Gość: Ania IP: *.cmbg.cable.ntl.com 19.09.09, 08:32 Szukam firmy ktora pzrewiezie rzeczy(np.meble)z Polski do UK. Moze ktos ostatnio korzystal z jakiejs firmy? Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crusader Re: Przeprowadzka IP: *.range81-135.btcentralplus.com 19.09.09, 11:31 BESTO www.besto.pl Polecam - korzystałem 2 razy. Bez zastrzeżeń: sami zapakowali, załadowali, przewieźli, wnieśli, ustawili, rozpakowali i posprzątali po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
knx1 Re: Przeprowadzka 21.09.09, 14:02 A jakie ceny jesli mozna spytac? Nie znalazlem takich informacji na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crusader Re: Przeprowadzka IP: *.range86-162.btcentralplus.com 22.09.09, 00:59 Nie wiem na ile moje ceny są aktualne bo ostatni przerzut mebli i resztek domowego badziewia miał miejsce ponad dwa lata temu, ale wtedy za ponad 30 m3 (mówiąc obrazowo to trochę mniej niż połowa TIRa) zapłaciłem ok. 1400 GBP. Najlepiej zgłosić się do takiej firmy telefonicznie albo e-mailowo, podać co jest do przewiezienia i wtedy sami powinni oszacować gabaryty oraz podać swoją cenę. Odpowiedz Link Zgłoś