Gość: lol2
IP: *.itime.pl
01.07.13, 15:21
Kolejni oszuści? Odpowiedziałem na ich ogłoszenie w odpowiedzi otrzymałem melia z likiem gdzie mam wypełnic forularz problem w tym że po kliknieciu na linka nie wyświetla się żaden formularz zauważyłem że te ogłoszenie o prace pojawia się co jakiś czas tylko że jest inny mail pracodawcy tylko po co to robią?
Oto treść maila który otrzymałem
Witam oraz dziękuję za odpowiedź na ogłoszenie.
Tak jak zostało wspomniane w ogłoszeniu, praca polega na sortowaniu warzyw i owoców na linii produkcyjnej w okolicach Luton. Nie jest generalnie to ciężka praca, jednak wymagana jest dokładność oraz precyzja. Wstępnie jednak gwarantowane są szkolenia realizowane przez polski zespół, który tam obecnie pracuje. Język angielski również nie jest bardzo istotny, ponieważ kierownikiem produkcji jak i większością tam pracujących ludzi, są polacy.
Pracodawca oferuje umowę o pracę, wstępnie na czas 3m-cy, a po ukończeniu tego terminu w zależności od oceny pracy, przedłużana jest o następne 6m-cy.
Wszelkie dokumenty można wypełnić z pomocą opiekuna, który zajmuje się przydzieloną mu grupą.
W ramach zamieszkania organizowane są 2-3 osobowe mieszkania ze wspólnym dostępem do kuchni oraz lażienki z ciepłą wodą. Są one ogrzewane oraz jest możliwość dostępu do Internetu. Jako że mieszkania oddalone są o kilka kilometrów od miejsca pracy, organizowany jest autokar pracowniczy.
Opłata za pobyt wynosi 50GBP na tydzień, a za dojazd 3GBP na dzień i są to kwoty potrącane z wypłaty.
Zarobione pieniądze przesyłane są na angielskie konto bankowe, które należy założyc po przyjedźie.
Odnośnie samej stawki, to wynosi ona 11GBP na godzinę i jest to kwota brutto. Możliwe są do wyrobienia nadgodziny w wysokości 50%, natomiast za wyniki w pracy razem z wypłatą wypłacane są premie zależne od oceny kierownictwa.
Sam wyjazd dla osób, które nie są w stanie dostać się na wyznaczone miejsce samodzielnie, jest organizowany przez zewnętrzną firmę i jest wstępnie zapowiedziany na początek stycznia.
O szczegółach wyjazdu zostaniecie Państwo poinformowani telefonicznie pod numer wskazany w formularzu zgłoszeniowym, znajdującym się pod tym adresem:hostujmy.pl/Formularz_Zgloszeniowy.pdf
W przypadku wyjazdu w parach należy odesłać indywidualnie wypełniony formularz.
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Tomasz Niedziela