Gość: apsik.co.uk IP: *.zone4.bethere.co.uk 27.05.10, 20:15 Glosowanie na Miss Poland UK 2010 na stronie - www.misspolanduk.apsik.co.uk/ zapraszamy --------------------------------- www.apsik.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deos Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: *.bb18094.ctm.net 28.05.10, 09:18 Chcialem oddac glos, ale malo ich i nie ma zadnej spektakularnie ladnej, znam wiele ladniejszych Polek Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie 28.05.10, 16:48 Ale sa tez pewnie o wiele madrzejesze, stad ich nie ma na Miss Polonia UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zl.y Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: 92.9.163.* 28.05.10, 22:05 Dwa komentarze od dwóch osób będących niemalże kręgosłupem tego forum - a tu taka siurpryza! Jeden burczy o urodzie drugi w te pędy o intelekcie akompaniuje. Co za takt! Co za szyk! Jaki szacunek dla płci słabszej. Prawdziwi dżentelmeni. Tylko czemu słoma tak z butów sterczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: *.range86-148.btcentralplus.com 29.05.10, 00:50 Zly ma racje Niech bedzie Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie 31.05.10, 01:43 > Jeden burczy o urodzie drugi w te pędy o intelekcie akompaniuje. > Co za takt! Co za szyk! Jaki szacunek dla płci słabszej. > Prawdziwi dżentelmeni. ROTFL. Ale masz racje - mam nadzieje, ze organizatorzy sie zmienili i nie jest taka prowizorka jak kiedys. Gdyz wtedy kazdy z choc odrobinka rozumu nie chcial z nimi gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: 194.152.56.* 18.06.10, 13:42 Z tego co widzę to się zmienili. Darien Mynarski to uznana firma z tego co pamiętam robił stylizacje dla kilku konkursów Miss Polski. Patraszewski kojarzy mi się z Sopot Fashion Day. Szkoda ze konkurs tak słabo rozreklamowany ja dowiedziałem się dopiero teraz gdy już po ptakach, a moja dziewczyna chętnie wysłała by zgłoszenie. Niestety w przyszłym roku ze względu na wiek będzie już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikas Re: Miss Poland UK 2010 - głosowanie IP: *.cmbg.cable.ntl.com 31.05.10, 11:49 Nie zebym sie specjalnie czepial ale opisy choc i tak sromne to moglibyscie poprawic: 'Tańczy i prawia sporty. Florystka z zamiłowaniem do modelingu.' 'Tańczy salsę ma codzień jednak słuchaczka szkoły biznesu.' pozdro Odpowiedz Link Zgłoś