Gość: Murarz IP: *.chello.pl 02.11.09, 17:33 Witam czy ktoś miał styczność z ta firmą ; www.dandara.com/ oferują prace chwiałbym coś więcej się dowiedzieć na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: murarz 2 Re: Praca w firmir Dandara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 11:53 ja terz dostałem oferte wyjazdu i sie zastanawiam nad ta praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Praca w firmir Dandara IP: 82.112.140.* 03.02.10, 20:23 nie jest tak pięknie jak obiecują na 10 osób które przyjeżdzają co tydzień zostaje jedna góra dwie i tak jest przez cały czas dojazd trzeba sobie samemu zapewnic wymagania kosmiczne i na tym mają ludzi obcinają stawki a po miesiącu sam zjedziesz opłata mieszkania + wysoki podatek + dojazd + i wiadomo jedzenie które jest tu drogie bo to wyspa turystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w firmir Dandara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:41 w jakim sensie wymagania duże? i czyli ma się rozumieć ze ty tam pracujesz bądź pracowałeś? ja tez dostałem ofertę i nie wiem.. powiedz ilu tam jest lub było Polaków jest ktoś co pracuje tam dosyć długo? tzn minimum rok? i dla czego obcinają stawki? z góry dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murarz Re: Praca w firmir Dandara IP: *.171.23.39.static.crowley.pl 06.03.10, 23:20 wszystko w malej pigułce nic dodac nic ujac jest tak jak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Praca w firmir Dandara IP: *.bb.sky.com 20.05.10, 23:39 Ale pier...icie ja tu robie juz 6-cy i nie narzekam. Pokoj to 60 tyg zarcie tanie a najmniej masz 350 tyg za 7 dni na najnizszej stawce. ja mam 600 tyg i wszystko spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
43pol Re: Praca w firmir Dandara 10.08.15, 12:26 dandara to pewna firma ale patologii nie trzyma u siebie a takich o prace stara sie wielu. mam kumpli co tam pracuja lub pracowali przez dlugi okres i z tego co sie orjentuje to jak nie masz pojecia o robocie to cie trzymac nie beda. gosciu, ktory tam przyjmuje do pracy dba o to zeby miec wysoko wykwalifikowanych pracownikow i tym firm juz naprawde dobrze placi. jak jestes partaczem to dowidzenia...a niestety takich wielu na tym swiecie i oni zazwyczaj samokrytyki nie maja:) na jersey mieszka wielu polakow co sie dobrze poustawiali ciezka praca ale sa tez niestety tacy co to z polski nigdy wyjezdzac nie powinni Odpowiedz Link Zgłoś