Dodaj do ulubionych

studia AAT-rejestracja

IP: *.zone2.bethere.co.uk 15.09.09, 22:39
witam, mam pytanie czy ktos z was moze wie czy jest mozliwosc
studiowania AAT bez zapisywania sie do collegu czy innego centrum
ksztalcenia? chcialabym zrobic pierwszy stopien certificate ktory
jest dosc latwy i nie potrzebuje do tego collegu (za drogi), moge
sie uczyc sama w domu.
Jednakze chcac zarejestrowac sie online na stronie AAt jako
studenttrzeba podac nazwe podac training centre. Czy ktos wie czy to
mozna ominac?
Nie usmiecha mi sie wydawac 700 funtow na college tylko dlatego ze
tak sobie AAT wymyslilo;/
Obserwuj wątek
    • mysterious1988 Re: studia AAT-rejestracja 16.09.09, 13:26
      po pierwsze - to nie studia, tylko kurs. Po tym kursie (calym) jestes Technikiem
      ekonomista.

Po drugie - znajdz tanszy college - w moim miescie (50 tys mieszkancow) kurs
      kosztuje 300funtow.
    • Gość: violet_ivy Re: studia AAT-rejestracja IP: *.winn.cable.ntl.com 16.09.09, 13:53
      Mozna to ominac.
      Ja robie AAT w ten sposob, ze tylko kupuje ksiazki (bpp w moim przypadku) i
      potem chodze na egzaminy.
      Powodzenia!
      • Gość: Ksiegowy Re: studia AAT-rejestracja IP: 80.50.54.* 17.09.09, 13:04
        violet_ivy, a mialas stycznosc z ksiegowoscia/ekonomia w Polsce?

Ja nie i nie wyobrazam sobie NIE chodzic na zajecia do College'u. Natomiast
        podziwiam tych, ktorzy potrafia przygotowac sie do egzaminow samemu w domu.

Tylko gdzie wowczas robisz skill tests (te czerwone i niebieskie ksiazeczki)? No
        i na ktorym poziomie aktualnie jestes?

Pozdrowienia
        • Gość: violet_ivy Re: studia AAT-rejestracja IP: *.winn.cable.ntl.com 18.09.09, 12:35
          Ksiegowy, nie mialam zadnej stycznosci z ksiegowoscia wczesniej (no, moze o tyle
          o ile sama sie ekonomia itp. interesuje, bo lubie, ale studia w PL skonczylam w
          kompletnie innym kierunku).
          Ksiazki, ktorych uzywam sa na tyle przejrzyste, ze nie czuje potrzeby tutora ani
          collegu;) (poza tym na college nie mam czasu, pracuje full-time w mojej obecnej
          pracy :).
          Kwestia mobilizacji nigdy nie byla dla mnie problemem;) (z natury mam uparty
          charakter, moze dlatego...).

Robie teraz poziom intermediate (do konca wrzesnia planuje skonczyc FRA, potem
          ECR), skills test (tzn. AWS, bo chyba o to Ci chodzi?) bede musiala rzeczywiscie
          calosciowo wykupic (tzn. mozna tez oddzielnie, ale to nieoplacalne...).

A, na forum AAT jest sporo pomocnych osob, w razie watpliwosci mozna tam tez
          zawsze zapytac (to taki tip dla autorki watku).

Pozdrawiam serdecznie!
    • rys.kolargol Re: studia AAT-rejestracja 28.09.09, 13:49
      Nie prosciej zadzwonic i zapytac bezposrednio w AAT?
      Wiesz jak jest na forum - gdzie dwoch Polakow tam trzy opinie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka