Gość: konot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:16 Wydaje mi sie ze pod recenzja wypada sie podpisac pelnym imieniem i nazwiskiem. Recenzja to nie notka informacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sedut Re: Tango Seducción 12.06.05, 16:44 Zgadzam się,że należy podpisać się pod swoimi poglądami. Podejrzewam, że recenzent nie zna się na tańcu tango argentino, a nawet na tańcu w ogóle.Jeśli ktoś poszedł na przedstawienie teatralne, a nie na spektakl taneczny i oceniał wyłącznie aktorstwo, to popełnł błąd. Choreografie były wykonane z perfekcją, co zostało potwierdzone we fragmencie z użyciem opasek na oczy, żeby tak tańczyć trzeba trenować przez wiele lat. Szkoda, że recenzent wykazał tak nieskończenie wielką indolencję w temacie. Publiczność doceniła występ GROMKIMI brawami. Rozmawiałam z zawodowym tancerzem, który na tangu zęby zjadł i był zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Tango Seducción IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.05, 08:46 A ja się z recenzją zgadzam, a sama tańczę nie tylko tango. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusława Re: Tango Seducción IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:34 Tańczyć każdy może, jeden lepiej , drugi ... i przy rurze też. A rzęsiste brawa były pewnie dla Twoich osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Tango Seducción IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:16 A mnie się też podobało. Nie rozumiem tylko, po co te nagie piersi są eksponowane na zdjęciu . Ale nie podobało mi się, że do teatru przyszedł znany aktor w "kuroniowskim" stroju . Że niby się wyniósł do Warszawy, to już "palemka" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Tango Seducción IP: 195.116.199.* 13.06.05, 15:23 ale ty smieszny jestes!! mozna chodzic do tearu jak sie chce(naprawde bardzo roznie sie ludzie potrafia ubierac)!! jak ty sie dobrze czujesz w swoim stroju to super a innych zostaw! a tango to BTW taniec ulicy, wulgarny i rozerotyzowany wiec garnitur nie jest konieczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Tango Seducción IP: *.provider.pl / *.provider.pl 13.06.05, 19:52 powiem więcej, jest moda, żeby do teatru chodzić ubranym trochę "luźniej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszny Re: Tango Seducción IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:41 Dobrze, ze z mody nie wyszła schludność, czystość i takie tam bajery. Naprawdę chodzi o to, żeby zwrócić na siebie uwagę. Jest moda , czy to z warszawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgc Re: Tango Seducción IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.05, 14:20 ubieraj się jak chcesz (tylko nie w szeleszczące dresy,bo to przeszkadza aktorom), bylebyś miał ochotę cokolwiek zrozumieć ze spektaklu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qurnik Re: Tango Seducción IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:41 Za niedługo do teatru będą chodzić tylko aktorzy i sami sobie pisac recenzje - oczywiście wyłącznie negatywne. A to Polska właśnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konot Re: Tango Seducción IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 01:33 Dyskusja schodzi na margines. Autor recenzji sie nie ujawnia. A ja osobiscie uwazam poziom tej recenzji za skandaliczny. I wcale nie chodzi mi o to, ze autor jest totalnym dyletantem, bo potrafie to akurat zrozumiec i przebolec. Ale brak elementarnego szacunku dla tancerzy - tego zrozumiec nie moge. ]Zigolak i blond dziwka - z takimi okresleniami spotykam sie po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Tango Seducción IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 08:45 Przecież te określenia dotyczyły granych postaci, nie tancerzy!!! A w burdelach, gdzie tango było tańczone, to niby kto pracował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burdel Re: Tango Seducción IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:37 Tak samo jak w brudnych pociagach, smierdzacych peronach, stekach wulgaryzmow i rozwiazlosci. Burdel w teatrze, a jeszcze narzekaja, ze za malo pieniedzy! Niechze i graja sami dla siebie i sami sie kochaja inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś