z patelni do garnka z wątróbką i pogotowałam chwilę. I cała butelka wina poszła w sumie,więcej też cebuli i czosnku Odpowiedz Link Zgłoś
mesenesansa Wątróbka duszona 04.02.09, 15:06 Fantastyczna, delikatna, przeszła wszystkimi smaczkami. Rewelacja. A smaczna jest nawet na zimno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bess Wątróbka duszona IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.09, 20:16 bardzo dobry przepis ,a przygotowanie udanej potrawy zajmuje niewiele czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murph Wątróbka duszona IP: *.chello.pl 09.06.09, 21:26 Siemka. Przepis świetny. Idealnie komponuje się z 0.7. xD Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Wątróbka duszona 30.07.09, 02:59 Bardzo dobry przepis. Wbrew pozorom przygotowuje sie szybko i bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Wątróbka duszona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.09, 15:52 pyyyyyyyyyycha!!!!!!!!!!!!! właśnie skończyliśmy się delektować... naprawdę rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wątróbka duszona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 13:57 POLECAM PRZEPIS... Wątróbka wyśmienita, delikatna pycha ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rychu5000 Re: Wątróbka duszona 16.09.09, 08:38 Również wypróbowałam pomysł z natką pietruszki i muszę powiedzieć, że świetnie smakowało i dobrze się przyrządzało tę potrawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Wątróbka duszona IP: *.slubice.vectranet.pl 08.11.10, 13:46 jestem starą kucharką domową i rózne w życiu jadłam wątróbki ale tak pysznej jak w sanatorium w Polanicy "Wielka Pieniawa " nie jadłam.Była w sosie z cebulką miękka, krucha i żałuję że nie zapytałam tych pań jak ją przyrządziły może zdradziły by mi swój sekret a może ktoś ją jadł i zna sposób byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Wątróbka duszona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 13:24 tez tam bylem i pamietam ta watrobke. pytalem obsluge o tajniki jej przyrzadzania. czar prysl - okazalo sie ze to mrozonka z jakiegos miejscowego dyskontu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyska Wątróbka duszona IP: *.nyc.res.rr.com 22.03.11, 17:06 a tak serio to sos bardziej pod sea food do watrobki nie polecam!!!!zrobilam i nie duzo dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Wątróbka duszona IP: 82.139.156.* 20.07.11, 14:53 ja z przypraw dodaje magi(lubczyk) suszony, tymianek i troszke sosu sojowego i wina czerwonego, pod koniec smazenia daje sol i pieprz. Celowo przypalam, moja rodzina uwielbia watrobke w tym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ambasador11 Wątróbka duszona 30.04.12, 07:06 świetny przepis. Do wątróbki przekonałem się dopiero ostatnio, podczas wypadów na lunch do pobliskiej knajpki "dom smaków" w Warszawie, podają świetną. Najwyższy czas samemu spróbować swoich sił w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapenc Re: Wątróbka duszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 04:35 Wątróbki tam nie jadłem. Ciekawe jak wychodzi, bo miejsce kojarzę, byłem dwa razy i bardzo pozytywne wrażenia... Przepis fajny, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś