Gość: bear IP: 84.13.22.* 27.07.10, 12:58 Czy ktos wie gdzie moge zasiegnac darmowej lub taniej porady prawnej w okolicach Londynu? w CAB juz bylam ale mi powiedzieli ze na prawie cywilnym sie nie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: porada prawna 27.07.10, 14:53 Gość portalu: bear napisał(a): > Czy ktos wie gdzie moge zasiegnac darmowej lub taniej porady prawnej w > okolicach Londynu? w CAB juz bylam ale mi powiedzieli ze na prawie cywilnym > sie nie znaja. Hmm, nie tyle sie nie znaja, co nie sa od tego :-) CAB to jest instytucja dobroczynna, pracuja w niej wolontariusze, i celem tej instytucji jest pomoc ludziom w krytycznych sytuacjach zyciowych , ktorych nie stac na prawnika, a nie udzielanie darmowych porad komus, kto chce zaoszczedzic mamone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bear Re: porada prawna IP: 84.13.22.* 27.07.10, 15:13 nie za szybko oceniasz ludzi? nie o to chodzilo w moim pytaniu. bo poszlam do CAB w krytycznej sytuacji zyciowej. i najpierw mi pomogli a teraz poradzili sami zeby szukac pomocy prawnej.i skad wiesz jaka jest moja sytuacja materialna ze nie chce placic tylko oszczedzac mamone.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: porada prawna 27.07.10, 16:03 Swego czasu bylam wolontariuszka w CABie, i stad wiem, ze skoro Ci tak powiedzieli, to ani Twoja sytuacja nie jest krytyczna, ani darmowa porada Ci sie nie nalezala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklanka Re: porada prawna IP: *.bb.sky.com 27.07.10, 18:37 100 za godzine(przynajmniej mnie tak wycenili)- kancelaria w Harrogate, wiec troche daleko od Londynu. Jestes zainteresowana ? Odpowiedz Link Zgłoś