29.03.10, 16:32
Dziewczynym czy ktoras z Was byla u dr Roberta Dybkowskiego? Znalazlam wlasnie
jego strone googlujac www.ginekolog.ie/ i chetnbie bym uslyszala Wasze
opinie...
Obserwuj wątek
    • nika-ika Re: Ginekolog 29.03.10, 17:14
      ja bylam wczoraj ale u kogos innego...jak juz dopisalam w watku
      cytologii, Pani doktor wciagnela mnie do programu na cytologie i nie
      zpalacilam za to nic dodatkowo. Pani mila przyjemna. jestem
      zadowolona i na pewno wroce wlasnie do niej.
    • k_ansia Re: Ginekolog 30.03.10, 18:55
      Ja kiedy robiłam wywiad znalazłam jedną koleżankę, która u niego prowadziła
      ciążę. Powiedziała, że jest specyficzny w zachowaniu i żebym się nastawiła na
      możliwe dziwne (może nawet nieprzyjemne) uwagi w trakcie badania.

Poczytałam trochę opinii w necie o nim i zrezygnowałam.
      Jednak osobistych doświadczeń nie mam. Te komentarze mnie odstraszyły.
    • annie_pl Re: Ginekolog 03.04.10, 21:09
      Nie wiem czy pytanie wciąż aktualne.
      Gosiu ja szczerze odradzam tego lekarza.
      Byłam u niego raz i nigdy więcej nie wrócę.
      Pomijam koszmarne opóźnienia, jakie przez okropną powolność były -spędziłam w
      poczekalni prawie 2 godz, mimo że byłam umówiona konkretną godzinę.
      Poza tym takiego bałaganu, BRUDU na biurku nie widziałam chyba nigdy.

Jego jedyny plus - przeprowadził bardzo dokładny wywiad, który niestety nijak
      się miał do prowadzonej "kuracji".

Poza tym niemiły, bezczelny, opryskliwy...

Jak dla mnie - masakra.
      Ale szczerze przyznam, żę jedna z moich znajomych prowadziła u niego ciąże i
      była zadowolona.. pewnie ile osób tyle opinii. Ale na mnie ten pan zrobił jak
      najgorsze wrażenie.
      • olliesmum Re: Ginekolog 08.04.10, 15:47
        Dziewczyny, dzieki za odpowiedzi i informacje. Nie sadze bym sie po nich wybrala
        do powyzszego lekarza...
        A kogo Wy polecacie? Bo ja dwa razy bylam u dr Sempki i za pierwszym razem
        zrobila na mnie dosc pozytywne wrazenie, ale za drugim - wrecz odwrotnie... Poza
        tym mimo uciazliwych skutkow ubocznych przepisanej przez nia kuracji polecila mi
        ja kontynuowac - zamiast zmienic leki, co zrobila lekarka w Polsce - po czym
        odczulam natychmiastowa poprawe + skutki uboczne ustapily od reki :).
        Niestety trudno mo latac do Polski do ginekologa wiec szukam tu kogos na wizyte
        kontrolna.
        • marge.s Re: Ginekolog 08.04.10, 21:41
          Dolaczam sie do pytania :)
          kogo mozecie polecic ?
          z gory dziekuje!
          • marita_ie Re: Ginekolog 18.05.10, 00:23
            ja do niego chodzilam w ciąży na usg,poogladac dzidziusia. zawsze nagrywal mi
            wszystko na plyty i dawal duzo zdjęc. wizyty trwaly naprawde dlugo/ku
            niezadowoleniu osob na zewnątrz gabinetu. ale dołączam sie do stwierdzenia,ze
            dosc specyficzny gosc
            .ale ma tanio 60e za badanie plus usg ;)
            • hinduska Re: Ginekolog 20.05.10, 22:46
              dr Antepowicz Monika. Myslę, że jest okej, przyjmuje w medicusie i emc. cena
              wygórowana 80 euro za wizyte :( ale zawsze o wszytsko zapyta, badanie bezbolesne
              i chyba po kilku wizytach u niej, raczej tam wróce:)
              A o Dybkowskim słyszałam same dobre opinie, wszytskie moje koleżanki prowadziły
              u niego ciąże. Choć fakt, ma specyficzny humor:))
              • pinkdot Re: Ginekolog 24.05.10, 13:27
                Również polecam dr Antepowicz - byłam bardzo zadowolona z opieki w ciąży i po
                ciąży.
                • viva_barca Re: Ginekolog 03.11.10, 22:07
                  a czy Dybkowski nalezy do tego maternity scheme? Programu bezplatnych wizyt dla kobiet w ciazy?
                  • olliesmum Re: Ginekolog 04.11.10, 20:17
                    Wracajac do samego tematu ginekologow z Polski w Irlandii, bylam ostatnio u tego ginekologa z PD Afryki ktory przyjmuje w polskim osrodku na Lower Gardiner Street i choc samo badanie i wywiad byly dokladne (pomijajac fakt ze dostalam spodniczke ochronna na ktorej byl zel po innej pacjentce. i ze fotel byl bardzo stary), rada koncowa byla z tych staromodnych i b. radykalnych. Potem dowiedzialam sie od moijej kolezanki z Pd Afryki, ze wielu ginekologow u nich duzo zarabia na takich radykalnych rozwiazaniach...
                    Bylam potem u specjalisty irlandzkiego, ktory po prostu zalecil kolejne badania przed podjeciem jakiejkolwiek decyzji.
                    Tak ze nie polecam tego z Gardiner Street.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka