Dodaj do ulubionych

Miss Poland UK 2010 - głosowanie

IP: *.zone4.bethere.co.uk 27.05.10, 20:15
Glosowanie na Miss Poland UK 2010 na stronie -
www.misspolanduk.apsik.co.uk/
zapraszamy

---------------------------------
www.apsik.co.uk
Obserwuj wątek
    • Gość: deos Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: *.bb18094.ctm.net 28.05.10, 09:18
      Chcialem oddac glos, ale malo ich i nie ma zadnej spektakularnie
      ladnej, znam wiele ladniejszych Polek
      • xiv Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie 28.05.10, 16:48

Ale sa tez pewnie o wiele madrzejesze, stad ich nie ma na Miss Polonia UK.
        • Gość: zl.y Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: 92.9.163.* 28.05.10, 22:05
          Dwa komentarze od dwóch osób będących niemalże kręgosłupem tego forum - a tu taka siurpryza!
          Jeden burczy o urodzie drugi w te pędy o intelekcie akompaniuje. Co za takt! Co za szyk! Jaki szacunek dla płci słabszej. Prawdziwi dżentelmeni. Tylko czemu słoma tak z butów sterczy?
          • Gość: palejo Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: *.range86-148.btcentralplus.com 29.05.10, 00:50
            Zly ma racje

Niech bedzie Sylwia
          • xiv Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie 31.05.10, 01:43

> Jeden burczy o urodzie drugi w te pędy o intelekcie akompaniuje.
            > Co za takt! Co za szyk! Jaki szacunek dla płci słabszej.
            > Prawdziwi dżentelmeni.

ROTFL. Ale masz racje - mam nadzieje, ze organizatorzy sie zmienili i nie
            jest taka prowizorka jak kiedys. Gdyz wtedy kazdy z choc odrobinka rozumu
            nie chcial z nimi gadac.
            • Gość: Dominik Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: 194.152.56.* 18.06.10, 13:42
              Z tego co widzę to się zmienili. Darien Mynarski to uznana firma z tego co pamiętam robił stylizacje dla kilku konkursów Miss Polski. Patraszewski kojarzy mi się z Sopot Fashion Day. Szkoda ze konkurs tak słabo rozreklamowany ja dowiedziałem się dopiero teraz gdy już po ptakach, a moja dziewczyna chętnie wysłała by zgłoszenie. Niestety w przyszłym roku ze względu na wiek będzie już za późno.
    • Gość: kikas Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: *.cmbg.cable.ntl.com 31.05.10, 11:49
      Nie zebym sie specjalnie czepial ale opisy choc i tak sromne to moglibyscie
      poprawic:

'Tańczy i prawia sporty. Florystka z zamiłowaniem do modelingu.'

'Tańczy salsę ma codzień jednak słuchaczka szkoły biznesu.'

pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka