kellywilson Re: Przelew z Angli do Polski 18.02.20, 14:05 ja zwykle uzywam grosik.com Odpowiedz Link Zgłoś
monika24l Re: Przelew z Angli do Polski 31.03.20, 17:02 Praca Zdalna dla Każdego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!,., Odpowiedz Link Zgłoś
martazlondynu Re: Przelew z Angli do Polski 25.11.20, 19:42 W moim przypadku najlepiej i najszybciej jak pieniążki wysyłam online. Polecam z tego linku darmowy transfer no i pieniążki już do 24h są na koncie. Jest możliwość przelewu każdej waluty i najlepsze w tym jest to że kursy przez ten link są wyższe niż w lokalnych kantorach :O transferwise.com/invite/u/przemyslawg3Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martazlondynu Re: Przelew z Angli do Polski 25.11.20, 19:44 W moim przypadku najlepiej i najszybciej jak pieniążki wysyłam online. Polecam z tego linku darmowy transfer no i pieniążki już do 24h są na koncie. Jest możliwość przelewu każdej waluty i najlepsze w tym jest to że kursy przez ten link są wyższe niż w lokalnych kantorach :O transferwise.com/invite/u/przemyslawg3 Odpowiedz Link Zgłoś
dzikakania Re: Przelew z Angli do Polski 29.11.20, 16:25 Cześć, w Transfer24 przelewy są do 10 minut w Polsce, wpisuje się jaką kwotę ma dostać odbiorca i tyle. Prowizja jest niska (są też kody na darmowe przelewy) a banki nie pobierają dodatkowych opłat... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiveroo Re: Przelew z Angli do Polski 09.07.21, 00:05 Potwierdzam, korzystam od bardzo dawna! Odpowiedz Link Zgłoś