neeki 05.02.04, 23:00 zamierzam wyslac do domu paczke... z koniecznosci bede musiala sie chyba ograniczac bo mi na poczcie za 5 kilo zaspiewali 40 £. czy ktos z Was zna jakies lepsze mozliwosci ? thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milliup99 Re: paczki 06.02.04, 23:48 napisz gdzie mieszkasz to powiem ci jak wyslac.albo jeszcze jedno wyjscie autokar.kierowcy biora paczki do polski kosztuje to okolo 10 funtow.ktos tylko musi ja odebrac w polsce.pozdrowienia ps.nappisz na prive w sprawie dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkaw Re: paczki 07.02.04, 11:17 firma Eagle Transport, odbieraja paczke z twojego domu i zawoza do domu odbiorcy, oplata za kg £1.40 wliczone wszystko. Niektore firmy pobieraja £1.20 plus £7 za dojazd i £3 za kazda paczke. Ja juz kilka lat korzystam z uslug tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
falochronka Re: paczki 24.02.04, 22:53 W Polonez Travel na Tooting Bec pobiarają 10 funtów za paczki do 10 kilogramów a za kazdy dodatkowy kilogram 1 funta. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: paczki 25.02.04, 00:22 zgadzam sie, to chyba najtansza oferta w Londynie tylko problem z parkowaniem :-) izabelski Odpowiedz Link Zgłoś