Dodaj do ulubionych

zwolnienie lekarskie z polski

IP: *.zone2.bethere.co.uk 09.10.09, 20:07
Witam
wszystkich teskowiczów;).Mam takie pytanko,mianowicie za jakiś miesiąc po
przepracowaniu ponad 2 lat w kochanym i niezastąpionym tescoUK,zamierza
pojechac do polski,ale nie chce sie zwalniać bo i po co zastanawiam czy jak
bym "pojechał tak sobie do polskina weekend i przysłał im zwolnienie z polski
lekarskie przetłumaczone oczywiście"może by mi tak popłacili jeszcze kilka
tygodni,nieważne ile wazne zeby płacili.LUDZIE TYLKO PROSZE PISZCIE JAK KTOŚ Z
WAS BYŁ W TAKIEJ SYTUACJI ZE PRZYSŁAŁ ZWOLNIENIE I JAK TO WYGLADA.przejrzałem
forum i nigdzie nie znalazłem jednolitej odpowiedzi,która by mi
pomogła.;)PZDRRRRRRR wszystkim
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracownik tesco uk Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 10.10.09, 10:44
      Proszę oto jednolita odpowiedź: Czyli krótko mówiąc chcesz na koniec jeszcze
      naciągnąć tesco na parę groszy i oczekujesz, że ktoś podsunie Ci gotowca? To się
      nazywa klasa! A później wielkie zdziwienie, dlaczego nasi rodacy mają coraz
      gorszą opinię w tym kraju. A może po prostu spróbuj popracować uczciwie na swoje
      pieniądze albo z nich zrezygnuj. Uczciwość zawsze się opłaci, natomiast matactwa
      tylko zaszkodzą twoim następcom, którzy być może przyjadą tu po prostu uczciwie
      popracować. Ja miałem właśnie takie wątpliwe szczęście, że musiałem zbierać
      owoce podobnej działalności moich poprzedników. Takich niby-cwaniaczków, a w
      rzeczywistości - po prostu zwyczajnych leni!
      • Gość: soho Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.zone9.bethere.co.uk 10.10.09, 11:00
        Daj se na luz dziadku, wielka kupa nieszczęścia z ciebie, cierpisz
        za grzechy narodu na obczyznie,przygłup. A ty kolego pepe jak chcesz
        wyru..ć tesco na kase to jedz do Polski, powiedz ze ci babcia
        zmarła , albo coś równie strasznego i wez se zwolnienie na depresje
        na 3 miesiące , i tyle.
        • Gość: Pracownik Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 10.10.09, 11:56
          A możnaby jeszcze - idąc twoim tokiem myślenia - kupić sobie trochę zioła,
          uje..ć się, pójść gdzieś coś ukraść, dać w żyłę, wyluzować, skoczyć bańką na dół
          z mostku i dać kopa w dupę jakiemuś staruszkowi lub zgwałcić małe dziecko, a po
          wszystkim wrócić do mamy na wikt - przecież jesteśmy jeszcze dziećmi, reszta, ci
          uczciwi to stare dziadki i przygłupy. A w tesco na pewno uwierzą w duperele
          wymyślone na poczekaniu. Znam całe mnóstwo takich chamskich cwaniaczków, których
          mamusia utrzymuje przez całe życie, udających samodzielnych a umiejących tylko
          żyć kosztem innych, na luzie, bez przyszłości i perspektyw, poszukiwaczy mocnych
          wrażeń z nudy i lenistwa. Twoje głupie rady tyle dadzą, że koleś nasra sobie w
          papiery w tesco uk do końca życia a ty będziesz miał radochę, że sobie ulżyłeś.
          • Gość: Ananas Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.cmbg.cable.ntl.com 10.10.09, 14:20
            Najprościej wziąść sicka. Zgłoś sicka, pojedź do Polski, znajdź
            lekarza, który ci wystawi zwolnienie na cokolwiek, z czym masz
            problem. Po 2 latach w tym chlewie na pewno coś się znajdzie.I nie
            ta pieprzona depresja, bo u mnie wszyscy chorują ostatnie na
            depresję. Po dwóch latach masz 3 tygodnie płatnego sicka. Od 4 dnia
            sicka, jeśli jesteś zatrudniony po 2004, a jesteś tak zatrudniony,
            masz płatny sick tescowy, przez 3 tygodnie ci płacą około 59 funtów
            brutto dziennie, później masz statutory sick pay(rządowy), który
            wynosi około 200-300 funtów netto na rękę miesięcznie. Ja nie
            zamierzam się zwalniać, ale byłem tego bliski i skorzystałem z 3
            tygodni płatnego sicka, który opisałem powyżej.Wziałem kilka
            miesięcy temu około 900 funtów na rękę, nic nie robiąc. Jak dobrze
            to wykombinujesz to powinni ci płacić 4 miesiące, po tym okresie cię
            zwolnią. Czyli mozesz uzbierać około 1500-1800 funtów płatnego
            chorobowego. Podstawa to twardo rozmawiać z ch...jami i nie mieć
            skrupułów. To co ci opisałem dotyczy okolic Londynu. Ci którzy
            wierzą w uczciwą pracę w Tesco są chyba oderwani od rzeczywistości,
            też byłem takim pieprzonym idealistą jak się w tesco zatrudniłem, a
            teraz mam zjebane życie prywatne i nabawiłem się przewlekłej
            choroby. Nie słuchaj cwoków co są w stanie umierać za tesco, jak
            mozesz wyru... ich. Pozdrawiam
            • Gość: Pracownik tesco uk Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 10.10.09, 16:00
              Myślę, że pisząc nt. tesco uk miałeś świadomość warunków panujących w
              zdecydowanej wiekszości agencji pracy, które poza tesco są głównym miejscem
              pracy Polaków w uk i dla których drzwi tesco pozostają zamknięte:
              1. Minimalna płaca (co najwyżej, całą resztę zgarnia agencja).
              2. Traktowanie jak bydło.
              3. Brak gwarancji wypłaty całości pieniędzy za pracę.
              4. Brak gwarancji co do czasu, trwania i warunków płacy, które zależą od
              widzimisię przedstawiciela agencji oraz jego humoru.
              5. Psie warunki pracy, zmiana miejsc, przy czym gó... ich obchodzi np. dojazd itd.
              6. 1 dzień chorobowego = często koniec kariery, 0 kasy za chorobowe, 0 pomocy
              związków.
              7. Mają w 100% w dupie twoje problemy, wliczając w to depresję, śmierć matki(ten
              ostatni przypadek znam osobiście)itd.

Nie mam zamiaru wychwalać tesco uk, bo każdy zna ten temat, ale WIEKSZOŚĆ
              narzekających jest sobie sama winna swoją postawą, tj. olewatorskim podejściem
              do pracy lub przeciwnie - brakiem asertywności i pozwoleniem nasrania sobie na
              łeb. Cała sztuka polega na dostosowaniu się do sytuacji a nie szukaniu winnych.
              Jeżeli ktoś narzeka na depresję, to powinien najpierw poszukać przyczyny w swoim
              zachowaniu, np. próbą oszukania organizmu, że po całodniowym imprezowaniu lub
              przesiadywaniu bez snu na kompie, ktoś ma zamiar czuć się doskonale w pracy -
              odwrotnie - będzie zdychał jak pies, sam poznałem to na własnej skórze. I nie ma
              co o to obwiniać tesco lub mazać się i gonić od razu do lekarza po wolne. Po
              prostu twardo postawić sobie cel i dążyć do niego a jak nie - to nie zajmować
              tu tylko niepotrzebnie miejsca!

I jeszcze jedno: kto w tesco uk ma problemy z psychiką temu naprawdę współczuję
              gdy przyjdzie mu zetrzeć się z twardymi realiami rynku pracy w Polsce. A tam
              naprawdę nikt nie będzie się z nikim cackał w przypadku kombinowania. Takie jest
              po prostu życie.
              • Gość: gu Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.zone9.bethere.co.uk 10.10.09, 19:17
                jestes debilem
                • Gość: pe_pe9876 Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.zone2.bethere.co.uk 10.10.09, 19:54
                  chłopaki,a jeszcze jak przyjdzie pracować z takim "robolem tesco uk",zayebac go
                  to mało.gościu jak czytam twoje pościki,to jestem za aborcyom,takie skrzywienie
                  muzgu można teraz już w 3 miesiącu zdiagnozować.szkoda żeś sie matce w tylkó nie
                  udusił.pracuj sobie do usranei śmierni niewolniku w tesco,a ja chciałem zeby
                  pisły osoby które moga pomóc(orty są celowe)
                  • Gość: Pracownik tesco uk Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 12:36
                    Tobie może pomóc być może jeszcze tylko psychiatra. Więzienia są pełne takich
                    jak ty i tobie podobni. Spróbuj pracy gdzieś w Afryce, tam gdzie nie ma żadnych
                    praw, możesz sobie brać co chcesz, zabijać tych których nie lubisz i nie musisz
                    pracować. Najpierw się debilu naucz dobrze czytać i pisać a potem występuj na
                    forum.
                • Gość: Pracownik tesco uk Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 12:37
                  Najpierw się debilu naucz dobrze czytać i pisać a potem występuj na forum.
                  • Gość: KAMA do Prac.Tesco!! IP: *.zone2.bethere.co.uk 11.10.09, 14:23
                    Naprawdę nie wiem co ten idiota tu robi!!Piszesz,żeby pe-pe nauczył się
                    pisać??to może zauważ,że na samym początku przeprosił za ort.ale gdybyś miał
                    choć trochę oleju w głowie to byś wiedział,że moderator nie dopuści postu z
                    przekleństwami hahahaha.Ale czego się można spodziewać,co??hahahaha a co do
                    tesco to niestety przez takich jak Ty trzeba zapier...jak niewolnicy!!!! pozdro
                    dla wszystkich z wyjątkiem tego...kogoś...
                    • Gość: Pracownik tesco Re: do Prac.Tesco!! IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 15:50
                      Niewolnicy? Bo to nie to co u mamusi, która da jeść i nie chce niczego w zamian?
                      W każdym zakładzie trzeba pracować, a tylko tłuki, które nie umieją zadbać o
                      swoje interesy płaczą tutaj. Powtarzam raz jeszcze - najpierw spróbujcie trochę
                      popracować w Polsce a potem płaczcie, jaka to bida w tym tesco. Dajecie się po
                      prostu wykorzystywać starym cwaniakom zamiast zadbać o swoje. Myślicie, że
                      oszukując tesco na parę funtów robicie im krzywdę? Im o to właśnie chodzi.
                      Zamiast robić swoje spokojnie wpadacie w jakieś schizy - albo zapie...cie na
                      okrągło i gonicie na każde pierdnięcie albo odwrotnie - zaczynacie totalnie grać
                      w ch...a a wszystko ku uciesze Anglików. Popatrzcie na nich - czy oni mają jakieś
                      kompleksy? Robią swoje (lub nie) i idą do domu. Tak jak ja. Normalnie. I mam
                      gdzieś opinię moich przełożonych na mój temat bo znam i potrafię bronić swoich
                      praw. Znam wielu takich frajerów, którzy na własne życzenie stali się
                      niewolnikami a potem uciekli do domu. Ich wybór. I mnie tu ku... proszę nie
                      obrażać, bo gdy ja wykonywałem naprawdę męskie i trudne zawody to wy na stojąco
                      wchodziliście jeszcze pod szafę a na gó... mówiliście papu. Tesco i inne
                      supermarkety w Anglii to przy tym prawdziwe sanatoria. A kto jest tak głupi, że
                      tego nie wie lub nie rozumie, ten niech się lepiej nie odzywa. Ok?
                    • Gość: pe_pe9876 Re: do Prac.Tesco!! IP: *.zone2.bethere.co.uk 11.10.09, 16:17
                      Widzę KAMA że załapałaś czaczę.PZDR
                    • micnur2275 Re: do Prac.Tesco!! 12.10.09, 07:54
                      jak chcesz zapi... jak niewolnik to proszę bardzo, w moim sklepie tego się nie
                      robi...

...a swoją drogą to Pracownik Tesco UK ma po części rację...
                    • Gość: Pracownik tesco uk Do wszystkich niewolników IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 13.10.09, 13:01
                      Tutaj jest coś dla was: www.bezrobocie.org.pl/x/395932
                      • Gość: jojo Re: Do wszystkich niewolników IP: *.zone9.bethere.co.uk 17.10.09, 07:17
                        Posłuchaj kmiocie zarzygany, nie obrazaj ludzi na forum, to ze
                        jestes debilem wiedzą juz wszyscy i nie musisz tego powtornie
                        udowadniać. Kto jest niewolnikiem twoim zdaniem? Polacy pracujący w
                        Tesco UK? A ty kim w takim razie jesteś? Przyjechałeś do obcego
                        państwa bo w twoim własnym cie nie potrzebowali lub poznali sie na
                        twojej pracy i podziękowali. Przyjechałeś tu i dajesz jakieś wyssane
                        z palca rady rodakom którzy szukają pomocy, obrażasz ich i
                        wywyższasz się, co ty sobą wogóle reprezentujesz? Jełopie ty.Gdyby
                        nie Tesco to dalej byś leżał pod płotem obrzygany i śmierdzący pod
                        swoim lokalnym GS-em , zarobiłeś troche pieniedzy to teraz myślisz,
                        że jesteś niewiadomo kim, kultury troche i pokory . Niech ja tylko
                        rozkminie skąd ty jesteś obrzygańcu to przyjade do ciebie i tak cie
                        kopne w dupe ,że gó..no zakręci ci się we łbie i się pożygasz od
                        nadmiaru doznań . Pajacu
                        • Gość: Pracownik tesco uk Do nieumiejącego czytać jojo IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 17.10.09, 08:38
                          No no, widzę że kultura na całego. A palcem we własna dupę już się nauczyłeś
                          trafiać durniu? Najpierw przeczytaj cały wątek narwańcu i spróbuj chociaż raz
                          zrozumieć co czytasz to przestaniesz się tu palancie pieklić. Gdybyś cymbale
                          przeczytał co wcześniej napisano na temat niewolnictwa i kto, to byś swoje
                          frustracje skierował w innym kierunku niedorozwoju. A tak nawiasem mówiąc ten
                          pseudonim "jojo" do ciebie pasuje. Jest prosty jak twój intelekt.
                        • Gość: Konard Re: Do wszystkich niewolników IP: *.range86-176.btcentralplus.com 10.01.10, 23:11
                          Az sie spłakałem ze śmiechu:)
      • Gość: dan co za palant IP: *.nrth.cable.ntl.com 11.10.09, 11:14
        morda w kubel cioto i nie chrzan o uczciwosci w robocie, gdzie na kazdym kroku
        chca nas wyrolowac. Szmata!!!
        • Gość: Pracownik tesco uk Re: co za palant IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 12:37
          Najpierw się debilu naucz dobrze czytać i pisać a potem występuj na forum.
      • Gość: krokoszka Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.winn.cable.ntl.com 01.12.09, 15:55
        ty sie tak nie wymadrzaj bo tesco wszystkich jebie na kasie, czasami jest to kilka funtow czasami kilkadziesiat,moze nie jestes tego swiadomy... jak tak zrobilam i naciagnelam tesco na 1200f. jest to rekompensata za skradzione mi pieniadze.
      • Gość: zuku Re: zwolnienie lekarskie z polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:43
        wiesz co najlepiej idz ciagnij pałe angolowi frajerze, oni nas
        wykorzystuja to czemu my nie mozemy ich, żygam takimi karierowiczami
        bleeee
    • Gość: dan pomoc IP: *.nrth.cable.ntl.com 11.10.09, 11:23
      ja bylem w takiej sytuacji i dopiero co wrocilem z PL... 'chorowalem' prawie
      miesiac :). Normalnie idziesz do polskiego lekarza i wystawia Ci zwykle male
      'zaswiadczenie lekarskie' z polskim adresem. Z tym idziesz do tlumacza. Po
      otrzymaniu tlumaczenia, zrob ksero oryginalu zaswiadczenia po polsku i
      tlumaczenia... i to wyslij tym palantom do Tesco. Jesli chcesz zeby bylo
      szybciej to zeskanuj papiery i wyslij mailem. Oryginaly zachowaj i nie wysylaj,
      bo jak te gamonie zgubia to bedzie klapa. Oczywiscie papiery uzyskane w PL sa tu
      honorowane. Dopiero po powrocie do UK pokazesz oryginaly papierow. Potem wezwa
      Cie na rozmowe i napewno zapytaja dlaczego nie byles u brytyjskiego specjalisty.
      Najlepiej powiedz ze angole to gamonie i zawsze jak prosisz lekarza o porade to
      zlewa Cie i nie traktuje problemu powaznie, dlatego leczysz sie w PL. Najlepiej
      dodaj, ze jesli Twoj stan sie pogorszy to napewno nie pojdziesz do angolskiego
      lekarza bo juz dosc czasu na to straciles. Sprawa prosta - ja tak powiedzialem.
      Reszta toczy sie tak samo jak w przypadku normalnej absencji. Oblicza Ci
      procenty i zdecyduja czy dac jakies ostrzezenie czy nie. Widzisz ilu palantow
      jest na tym forum? 60% polaczkow tu zaszkodzi Ci bardziej niz pomoze. Pozdro.
      • Gość: dan pomoc 2 IP: *.nrth.cable.ntl.com 11.10.09, 11:30
        zapomnialem dodac, ze efekt mojej 'choroby' jest taki, ze ze wzgledu na moj
        'gorszy' stan moge robic lzejsze rzeczy np. robota na kasie, morning goods itp.
        jesli tylko im powiem, ze zle sie czuje. Wiec warto od czasu do czasu porzadnie
        zachorowac i postawic tych ciuli na bacznosc.

• Gość: Pracownik tesco uk Re: pomoc 2 IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 12:49
          Jesteś żałosny. Żal...
        • Gość: Pracownik tesco uk pomoc 3 IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 13:00
          Albo lepiej przyjąć się do jakiegoś zakładu pogrzebowego, wcześniej poudawać
          trochę trupa i masz najlepszą fuchę świata: nie musisz już absolutnie nic robić
          bo przeniosą cię na stanowisko modela. Będziesz sobie wygodnie leżał w trumnie w
          oknie wystawowym. Dymać frajerów z kas, mornig goods!!! Żal, żal, żal mi was
          dupki, gdzie wy sobie dacie radę? A co powiecie o zawodach takich jak górnik,
          marynarz (ja je znam gnojki z doświadczenia)? Tam byście dopiero płakali? Praca
          w markecie i wielki ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻal!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahahahahahaha
          • Gość: pe_pe9876 Re: pomoc 3 IP: *.zone2.bethere.co.uk 11.10.09, 13:18
            jak już powiedziałem,powinieneś się matce w dupie udusić.nygusienczarny bracie
            ze gdzie mam jechać do afryki do twojej ojczyzny.nawet takiego murzyna jak ty
            wujjjeeeeebblyyy z czarnego ladu,heheheh
            • Gość: Pracownik tesco uk pomoc 4 IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 11.10.09, 13:26
              Teraz wydrukuj te wszystkie swoje posty i zanieś prosto do najbliższego
              psychiatry. Zwolnienie murowane! A jeżeli pokażesz mu jeszcze próbkę swojej
              kultury osobistej to masz jeszcze kaftan murowany cioto bez jaj! O Boże mamo,
              muszę pracować w supermarkeceie, ja chcę do mamy
              beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
        • Gość: pe_pe9876 Re: pomoc 2 IP: *.zone2.bethere.co.uk 11.10.09, 13:20
          Dan dzięki za pomoc.i wszystki m którzy cegiełke dorzucili.A tego nygusa zignorujmy
          • Gość: godny Re: pomoc 2 IP: *.cos2.cable.ntl.com 13.10.09, 12:46
            żal to czytać twoje pier.... pracowniku
            • Gość: Pracownik tesco uk pomoc 5 IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 13.10.09, 12:54
              Nie czytaj, tylko zapłacz nad swoim losem biedny biały, osierocony niewolniku!
              • Gość: bryks Re: pomoc 5 IP: *.grudziadz.mm.pl 13.10.09, 20:52
                kolega zadal proste pytanie i chcial prostej odpowiedzi,po to jest
                to forum.Do glupka,twardziela,medrca i wyroczni.Do kogo ta mowa
                koles,to gdzie ty pracowales,czego posmakowales nikogo nie
                obchodzi,daruj sobie te teksty o mamusiach radzeniu sobie itd.jesli
                nie potrafisz wypowiedziec sie na proste pytanie to na h.. sie
                w.......z
                • Gość: godny Re: pomoc 5 IP: *.cos2.cable.ntl.com 13.10.09, 22:17
                  przegladajac te forum nie da sie nie czytac twoich postów, po częstotliwości
                  twoich wypowiedzi sadze ze poza praca cale dnie tu spedzasz, tak zwany heiter(
                  czyli nikt), nie wazne co, oby pisac .....
                  • Gość: Pracownik tesco uk Do oszołomów bryksa i godnego IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 14.10.09, 08:18
                    Pytanie jest może proste ale bardzo głupie a częstotliwością moich wypowiedzi
                    się nie sugeruj - kto chce ten znajdzie czas na wszystko, a wam radzę popatrzyć
                    się na swoje marne życie zamiast biadolić i szukać winnych gdzie indziej. Ja tu
                    przyjechałem do pracy a nie po to żeby płakać, że muszę pracować i to na nocki i
                    dziwić się że tu są Anglicy. A wam brakuje jeszcze cycka matki. Niestety...
                    • Gość: pe_pe9876 Re: Do oszołomów bryksa i godnego IP: *.zone2.bethere.co.uk 14.10.09, 13:23
                      chłopaki nie dajcie się sprowokować temu murzynowi.Nie yye bbbb bcie go ,czar
                      nucha już życie yyeeee bbbbiiii ee.MAtka z ojcem z domu wwyzucili to musi sie
                      tesco trzymać!!!!!zresztą gdzie takiego zyeba wezmą ???zaraz sie poznają i
                      wyrzucą z pracy a w tesco pech nie mogą!!!!!!
                      • Gość: Praownik tesco uk Do ucięmiężonego pe_pe9876 niewinnej ofiary tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 14.10.09, 14:31
                        Ty się lepiej zastanów nad swoim problemem: przerobiłeś 2 lata na próżno - dalej
                        jesteś głupim, płaczącym maminsynkiem, który nie umie trafić palcem w dupę. Weź
                        te swoje nędzne grosze za chorobowe i jedź z powrotem do mamy. Ona cie pochwali,
                        pocałuje w czółko, nakarmi. Nie będziesz już musiał ciężko pracować. Całe życie
                        będziesz już mógł pozostać dzieckiem bez żadnych obowiązków ani perspektyw.
                        • Gość: zdziwiony Re: Do ucięmiężonego pe_pe9876 niewinnej ofiary t IP: *.cos2.cable.ntl.com 15.10.09, 13:29
                          a Ty umiesz trafić palcem w dupe ?
                          • Gość: bohun Re: Do ucięmiężonego pe_pe9876 niewinnej ofiary t IP: *.zone2.bethere.co.uk 15.10.09, 13:58
                            palcem nie trafi,za to gębą trafia co dzień po sraniiiiu!!
                            • Gość: Pracownik tesco uk Do bohuna i zdziwionego IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 15.10.09, 22:36
                              Widzę, że polubiliście temat z palcem?
                              • Gość: jojo Re: Do bohuna i zdziwionego IP: *.zone9.bethere.co.uk 15.10.09, 23:59
                                oczywiście panie Polak
                              • Gość: zuku Re: Do bohuna i zdziwionego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:51
                                ja pie... takich jak ty pracowniku tesco powinno sie wieszac ;]
                                powodzenia w wiecznym jebanniu na ciaptego garba fuck you;]daj adres
                                to pogadamycw...u
                                • Gość: Pracownik tesco uk Re: Do bohuna i zdziwionego IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 03.01.10, 22:53
                                  Co durniu, wróciłeś do mamusi i już jesteś bez kasy a teraz najebany próbujesz
                                  się wyżywać na lepszych od siebie nieudaczniku. A adres to ty mi podaj swój to
                                  wielu chłopaków cię z chęcią uraczy seksem męska dziwko.
                                  • Gość: elo Re: Do bohuna i zdziwionego IP: *.stn.pl 12.03.10, 00:44
                                    Haha nie ma co ide na zwolnienie... Wie ktos ile placą.... co dwa
                                    tygodnie będe im słał L4...
                                    • Gość: ): Re: Do bohuna i zdziwionego IP: *.zone3.bethere.co.uk 16.03.10, 09:47
                                      ej śmierdziuchy z miasta to że wam pozwolili wyjechac to nie znaczy że możecie
                                      zaśmiecac forum wypad do mamusi pomioty z miasta lenie itd
                                      • Gość: toto do wszystkich debili IP: *.glfd.adsl.virginmedia.com 16.08.10, 13:46
                                        j...c was w ryj
                                        • fiodor1969 Re: do wszystkich debili 19.08.10, 09:46
                                          Kolezko "toto" ..jak sie podpisujesz:do Ciebie mowie a propo ostatniego
                                          komentarza.... .Bo nie obchodzi mnie zupelnie kim naprawde jestes.Widze tylko,ze
                                          na przeklinaniu Twoje mozliwosci umyslowe sie koncza.Fizyczne pewnie tez.Na
                                          wiecej Cie nie stac.Zalosne.
                                          • Gość: Pracownik tesco uk Re: do wszystkich debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 04:03
                                            Zdecydowanie, bardzo ograniczony post i zapewne jego autor również. Zaznaczył on
                                            jednak, że kieruje swoje przesłanie do grupy sobie podobnych czyli debili, więc
                                            poziom wypowiedzi nie powinien dziwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka