Gość: radecki321 IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 14:00 czesc, wybiera sie ktos moze do Dagenham do Tesco???lub moze jest tam ktos , prosze o info co i jak:) pozdrawiam i dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalzerahp Re: dagenham kto sie wybiera ?? 25.07.13, 20:54 czesc, też mam możliwość wyjechania do Dagenham ale dopiero 7 sierpnia, też kogoś szukam kto już tam jest. Czytając opinie o tej firmie mam coraz większe wątpliwości. Jak już tam będziesz daj znać jak tam jest z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki321 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 21:49 elo, no jak na razie chyba zostane bo dostalem robotke tutaj na dobrym stanowisku:)podzwonilem pogadalem, i za ta stawke moze byc ciezko, czekam jeszcze na info z uk, kuzyn tam pracuje ale w innej firmie jako automatyk i bardziej zna te klimaty...zobacze co odpisze bo jak mam rzucac sie na tysiaka wiecej to nie bardzo sie chyba oplaca, a zycie drozsze. W sumie nic pewnego jak sie nie sprawdzisz to wracasz a tracisz na wyjazd i na przezycie ok. 2000tys, i znow szukasz roboty tutaj:)jakby 5tys wychodzilo na reke to jeszcze bym sie zastanowil. No i ten dzial 8 godz w temp +1 do +12 skrzynki , kartony, mieso jakies to dziwne. Szkoda ze oni nie funduja wyjazdu a ty pozniej bys im zwracal, chata tez dziwna akcja:))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.13, 01:01 Hej, ja tez się wybieram do Dagenham do tesco 7.08.2013. Czytałeś, że cos może byc nie tak. Mógłbys napisac coś więcej? Jak nie na ogólnym to na kowal_tom31@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 08.08.13, 11:40 kolejny narybek rusza na podbój Tesco tylko czekac na nowe wpisy rasizm mobing itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.13-3.cable.virginmedia.com 08.08.13, 21:11 Hej, jeżeli chodzi o pracę, to najpierw jest rozmowa tu na miejscu. Rozmowa to duzo powiedziane, bo najpierw wypełniasz dokumenty skąd przyjechałeś, twój numer telefonu, gdzie tu w Londynie mieszkasz itd. Później wypełniasz kilkustronicowy test po angielsku, test znajomosci angielskiego, a póżniej jest rozmowa krótka przy całej grupie. To trwa wszystko kilka godzin, po czym ci dziękują za przybycie i jak będą zainteresowani to zadzwonią lub nie. Tak to wygląda tutaj, czyli tak na prawdę nie jest powiedziane, że dostaniesz pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam wyjazd w ponie Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.pl 10.08.13, 10:57 Witam kolego a skad wiesz ze tak to sie tam odbywa ?? byles tam tak Cie potraktowali?? teraz to mi w głowie namieszales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam wyjazd w ponie Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.pl 10.08.13, 14:02 Ludzie napiszcie cos na temat pracy tam i tej firmy mam kupiony bilet na poniedzialek ale coraz bardziej mam watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.13-3.cable.virginm.net 02.06.14, 09:36 siema praca nie jest lekka trzeba duzo chodzic i chodzic z placa jest roznie zalezy jaki procent wyrobisz tak ci zaplaca jesli chcesz robic nadgodziny to niema problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki321 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 15:12 czyli staff zdecydowanie sciemnia i szuka frajerow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam wyjazd w ponie Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.pl 11.08.13, 00:27 dzieki wam bardzo za opinie i wasze poglady ale teraz naprawde jestem w kropce bilet kupiony 420 zl jakies zakupy cos inna praca odrzucona prz zamiar podjecia tej.... przeraza mnie odleglosc 23 mil od przystanku gdzie wysiade do polozennia hotelu a z hotelu do pracy jakies 10 mil czym?? i jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki123 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.182.42.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.13, 09:38 powodzenia. Czy warto rzucac sie o pare groszy wiecej jak tu??twoje zycie a to juz nie czasy ekspansjifunta. Samolotem lecisz?biakomex ma za 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam wyjazd w ponie Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 16:11 Nie mam zamówiony autokar z Biakomexu za 420 zł. Słuchaj a jak w tym momencie zrezygnuje z wyjazdu to będę miał w związku z tym jakieś problemy oprócz straty za kupiony bilet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki123 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.181.82.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.08.13, 18:24 tylko tracisz za bilet, przeciez umowy nie podpisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam wyjazd w ponie Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.pl 11.08.13, 19:22 no tak masz racje to tez ladne pare zlotych w plecy ale lepsze jak nie wiadomo co tzn co by mnie tam spotkalo. po tych wszystkich opiniach chyba tylko glupi by pojechal. czytam zze mozna zwrocic bilet ale to pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam wyjazd w ponie Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.opera-mini.net 13.08.13, 06:57 Nie nie pojechałem po długim zastanowieniu podjąłem taka decyzję. Też masz tam propozycje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.14, 15:18 Co za pierdy, nie czytajcie tych bredni, zniechęca nowych do przyjazdu bo sa dla niego zagrozeniem, nierob jeden, to co pisze to wszystko bzdury Ostatnio Polacy nie lubią Litwinów, bo też szybciej pracują, typowe Jak ktoś chce pracować to popracuje ale lenie niech wracają do Polski na L4 i inne wolne na rządnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 22:34 Widocznie różnie bywa. Mój mąż jest w Anglii od czerwca. Umowę ze Stafflinem podpisywał w Polsce. Najpierw miał jechać do Reading, do magazynów Tesco, ale tam się coś opóźniało i pojechał do Corby. Tam była kicha z godzinami i przeniósł się do Dagenham. Milli kilka dni szkolenia i zaczęli pracę. Pracy jest dużo, teraz nawet chodzi na 12-godz. zmiany i ciężko wydębić dzień wolny. Jeśli chodzi o normy, to niby nie jest źle, ale jak tylko masz dobre wyniki, to dostajesz jakąś bezsensowną robotę, która obniża wynik. Mąż jest line managerem. W Londynie sam sobie załątwił mieszkanie, bo w Corby Staffline załatwił okropny dom z cieknącą łazienką, 8 mil od magazynu, bez komunikacji, no i zażyczyli sobie za to spore pieniądze. Jak coś, to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 17.02.14, 19:58 czesc, jak tam maz dalej pracuje w Dagenham???moze ma jakies wiesci odnosnie Daventry, bo jutro chce kupicv bilet , ale jeszcze sie wacham. jak z godzinami?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.15, 21:44 mam kupiony bilet , ale jestem przerazona tymi opiniami o staffline , nie podpisalem umowy tu w polsce, nie wiem co robic pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.marsoft.net 14.08.13, 15:47 Mam wyjechać do Tesco w Reading za tydzień... siedzę cały czas w necie i czytam opinie na temat Staffline i mam coraz więcej wątpliwości. Czy ktoś tam może pracuje/zna kogoś? przewidywana ilość godzin pracy to 40h tygodniowo, ale w ofercie zagwarantowane jest jedynie 7,5, z tego to się pewnie nie da rady utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki123 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 14.08.13, 19:54 pewnie biedaki zarabiaja na neta, wiec nikt nie odpisuje kto jest tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 14.08.13, 22:13 Powiem tak dno dno i pól metra mułu nie przyjeżdzajcie tu!!!! szefem staffline jedt antonio- portugal znany ze swego uprzedzenia do polaków pracowałm w tesco w peterborough 2 lata teaz przeniosłam sie do dagenham i błąd uciekam jak ktos chce wiedziec na czym polega ta praca piszci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki123 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 14.08.13, 22:19 daj wiecej info zeby kazdy wiedzial co za syf tam jest;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.marsoft.net 15.08.13, 00:57 Martyna, napisz coś więcej. W ogóle to dlaczego się przeniosłaś? O Reading dalej nikt nic? coś czuję, że nie ma co jechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.as43234.net 15.08.13, 16:44 Coś o Tesco DC Reading - magazyn ładny, ale niektórzy kierownicy tam to zwykli rasiści dla nie swoich (okazywali to otwarcie) z tego co widziałem na interview. Agencyjnych tam prawdopodobnie zajadą (robotą i traktowaniem) i chyba w tej agencji pracy nie ma związków zawodowych. No ale miasto całkiem fajne, no i można chodzić na mecze :) No i te dwie Angielki ze stołówki całkiem miłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.marsoft.net 15.08.13, 17:45 a jak wygląda interview? podobno jakis test z matmy, ale rozmowa też? mam rozumieć, że skoro zajadą robotą to ta robota jest? a nie tak, że na telefon i sie pracuje w sumie pare godzin tygodniowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik stafflin Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: 31.55.106.* 25.08.13, 15:21 hey. Pracy na razie bardzo malo.. srednio 20- 25 godzin tygoniowo. jak pomnozysz przez 6.19 odejmiesz 80-100 za pokoj i jak zapierniczasz z buta to nie zostaje prawie nic.. szkola ludzi co chwila a ci potem szukaja czegos innego bo z tego nie da sie wyzyc.. ma byc busy ale kiedy..? pazdzienik albo jeszcze pozniej:) praca na telefon. mimo ze jestes na grafiku dostajesz sms czy jestes in czy off, a nawet jak przyjdziesz to moga cie wyslac do domu po 2 godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.play-internet.pl 17.02.14, 20:13 czesc, mam opcje wyjazdu do Daventry, ale zastanawiam sie nad biletem jutro ostatni dzien decyzji:))daj znac czy warto tam jechac bo zdania sa podzielone a odpowiedzi od staff nie sa zbyt zadowalajace. dzieki P.S czy to tylko strata kasy???i czasu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staffline empoyer Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: 109.144.244.* 20.08.13, 19:26 Człowieku który wybierasz się do pracy z firmą Staffline zastanów się nad tym jeszcze raz .... Po 1...gdy ktoś Ci powiedział ze bedziesz mógl mieszkac w hotelu zalatwianym przez Pana C.C dluzej niz tydzien to prawdopodobnie kłamal dowiesz sie dzien/dwa dni wczesniej ze masz sie wynieść. po 2..Jezeli myslisz ze bedziesz pracował wiecej niz 30 godzin tygodniowo to tez kłamstwo... po 3...jezeli myslisze ze przerwy masz placone to tez sciema.. po.4... Jezeli ktos Ci powiedzial ze norma 100 procent w tesco discribution Reading jest realnie latwo do zrobienia mylisz sie... po5.. jezeli jestes kobietą nie licz ze przy dzwiganiu 8pakow napojów,win,piw,proszków zrobisz norme większą niz 60 % po 6..Jezeli liczysz ze zadzwonisz do np Pani A... do Polski i ona Ci pomoze to sie gleboko mylisz... wysle Ci nr do jakiegos Pana ktory okaze sie mieszkac gdzies na pólnocy i mowi ze nie ma nic z tym wspolnego.. po 7...Jezeli myslisz ze dostaniesz pelną wypłate na czas...rowniez sie mylisz... po8...jezeli myslisz ze 350funtow wziete ze soba do Angli starczy Ci do pierwszej wyplaty.... po9..jezeli ktos Ci powiedzial ze odbierze Cie z autobusu i zawiezie do hotelu to tez sie zdziwisz... po10.. jezeli myslisz ze bedziesz pracowal zgodnie z grafikiem ....wez pod uwage ,ze godzine przed rozpoczeciem pracy dostaniesz smsa pt "sorry no work for you today,thanks",albo po dwoch godzinach pracy zostajesz wylogowany z magazynu.. Nie masz oszczednosci ,Chcesz szybko wyjechac szybko zarobic i wrocic ? . Takze sto razy zastanów sie czy napewno wyjechac z firmą STAFFLINE. Praca u nich wymaga stalowych nerwów cierpliwości, i z 1000f w porfelu na początek.. Wszyscy z mojej rekrutacji szukaja sobie innej pracy bo tu sie nie da...pracujemy tzn "jeb..." po 2 dni w tyg bo ciagle smsy ze niema pracy...albo idziemy i po dwoch godzinach nas wysylaja do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staffline empoyer Firma Staffline IP: 109.144.244.* 20.08.13, 19:29 Człowieku który wybierasz się do pracy z firmą Staffline zastanów się nad tym jeszcze raz .... Po 1...gdy ktoś Ci powiedział ze bedziesz mógl mieszkac w hotelu zalatwianym przez Pana C.C dluzej niz tydzien to prawdopodobnie kłamal dowiesz sie dzien/dwa dni wczesniej ze masz sie wynieść. po 2..Jezeli myslisz ze bedziesz pracował wiecej niz 30 godzin tygodniowo to tez kłamstwo... po 3...jezeli myslisze ze przerwy masz placone to tez sciema.. po.4... Jezeli ktos Ci powiedzial ze norma 100 procent w tesco discribution Reading jest realnie latwo do zrobienia mylisz sie... po5.. jezeli jestes kobietą nie licz ze przy dzwiganiu 8pakow napojów,win,piw,proszków zrobisz norme większą niz 60 % po 6..Jezeli liczysz ze zadzwonisz do np Pani A... do Polski i ona Ci pomoze to sie gleboko mylisz... wysle Ci nr do jakiegos Pana ktory okaze sie mieszkac gdzies na pólnocy i mowi ze nie ma nic z tym wspolnego.. po 7...Jezeli myslisz ze dostaniesz pelną wypłate na czas...rowniez sie mylisz... po8...jezeli myslisz ze 350funtow wziete ze soba do Angli starczy Ci do pierwszej wyplaty.... po9..jezeli ktos Ci powiedzial ze odbierze Cie z autobusu i zawiezie do hotelu to tez sie zdziwisz... po10.. jezeli myslisz ze bedziesz pracowal zgodnie z grafikiem ....wez pod uwage ,ze godzine przed rozpoczeciem pracy dostaniesz smsa pt "sorry no work for you today,thanks",albo po dwoch godzinach pracy zostajesz wylogowany z magazynu.. Nie masz oszczednosci ,Chcesz szybko wyjechac szybko zarobic i wrocic ? . Takze sto razy zastanów sie czy napewno wyjechac z firmą STAFFLINE. Praca u nich wymaga stalowych nerwów cierpliwości, i z 1000f w porfelu na początek.. Wszyscy z mojej rekrutacji i polacy,slowacy,czesi szukaja sobie innej pracy. Bo ilez mozna jeb... za 6.19 na godzine i to dwa dni w tyg bo ciagle smsy no work,albo idzie sie do pracy na dwie godziny i wylogowanie do domu... O tym mozna by bylo napisac spokojnie reportaz.. Staffline tesco discriubtion Reading... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Firma Staffline IP: *.as43234.net 22.08.13, 13:23 Nie narzekaj, tylko się ciesz nabierając zapewne zwyrodnień kręgosłupa, że pracujesz na ludzi z tesco i z agencji - oni są przyzwyczajeni do taniej siły roboczej. Przed otwarciem tego magazynu szukali zwykłych kierowników/poganiaczy i rocznie dla nich było 60 tys funtów i benefity. typowe zachowanie angoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki123 Re: Firma Staffline IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 13:55 o widze coraz lepsze info... czyli szukali frajerow, moze trzeba ich oskarzyc o oszustwo:)jednak dobrze ze zostałem i znalazlem dobra robotke. Jak widac w Polsce lipa , ale pewniej:D POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Firma Staffline IP: *.marsoft.net 22.08.13, 22:45 Czyli dobrze, że nie pojechałam:) Dobrze, że ktoś napisał, jak to wygląda, niech inni wiedzą i nie dadzą się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staffline empoyer Re: Firma Staffline IP: 31.55.83.* 23.08.13, 10:11 wczoraj znow popracowalem 5 godzin po czym zostalem wylogowany do domu , przez jak to menagerowie tlumaczyli zly procent tzn poniewaz nie robilem 100 ale mialem te 70-80 .Nie zawsze da sie robic te ich 100 procent gdy flt jezdza po alejkach ! niedaj boze rozwala jakas palete, gdy laduje sie napoje a na nie ciasteczka pudeleczka i wszystko lata ! ale oni tego nie rozumieja ! nie rozumieja ze ktos przyjechal tu zarobic a nie pracowal 12 godzin w tygodniu tak jak ja w tym !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Staffline Daventry Tesco IP: *.zamosc.mm.pl 29.10.13, 19:59 Zastanawiam się czego nikt nie pisał o Daventry. Czy firma zaczęła tam niedawno swoją działalność? Miałem okazję tam jechać lecz zrezygnowałem w ostatniej chwili. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
korsykanin608 Re: Staffline Daventry Tesco 09.02.14, 16:07 Witam...Kto wybiera się do Daventry ok 26 lutego? pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: Staffline Daventry Tesco IP: *.158.216.40.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.14, 16:43 elo ja mam opcje za tydzien 19. szukam cos na forach i zdania sa podzielone niewiem, ale tym razem zaryzykuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
korsykanin608 Re: Staffline Daventry Tesco 09.02.14, 16:54 siema..niepokoi mnie te bhp plus mieszkanie w Ibis Hotel..mój tel 666601718 oddzwonie .pogadamy co o tym myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly employer Re: Staffline Daventry Tesco IP: *.range86-149.btcentralplus.com 09.02.14, 18:04 Nie JedZ z ta firma nigdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: Staffline Daventry Tesco IP: *.30.236.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.14, 18:11 jakies konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: Staffline Daventry Tesco IP: *.play-internet.pl 17.02.14, 19:50 wlasnie jutro chce kupic bilet:)ale tez sie zastanawiam bo ciaglosci godz. nie zapewniaja , a nikt nic nie pisze jak tam z robota wrrr, mysle jeszcze o Holandii ale jakos pi... ze wszystkim wrrr.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Firma Staffline IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 19:32 Ja również podpinam się pod kolege ma w 100% racje zero ściemy tak tam jest normy są wyśróbowane a problemy z wyrobieniem ich nie zależne od nas- kolejki w alejkach gdyż system jest do d... i ludzie nim zarządzający. Na początek Paweł Kołakowski który nam rzekomo załatwić ma hotel i znaleźć w ciągu tygodnia mieszkanie ograbia nas ze 175 funtów za tydzien hotelu Ibis- beznadzieja nawet nie mozna niczego sobie podgrzać.. bez komentarza a w ciau tygodnia musisz sobie samodzielnie znaleźć mieszkanie co tez nie jest takie proste. Koszt mieszkania w Reading jest też wysoki ok 320 funtów miesiecznie za pokój. Praca w tesco nie stabilna bo potrafia 6-7 dni przysyłać "off". Jak już cie zaproszą do pracy to wylogowują po 5,6 godzinach albo i szybciej. Wszyscy zasuwaja w pogoni za performansem 100% i wyżej a z tego tylko glupie zderzenia i wypadki co pare dni. Stanowczo nie polecam tam sie nie dorobicie i mowie to ku przestrodze wyjezdzajacym z Staff line rodakom sam to sprawdzilem na wlasnej skórze. I zapewnienia Pana Adama ze 350 funtów starczy na poczatek... ha ha ha niech sam spróbuje. Przełożeni polacy którzy nie maja zadnych zasad moralnych i sa zwyklymi ch.... a ludzi traktuja jak bydlo zaprzegniete do niewolniczej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: Firma Staffline IP: *.play-internet.pl 17.02.14, 20:07 a gdzie ty pracujesz??bo opinie sa podzielone, ja zastanawiam sie czy kupic bilet jutro do Daventry, tez sie wacham bo juz do Holandii sa lepiej z organizowane wyjazdy, chata, umowa itp.dziwne ze tu trzeba sobie szukac, ibis tax fee 100???za baki chyba, a na pytanie czy jest ciaglosc godz. odpowiadaja ze nie moga zagwarantowac. Kurcze juz nie wiem co myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Firma Staffline IP: *.15-3.cable.virginm.net 05.03.14, 01:52 nie przyjezdzajcie jesli nie macie ze soba 700F na mieszkanie i ibis kosztuje taniej nabijaja w butelke ktos dobrze na tym zarabia z mieszkaniami jest problem niski standard i sa drogie w pracy stres na kazdym kroku spisuja za cos jak trzeba szybko robic na czas zamowienia i czasem tracic czas na przepakowanie a to tez stresuje zajmuje czas ludzie zaczeli szybciej robic i zarabiac to podniesli norme nadgodziny sa dzwonia godzine przed czy ktos moze przyjsc albo o 8 rano gdy ktos pojdzie spac 3-4 smieszne mysla ze mieszkamy chyba w magazynie i mozemy zaraz sie zjawic siedze od wrzesnia a mam 180F po oplaceniu mieszkania w niedziele, a jest 5 marca szok i te gwarantowane 7,5godziny tygodniowo czyli jeden dzien a niekiedy jak za duzo ludzi nabrali siedzialo sie 5 dni w domu i modlilo o godzine pracy wiec zadzwonili i po pol godzinie wylogowali 10 osob i mnie przy okazji bo za duzo zamowili a chodzilem z buta do pracy 1 godz w jedna strone z centrum teraz autobusem i to dwoma 60F miesiecznie trzeba bulic za wygode a i tak dojazd do pracy zajmuje 45 minut praca tak ciezka (przykladowo 100 zgrzewek wody pakowanj po 8 sztuk/2litrowe wody - na to zadanie mamy 20 minut wlaczajac w to zaladowanie 3 koszy na wozek a czasem kolejka do nich i trzeba czekac, zeskanowac drukarke - czasem trzeba znowu czekac bo sie system zawiesza albo nie ma papieru i nie ma komu zmienic, dojechac do lokacji i latasz jezdzisz wrzucasz a tu Ci menadzer podchodzi zajmuje z 3 minuty na tlumaczenie ze jak sie skacze z wozka to niebezpiecznie i spisuje dodatkowy stres a czas goni a sie nie da wolniej, pozniej dowiezc na miejsce, po drodze wozki dowozace towar na regaly ktore maja pierwszenstwo blokuja nas tracimy czas i obok inni zbierajacy zamowienia i zator na calej dlugosci a czas leci), ze sie spi i pracuje w miedzyczasie cos do jedzenia kupic nawet do centrum sie nie wyjdzie bo juz sie nie ma sily ani ochoty jesli Chcecie takiego zycia nie macie co robic z czasem lubicie stres ciezka prace to zapraszamy jak najedzie was duzo to nawet duzo wolnego bedzie bo jak za duzo ludzi do pracy to kazdemu rozdziela po 2 dni pracy w tygodniu tak ze na mieszkanie moze sie zarobi a za co jesc i odlozyc szok :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radecki23 Re: Firma Staffline IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 16:27 co za sk...ysyny!!!!wysylaja Nas jak hitler zydow na spalenie i jeszcze biora za to kase, nie mowiac o placeniu za mieszkanie admin fee:). A Adasia to powinni za jaja powiesic za klamstwa. W sumie nie potrafili sami powiedziec o ciaglosci godzin i to mnie nurtowalo caly czas. wkoncu jakies konkrety. Mysle ze ludzie powinni sie zebrac i zrobic pozew zbiorowy i ukrucic ten wyzysk:)ale nie mnie to ocenia. Nie dosc ze tu ludzie nie maja kasy to jeszcze pozyczaja zeby wyjechac i zarobic a tam kibel jakich malo. Powodzonka wszystkim straconym i oszukanym!!!Idzcie do sądu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Firma Staffline IP: *.204.107.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.14, 15:00 buuuuaaaaahahaha, nie wiedziałem że to forum to taka śmieszna rzecz, wygrażają polaczki zza komputera jak mogą bo nikt ich nie widzi. Ciekawe dlaczego w tej Anglii siedzą jak im tak źle i wszyscy ich oszukują. Przypomina mi to forum turystyczne, gdzie polaczki na wczasach za 1300 złotych maja wymagania jak w Hiltonie. I ta stała śpiewka o Hitlerze i Żydach co za żenada, nie nadajecie się szambonury do pracy za granicą, wstyd tylko nam robicie. siedzieć w Polsce, do roboty za 10 zl na godzinę i morda w kubeł a jak wyjmiecie ryło z kubła to zaśpiewać Polacy nic się nie stało i jest jak w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Firma Staffline IP: *.204.107.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.14, 14:51 Co ty pie...sz Ja, masz 180 funtów po opłaceniu mieszkania które kosztuje pewnie z 60 funtów, czyli zarabiasz 240 funtów tygodniowo. Daj mi adres i jak się tam dostać, biorę kreskę i jadę jeszcze dziś. Ja pracuje w magazynie w Polsce i to co piszesz to norma na magazynie tylko ze mi zostaje po opłaceniu mieszkania miesięcznie 300 złotych - chcesz się zamienić?? co za gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 19:28 Cześć jadę 2 .09 a Ty / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radecki123 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.31.223.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.13, 21:01 Nie jade:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: 109.144.137.* 26.08.13, 21:31 Alez czemu nie ? dzisiaj kolejna grupa naiwniaków byla na szkoleniu ;) a nas wylogowali po poltorej godziny do domu tlumaczac jak zwykle. " nie ma pracy ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radecki123 Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.181.86.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.13, 23:07 Trzeba zrobić pozew zbiorowy ze oszukuja po co jechać i tracic kase:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 11.01.14, 06:07 Pracują tam rodacy z normalnymi kontraktami z tesco czy tylko praca jest z agencji? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_J Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: 88.220.34.* 19.01.14, 20:08 jak teraz Tesco w UK przyjmuje? jest jakies posrednictwo z Krakowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 19.01.14, 22:27 napewno nie leniwych nygusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 20.01.14, 11:26 panie jaro - no to jak się tam dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 20.01.14, 22:13 dostałem sie przez Kraków w 2007r a info znalazłem w internecie :) szukając !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_J Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: 88.220.34.* 21.01.14, 23:14 a jak teraz przyjmuja, kraków posredniczy czy aplikacja do sklepu w UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 22.01.14, 15:05 Tu masz leniwcu nr zadzwon i sie umów tylko spotkania są w Warszawie 511 351 133 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_J Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 11:08 "Tu masz leniwcu nr zadzwon i sie umów tylko spotkania są w Warszawie 511 351 13 " No i to jest prawidłowa odpowiedź, moze bez tego "leniwcu" byłoby ładniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: dagenham kto sie wybiera ?? IP: *.bb.sky.com 25.01.14, 21:39 leniwcu tylko dla tego że jesteś leniwy żeby poszukac tematów które były już drązone setki razy także cienko cie widzę w tesco zeby wyrobic normy Odpowiedz Link Zgłoś