Dodaj do ulubionych

Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii

• Gość: Wiesia Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.lokalnadomena / 80.51.251.* 04.02.05, 15:14
      Prosze o informacje wiesia146@wp.pl
      • Gość: Ola Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:51
        Przeczytaj caly ten watek i wejdz na www.tesco.com i wszystko bedziesz
        wiedziala, o czym Ci jeszcze mamy napisac?
        • Gość: Marcin 06 lutego-wyjazd IP: *.w3.cache / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:17
          Wczoraj (06.02) miała wyjeżdżać pierwsza grupa Polaków do Tesco, czy wiecie cos
          na ten temat, czy rzeczywiście wyjechali, czy może wyjazd został przesunięty?
          Napiszcie jeśli wiecie.
          • Gość: wojtek Re: 06 lutego-wyjazd IP: *.ertel.com.pl 07.02.05, 22:07
            Z tego co sie orientuje to pojechali! ja mam jechac 20 marca do Milton Keynes
            jako magazynier! jak bede mial jakies wiesci od kumpeli (stanowisko
            sprzedawca) ktora wczoraj pojechala to napisze! jjesli ktos ma jakies info to
            prosze o mailika!! oto moj mailik: olekk@tenbit.pl
            Pozdrawiam!!
            • Gość: krypto Re: 06 lutego-wyjazd IP: *.zax.pl 08.02.05, 12:10
              Jestem tez goraco zainteresowany doswiadczeniemi tych którzy pojechali jesli
              cos wiecie wyslijcie mi prosze.. krypto@gazeta.pl
              • Gość: Gaga Re: 06 lutego-wyjazd IP: 212.85.12.* 10.02.05, 16:56
                Jestesmy z tej pierwszej tury,ogólnie jest ok! Lokum bardzo przyjemne, dobrze
                przygotowane, lodówa pelna jedzonka (naszego :o), do pracy bliziutko (30 min
                drogi na piechote), praca nie jest ciezka za to bardzooo nudna! Angole sa
                nawiedzeni jak zawsze...i wciaz nie wiedza gdzie jest Polska !!!!
                Traktuja nas jak biale kruki, które podobnie jak puszki powinny lezec na
                polkach, zeby byy ogólnie dostepne. Ich motto przewodnie: DO YOU LIKE TESCO? :O)
                P.S. Chlopaki z drugiej tury, z najlepszego, pierwszego stolika po lewej
                stronie: czekamy na Was!!! Przywiezcie polska vodeczke, zrobimy imprezke u Was,
                bo u nas lodówa juz powoli sie...!!! See You
                • Gość: pawko Re: 06 lutego-wyjazd IP: *.kielce.msk.pl 13.02.05, 19:18
                  Fajnie ze napisalas9es0 Gaga. A mozesz napisac wiecej np. ile konkretnie
                  dostaniecie na reke na tydzien i czy te sklepy sa w Londynie czy poza w jakis
                  village. A gdzie ladowaliscie na ktorym lotnisku?
                  /dzienki za info
                  • Gość: gaga ;o) Re: 06 lutego-wyjazd IP: 212.85.12.* 14.02.05, 16:49
                    hmm lotnisko Stansted, a kasa 134 £ za tydzien na reke po odliczeniu
                    mieszkania...
                    • Gość: pawko Re: 06 lutego wazne IP: 10.30.161.* 14.02.05, 17:52
                      Dzienki za szybką odpowiedź. Ja mam lecieć 20 marca do Becton w Londynie
                      (chyba?) Mam jeszce jedno pytanko: czy musicie miec jakis stroj obowiązkowy
                      tzn, czarne spodnie biała koszula , czarne buty. Czy sa jakies sztywne reguły w
                      ubiorze czy luz? Z góry dzienki a moze masz jakies przydatne porady, wskazowki
                      dla przyszłych wyjezdzajacych? Bede bardzo, bardzo wdzieczny za wszelkie info.
                      Do you like Tesco:)0 (dobre)
                    • Gość: Blair Re: 06 lutego-wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:55
                      134? kurde, troche malo, uda Wam sie cos odlozyc? ile tygodniowo wychodza
                      pozostale wydatki (żarcie,pranie,media itp.) ?
                      • Gość: NM Re: 06 lutego-wyjazd IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.05, 14:07
                        ja takze lece 20.03 do Milton Keynes
                        jesli ktos potrzebuje transportu ze slaska na lotnisko w balicach , prosze o
                        kontakt nickman@post.pl
                        z WYLACZENIEM dnia 20.03
                        pozdro
    • Gość: wiola Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 62.233.169.* 08.02.05, 16:38
      bardzo interesuje mnie wyjazd do angli (tesco)piszcie wiolawrona@op.pl
      • Gość: kama Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:48
        mam wieści z pierwszej ręki od dziewczyny, która wyjechała 6.02.ogólnie mówi że
        jest ok i nie ma co się martwić. Nrazie tyle
        • jolaole Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 10.02.05, 09:06
          Kama - wiesz cos wiecej- bede wdzieczna za wszystko.Czy ktos sie kontaktowal z
          ludzmi w Tesco, czy nie ma problemu zeby do nich zadzwonic i wyjasnic pewne
          zwilosci w liscie , wczesniej na forum byla opinia ze tam w Kraku nikt nie
          odbiera?
    • monika_5 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 10.02.05, 01:23
      up
      • Gość: tomasarek Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.zetosa.com.pl 13.02.05, 11:44
        mam pytanko czy ktos wie kiedy bedzie następna rekrutacja? bo chetnie bym
        skorzystał dziekuje i pozdrawiam
        • Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 21.02.05, 15:23
          mialy byc , ale szczerze watpie w to bardzo
          mocne podparcie mych slow mozna znalezc na :
          www.miltonkeynestoday.co.uk/ViewArticle2.aspx?SectionID=415&ArticleID=936310
          • Gość: Wojtek NOWA REKRUTACJA IP: *.ertel.com.pl 21.02.05, 21:57
            DZIS TJ 21.03 W GAZECIE WYBORCZEJ UKAZALO SIE OGLOSZENIE O NOWEJ REKRUTACJI W
            TESCO W GB!! INFOKINIA 0800 100 100!
            POZDRO I CZEKAMY W ANGLII NA NOWYCH PRACOWNIKOW!!
            • Gość: fizyk Re: NOWA REKRUTACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:04
              piszesz do nas z przyszlosci? jestem podniecony, to przelomowy moment w
              historii ludzkosci ;)
            • Gość: temion Re: NOWA REKRUTACJA IP: *.securitas.com.pl 23.02.05, 14:16
              Jeżeli ktos jedzie 10.03.2005 z Łodzi lub okolic na rozmowy do Krakowa moze
              pojedziemy wspólnie? Znacznie obnizy to koszt paliwa. Szukam miejsca dla 2
              osób. Czekam na kontakt - 609 - 194 - 644
              Pzdwm
              temion
              • Gość: freed Re: NOWA REKRUTACJA IP: *.securitas.com.pl 25.02.05, 09:22
                Temion chcesz jechać z kimś, czy masz miejsce w swoim samochodzie?
                • Gość: mateusz Re: NOWA REKRUTACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:49
                  jakie sa szanse jak ktos zna nie za dobrze angielski?
            • Gość: honcia Re: NOWA REKRUTACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:33
              jeżeli kogoś pociągają tylko pieniądze a nie sam fakt wyrwania się z naszej
              chorej rzeczywistości to mogę zaproponować pracę (dla zaangażowanych bardzo
              wysokie zarobki) - proszę o kontakt honorataw@poczta.onet.pl
              • Gość: Alex Honcia- zaprasza do Herbalife IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:42
                Daj sobie spokoj wysokie zarobki i darmowy adres e-mailowy to mowi samo za
                siebie:)))))
                • Gość: honcia Re: Honcia- zaprasza do Herbalife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:40
                  Nie masz pojęcia o czym mówisz człowieku. Takie firmy jak Herbalife, Amway,
                  Zepter nie szukają w ten sposób osób do pracy. A jeżeli zazdrościsz, że ktoś
                  może w ucziwy sposób zarabiać więcej niż minimalne wynagrodzenie to raczej nie
                  wchodź na to forum. Tu są mili i fajni ludzie :-) Poza tym wymogiem jest:
                  średnie wykształcenie i niekaralność. Łapiesz się???
                  • Gość: Alex Re: Honcia- zaprasza do Herbalife IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:35
                    W uczciwy sposob od 8-16 zarabiam 3,500Pln, dlatego smiesza mnie takie biedne
                    posty typu "wielki swiat- kuchenny blat" jak Twoj.Mam czego zazdroscic- watpie!
                    • Gość: honcia Re: Honcia- zaprasza do Herbalife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:45
                      Ja niestety za uczciwą pracę od 7-15 w księgowości dostaję dużo mniej i dlatego
                      zachęcam każdego do dodatkowej pracy. Dziękuję Bogu, że w realu nie spotykam
                      takich ignorantów jak Ty.
    • Gość: ania Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:49
      witam was wszystkich.jest juz prowadzona nowa rekrutacja do pracy w tesco na
      numer o-800 100 100.Za pierwszym razem sie nie dostalam mimo ze juz osiem lat
      pracuje w tesco i znam angielski.Zadzwonilam wiec pod ten numer i wiecie czego
      sie dowiedzialam? skoro aplikowalam wczesniej i sie nie dostalam to nie
      spelniam kryteriów do pacy w tesco na stanowisku sprzedawca-zmiana nocna.
      Nie pojmuje dlaczego nie moge juz probowac drugi raz.Wiec wkurzylam sie i sama
      pojechalam do Londynu.Poszlam do Tesco i dostalam prace bez problemu za 1000
      funtow miesiecznie.Teraz wynajmuje pokoj i mam gdzies tą firme ktora mnie tak
      potraktowala.Życze powodzenia tym ktorzy sie dostali.
      • jolaole IP z koncowka PL w Londynie???? 27.02.05, 10:07
        Ania - podziwiam Cie z kilku wzgledow infolinia dziala od 21.02(dzis jest
        27.02) zdazylas tam juz zadzwonic, wyjechac do Londynu i dostac prace- jestes
        szybka nie ma co i do tego jeszcze masz w Londynie prowidera inetrnetu z
        koncowka pl. wprost niesamowite:)))A troche jadu na forum nigdy nie zaszkodzi-
        co??
    • Gość: temion Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.securitas.com.pl 28.02.05, 09:17
      Cześć,
      Szukam 2 - 3 osób, które jadą z Łodzi (lub okolic)
      do Tesco do Krakowa na rozmowy.
      Termin: 10.03.2005
      Kontakt: 609 - 194 - 644
    • Gość: blair lokalizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:35
      ludzie wpiszcie swoje lokalizacje tzn w jakie miejsca jedziecie, chcialbym sie
      troche zorientowac. narazie wiem ze Milton Keynes. pozdrawiam.
    • Gość: blairr lokalizacyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:48
      ludzie wpiszcie swoje lokalizacje tzn w ktore miejsce anglii jedziecie,
      chcialbym sie troche zorientowac. narazie wiem o Milton Keynes. pozdrawiam.
      • Gość: marcinek Re: lokalizacyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:08
        ja jade do becton czy jakos tak
        gg:5945111
        kom:660 463 4111
        • Gość: blair Re: lokalizacyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:23
          znalazlem, londyn 4 strefa, taka lokalizacja by mi odpowiadala...:-)
          • Gość: E koszty IP: *.rybnet.pl 02.03.05, 22:01
            czy ktos moglby napisac jakie sa koszty zwiazane z wyjazdem??? z gory dziekuje
      • Gość: funt Re: lokalizacyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:05
        nie wiecie czy ci co wyjechali faktycznie mieszkaja w 2 osobowych pokojach?? bo
        jak sprawdzam ceny wynajecia kwatery to za niewielka doplata mozna spokojnie
        wynajac jedynke (ci co wyjechali ponoc placa 70 funtow za pokoj z
        wspollotatorem.
        • Gość: NM Re: lokalizacyje IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 04.03.05, 22:16
          nikt nie kaze ci mieszkac w mieszkaniach wynajetych przez tesco
          • Gość: funt Re: lokalizacyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:09
            interesujaca uwaga ale nie na temat, nie pytam czy tesco lamie prawa
            obywatelskie zmuszajac pracownikow do mieszkania w wynajetych przez firme
            lokalach. pytam o to, czy ktos posiada informacje na temat na ile wstepna
            oferta zakwaterowania pokrywa sie ze stanem faktycznym zastanym na miejscu.
            pozdrawiam.
            • Gość: NM Re: lokalizacyje IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.03.05, 23:32
              a co to za brednie ??
              kto mowil o zmuszaniu do czegokolwiek ??
              miesiac pomieszkasz i spadasz na "swoje"
              • Gość: funt Re: lokalizacyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 09:40
                ???
                zdarza ci sie czasem czytac posty zanim dasz odpowiedz?
              • fred_2005 Re: lokalizacyje 04.04.05, 17:11
                Czy ktoś próbował z was już zmieniać mieszkanie? Czy były jakieś problemy? Jak
                ze zwrotem depozytu?
                • Gość: NM Re: lokalizacyje IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.05.05, 14:33
                  jeden czlowiek z 20.03 zmienil juz place
                  byly jakis stresy , ale juz wsio w pariadku
                  inna grupa (4 os.)z 6.03 zmienila dom i nie bylo zadnego stresu
    • Gość: igor Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.terminatorzy.eu.org 03.03.05, 16:11
      nie wiem jak to jest ale ziomal mówił mi ze sa przyjecia za granice i daja
      zarobic i nic po za tym nie wiem.ogłaszali sie w Dzienniku Zachodnim.ja szukam
      jako rzeźnik
      • Gość: Marcin Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.w3.cache / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:57
        Czy ktoś ma jakieś wiadomości od osób, które już tam wyjechały do pracy? Jak im się wiedzie, czy sa zadowoleni, czy faktycznie jest tak jak miało być?
        • Gość: karolina Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 212.85.12.* 08.03.05, 11:58
          hej, ja jestem juz na miejscu. Praca ciezka, ale nikt nie mowil, ze bedzie
          latwo! Wszystko sie zgadza z umowa. Mieszkania jednak za 70 £ na tydzien sa
          zdecydowanie drogie.
          • wirezz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 08.03.05, 20:19
            Hej!
            Chcialam tez sie zglosic, ale wyczytalam tu, ze spotkanie w Krakowie jest juz
            10 marca, ale termin zglaszania to 14 marzec. Niw rozumiem, czyi jest wiecej
            takich spotkan? Ja myslalam, ze juz po zakonczeniu terminu zglaszania sie jest
            1 spotkanie i juz ! Po drugie, to zglaszliscie sie telefonicznie? Ja chce do
            nich jutro dzwonic. Jeszcze jedna, o do sie zapytaja juz za pierwszym razem jak
            zadzwonie? Czy juz wtedy bede musiala rozmawiac po angielsku? Aha, ta umowa
            jest konieczna na 2 lata? Ja chcialam wyjechac na rok. Pozdr. tych co tam sa i
            trzymam kciuki :)
            • Gość: blair Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:16
              1.spotkan bedzie wiecej wiec nie rezygnuj
              2.telefonicznie po angielsku zamienicie 2-3 zdania, wieksze wymagania beda na
              rozmowie kwalifikacyjnej w krakowie.
              3.radze ci zadeklarowac sie ze chcesz jechac na 2 lata lub dluzej, a
              zrezygnowac bedziesz mogla kiedy zechcesz.
              pozdrawiam i trzymam kciuki.
            • Gość: cpt_Maximus Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 13.03.05, 02:17
              Witam , na wstepie chce powiedzieć ż e faktycznie szukaja frajerów co chyba są
              po doktoracie z anglistyki a mają qwa na połkach szampony układać ! To fakt, jak
              i wiele nastepnych przytoczeń ale od pocztaku:
              Byłem na rozmowie firma egzaminujaca miesci sie drzwi w drzwi z Tesco polska
              dojazd banalny stres niesamowity
              Układ pomieszczeń jak w takich firmach tj siedziszz tylem do przeźroczystych
              drzwi same sciany zadnych okien a jak juz to poko w kształt L-ki i tak ich nie
              widzisz :)
              Stosują absolutnie wszystkie triki mozliwe w komunikacji miedzyludzkiej ale tu
              plus uwaga to tez są ludzie....
              Tak wiec udało mi sie ich zrobic naszaro jak juz opowiadam ..
              Ręce przed wejsciem umylem ciepla woda i mydełkiem wiec sie juz nie pociły,
              zarzucilem sztuczny wymuszony y usmiech i wszedłem wypelnilem formularz, po czym
              mialem czekac z jakims gosciem 15min ?! bez jaj pospacerowalem sobie
              poczytalem itd byle sie rozluzniec i po mimo stresu odnalezc siebie i odnalazlem
              hehe i to jak !
              Póżniej była rozmowa z taka malą blond-małpą wredną ale nawet sexy hmm... w
              kazdym razie podczas rozmowy bylem absolutnie szczery i nie pozwalalem jej dojsc
              do slowa w mysl zasady znowu jakies glupie pytanie zada :)Zarzucilem ja lawina
              faktów i odczuc , no i przelismy do angielskiego : w cale nie prawda ze trzeba
              umiec angol fluently wystarczy dobrze ale stres zzera człowiek i gosciowa
              stopniujac trudnosc rozmowy w koncu i tak wyprowaqdzi cie na manowce ale spoko
              nie o to tu naprawde chodzi nie zdajesz profesury z anglistyki hehe
              Dalej dala mi test ...powiem tak jak ktos nie wie co to jest mensa i nie ma
              analitycznego umysłu to go nie rozwiąze , ja mam i rozwiazałem nie w 180sekund
              ale w 100 sek.wazne bylo zeby nie odpusciic tylko non stop rozwiazywac nie dac
              dupy, tylko walczyc.Później byla rozmowa konfrontacyjana z reszta uczestnikow
              obserwowana przez goscia z tesco i 3 babki.Zjadłem ich na sniadanie (była gdzies
              10:30) hehe ale nie o to chodzilo zeby byc the best tylko zeby sie odzywac
              rozmawiac w grupie dzialac byc aktywny nawet jak ze stresu nie chce ci przejsc
              nawet:tak zgadzam sie"Wykonczylem takiego dyniogłowego ciołka podrzucając mu
              zdradliwą piłke na której sie sam wyłożył(gosc w pewnym momencie stwierdzil ze
              wolałby nosic sfastyke na ramieniu niz kask na głowie;)Takze uwazajcie by nie
              przedobrzyc w druga strone i nie wymadrzajcie sie bo mozecie trafic na kogos
              madrzejszego który ukaze wasza ignorancje i zadufanie.W kazdym razie bylo spoko
              odezwa sie za 1,5 miesiaca wiec leje poki co na to Głowa do góry ,sciskajcie
              posladki(ponoc rozluznia), patrzcie na czubek nosa no i garnitur a nie jak ten
              dyniogłowy ciołek wymiety,brudny , wyświchtany a najważniejsze uwierzcie w
              siebie w końcu wy jesteście potegą i słą tego kraju, lwa Europy , a te dekle
              chca was tylko do kladania szamponów na połkach POKAŻCIE IM KIM MOŻECIE BYĆ I
              JAKA JEST WASZA WARTOŚĆ bo ja wiem że o wiele wieksza niż ta do której beda was
              chcieli zmusic byscie w nia uwierzyli . INNYMI SŁOWY JAK KTOŚ NA PRAWDE JESZCZE
              SIE ZASTANAWIA A MA JAKIEKOLWIEK INNE ALTERNATYWY TO NIECH JE JESZCZE PRZEMYŚLI :)
              Pozdrawiam , kocham was ,
              cpt_Maximus
              • Gość: cazz Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:13
                Ale jak wygladala rozmowa po angielsku
                Czy duzo zadawali pyt po angielsku i czy idzie ich zrozumiec.
                jakie pytania zadawali....
                • Gość: cpt_Maximus Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 13.03.05, 12:46
                  Ależ bez przesady, zrozumieć to ich by nawet Kiepski Ferdynand :) zrozumiał,
                  pytania na początku proste (składniowo) , np jak panu minela podróż tutaj itp
                  ale poźniej zaczynają zakręcać nie tylko składniowo typu(Załóżmy że jest pan juz
                  w anglii, został pan , przyjęty pracuje od 6 m-cy co stanowilo by o pana
                  satysfakcji z pracy i jak by pan postapil jezeli okazało by sie ze nie jest ona
                  wystarczająca?) Po takim pytaniu można siąść ..oczywiscie zrozumiesz je bez
                  trudu o ONI mówią głośno i wyraźnie także spox ale jak masz na nie odpowiedziec
                  merytorycznie zawalasz pytanie bo w koncu co to jest qwa za pytanie, co by było
                  jakby było to czy by sie nie zbyło?..
                  • jolaole Maximus hmmm:(???? 13.03.05, 19:54
                    Maximus czy nie sadzisz ze "mala blond-małpa wredna ale nawet sexy" moze to
                    czytac???A podajesz tyle szczegołów ze nawet dla blondyny bez mensy nie powinno
                    byc problemow z namierzeniem Twoich danych a w tedy praca Anglii to juz piesn
                    minionego sezonu........,mysle ze mozesz poczekac nawet dluzej niz 1,5 miesiaca
                    ha ha ha.
                    • Gość: funt Re: Maximus hmmm:(???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 23:18
                      a tak wogole freud ladnie by zdiagnozowal takie zakompleksione nastawienie do
                      kobiet. gratulacje...
              • Gość: pol Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 17:50
                a jakas inna mała może nie blondi jest czy tylko jedna osoba?
              • Gość: NM Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.03.05, 23:41
                o zesz qrwa ...
                co to maja byc na brednie ??
                dzizassss
              • Gość: honcia Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:21
                wooow!!!!!! jestem pod wrażeniem Twojej elokwencji ale nastawienie do kobitek
                masz paskudne. Jeśli się dostałeś to dają Ci znać w ciągu kilku dni, te 1.5
                miesiąca to bajer. Tym którzy odpadają wysyłają takie fajne liściki (coś żeby
                się nie załamali).
                • Gość: NM Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: 217.204.74.* 27.03.05, 18:33
                  my magazynierzy jestesmy na miejscu od niedzieli ...
                  do fenny lock mamy 4,5 mili ...
                  taryfy niby nie sa drogie ...ale i tak musielismy jak wiekszosc ludzi zakupic
                  po rowerku
                  transport autobusowy do naszego magazynu jest marny ...
                  mieszkanko mamy najlepsze jakie tesco wynajmowalo swoim pracownikom...
                  piekny flat , duze sypialnie , 3 kibelki ...:D
                  duza kuchnia i ogromny salon ...
                  wiecej informacji wkrotce
                  • Gość: SR Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: 217.204.74.* 27.03.05, 21:02
                    NM ty klamczuszku niedobry!! nieladnie sie tak chwalic przed kolegami bo my
                    mamy tylko jeden kibelek i rano zawsze jest kolejka!! ale fakt chate macie
                    wyje..a!! tylko nie chlejcie tyle wody bo na nic nie zarobicie!! pozdrawiam
                    ekipe!! "A" shift is the best and fuck the rest!!
                    • Gość: honcia Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 12:42
                      hej, napiszcie jak się Wam żyje z Anglikami i resztą świata. Jak Was traktują,
                      czy praca jest ciężka i jak spędzacie czas wolny.
                      Powodzenia. Pozdrawiam
                      • Gość: SR Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: 217.204.74.* 29.03.05, 20:40
                        hehe!! anglicy sa okej ale my wolimy angielki!!! a niektore sa serio bardzo
                        ladne!! ale z drugiej strony to niektore nie maja za grosz wstydu, chodzi mi o
                        to ze ta grubsza czesc spoleczenstwa, a jest jej tutaj w anglii bartdzo duzo
                        (wiecie zarcie made in Mc'Donalds) chodzi w mini kieckach eksponujac swoje nie
                        zawsze najpiekniejsze wdzieki hehe, ale coz maja ludzi zjechane i to niezle!!

robota ciezka, trzeba zapie..c ostro i duzo sie naschylac i nadzwigac!!
                        pozdrowka!!
                        • Gość: honcia Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.05, 18:20
                          A jak wychodzicie finansowo? Można sporo zaoszczędzić żyjąc normalnie?
                          • Gość: Michal Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.05.05, 14:36
                            jasne ze udaje sie cos zaoszczedzic
                            trzeba wydawac z glowa i nie "szalec"
                            przez 2 miesiace mnie sie udalo zaoszczedzic 1700£ , co chyba jest niezlym
                            wynikiem
                            pozdrawiam wszystkich
                      • Gość: NM Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: 217.204.74.* 03.04.05, 16:32
                        angole poki sa co mili/przyjazni
                        wolny czas spedzamy w cafe, bibliotece, centrach handlowych na zakupkach
                        sklamalbym piszac ze praca ta , to lekki kawalek chleba
                    • Gość: NM Re: Ale było spotkanie ... !!!!Kraków !!! IP: 217.204.74.* 03.04.05, 16:29
                      a ktoz to sie ukrywa ??
                      kowaliow ??
                      smieszny szymon ??
                      a moze hanys :D
                      pozdro anyway
    • Gość: roberto Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.03.05, 00:17
      Czy ktos moze próbowal dostac sie do Tesco bezposrednio aplikujác do Anglii? Zna
      ktos strone internetowá Tesko Anglia? Prosze o info. Pozdrawiam
      • grazia.eni Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 13.03.05, 17:18
        www.tesco.com/
      • Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 13.03.05, 23:34
        jasne ze mozna , ale za posrednictwem agencji ktore zyja z takich ludzi
        no chyba ze ma sie tam kogos np. z rodziny pracujacego i na wysokim stolku zeby
        mogl wciagnac
        trzeciej alternatywy raczej nie widze
    • Gość: mkiedy@wp.pl Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 80.50.205.* 13.03.05, 14:18
      jaki jest kontakt-e-mail lub telefon ,oraz czy koniecznie będę musiał jechać do
      Krakowa
      • redeath Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 26.06.05, 11:57
        Byłem w kraku na rozmowie 22.06. Przeszedłem pozytywnie rekrutację i lece w
        sierpniu. Wie ktoś moze jak to jest z tym podatkiem? Zeby się nie okazało że
        fiskus RP zeżre mi wszystkie ciężko zarobione pieniądze bo bedzie mu się wydawać
        że jestem milionerem. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na Wyspach:)
    • Gość: mkiedy@wp.pl Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 80.50.205.* 13.03.05, 14:18
      jaki jest kontakt-e-mail lub telefon ,oraz czy koniecznie będę musiał jechać do
      Krakowa
    • iza2306 Tesco w UK - kto pojechał? 11.05.05, 08:02
      czy ktoś kto pojechał z tamtej rekrutacji mógłby opowiedzieć, jak jest?
      • Gość: NM Re: Tesco w UK - kto pojechał? IP: *.dsl.uk.rapidplay.com 01.06.05, 14:41
        tzn, z ktorej ??
        • nahe Re: Tesco w UK - kto pojechał? 02.06.05, 23:19
          NM heja:)
          pisze wlasnie do ciebie, bo widze ze juz siedzisz w anglii:)
          chcialam sie zapytac o kilka spraw zwiazanych z rekrutacja:)
          ja wraz z chlopakiem zlozylismy dzisiaj swoje dokumenty i prawie od razu
          zadzwonila do nas pani czy jestesmy nadal zainteresowani:) no oczywiscie ze
          tak:)chciala zadac kilka pytan po polsku i po ang... niestety akurat jechalismy
          samochodem i nie za bardzo byla taka mozliwosc i mamy zadzwonic sami do nich
          jak beziemy mieli czas. chcialam spytac jak wyglada ta pierwsza rozmowa tel...
          szczegolnie jakiego typu sa te pytania po ang?? :))
          wyczytalam takze,ze trzeba wplacic im 2600zl (ze jest to za
          mieszkanie,bilet,home office itp.), powiedz mi czy otrzymuje jakas gwarancje ze
          np czeka na mnie mieszkanie w anglii, albo czy dostaje bilet do reki itp.???
          troche boimy sie tej wplaty, rozumiesz...tyle sie slyszalo o oszustwach,ze
          ludzie wplacili kase i nici z wyjazdu...
          z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Was wszystkich tam w Anglii:)))
    • Gość: beret901 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.06.05, 16:03
      czesc! do mnie babka dzwonila i jade na rozmowe do krakowa.
      • bigpracus1 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 21.06.05, 04:57
        Gość portalu: beret901 napisał(a):

> czesc! do mnie babka dzwonila i jade na rozmowe do krakowa.
        Co mozecie powiedziec o ludziach z Tesco od rekrutacji- jacys spoko czy
        straszny stres?
        • luter1 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 21.06.05, 10:55
          Spoko, spoko, spoko !!!

Lajtowo, mili itp... w dodatku bardzo ładne panie :D
          Pozdro for tesco
          • Gość: beret901 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.06.05, 23:16
            Czesc! ja lece 8 lipca. Jak mozesz to sie odezwij na gg: 8353180. Narazie.
            pOzdrawiam.
            • Gość: KM Kto jedzie 12 sierpnia do Barnbury??? IP: *.crowley.pl 25.07.05, 17:18
              mój e-mail:szeryf82@op.pl
    • Gość: Andrzej Artykul na temat pracy w UK w tym w TESCO IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.08.05, 13:05
      Zbieram wlasnie materialy do artykulu ktory ukarze sie w jednym z
      ogolnoploskich tygodnikow na temat pracy Polakow w Wielkiej Brytanii, w tym
      pracy w TESCO i innych supermarketach. Bardzo prosze wszystkich
      zainteresowanych eksploracja tematu w prasie o przeslanie swoich uwag,
      spostrezen i zastrzezen dotyczacych pracy w TESCO UK i procesu rekrutacji w
      Polsce. Mój adres: heaver@poczta.onet.pl
      • Gość: NM Re: Artykul na temat pracy w UK w tym w TESCO IP: *.ipt.aol.com 10.08.05, 17:16
        Nam osobiscie udalo sie i jest naprawde zajebiscie.
        Pracujemy w Milton Keynes od marca na magazynie w duzym centrum dystrybucyjnym.
        Stawka podstawoa 7,851 brutto. ( za kilka tygodni podwyzka 35p )
        Takze po zaplaceniu mieszkania 70Ł zostaje nam na reke tygodniowo 175Ł, takze
        calkiem calkiem na poczatek.
        Do tego cotygodniowy bonus , za szybsze wykonywanie zamowien niz "system
        przewiduje"
        Kwota ta moze siegnac nawet 100Ł brutto tygodniowo ,takze mily dodatek co
        tydzien...
        Ponadto bardzo czesto mozna dorobic o ile ma sie checi i sily na
        nadgodzinach ...
        Slowa takie jak overtime, underlap i overlap nie sa nikomu obce.
        Takze tygodniowe payrolle ( paski z pensja ) czesto przekraczaja 300Ł, a
        niekiedy nawet i 400 ...
        Mowie oczywiscie w tym momencie o pieniazkach na reke .
        Do tego dochodza nagrody ( co dwa miechy ) za prace bez spoznien i bumelek.
        Jest to ekwiwalent w gotowce lub dzien wolny.
        Bylbym zapomniam ze po pol roku pracy , otrzymuje sie premie za kontynuacje o
        ile spelnia sie warunki z poprzedniego zdania.
        Kwota netto to 70Ł na miesiac.
        Wolnego mamy naprawde duzo.
        OD marca bylem w domu dwa razy.
        Lacznie 4 tygodnie.
        w Polowie wrzesnia znow jade na ponad 2 tygodnie.
        I na swieta takze zalatwilem sobie kilkanscie dni wolnego.
        Mieszkanka mamy swietne , aczkolwiek zawsze w pokoju sa dwie osoby.
        U nas takze mialo byc bliziutko do miejsca pracy ,ale nie jest ...bo 4,5 mili
        Wszyscy oczywiscie pokupowywali rowerki , czesc auta , a jeszcze inni
        sprowadzili furaki z PL.
        Traktuja nas w firmie na rowni z wszystkimi , czesto nawet lepiej niz angoli ...
        Szczerze mowiac , nikt u nas nie narzeka.

Pozdrawiam wszystkich i 3mam kciuki za chlopakow z chesterfielda ...
        3m sie maciek

Nie piszcie sie na sprzedawce , bo to kapiata kasa i praca w nocy , zero
        nadgodzin.
        Magazynierzy rzadza
    • markur9 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 11.08.05, 12:09
      Ja pracuje tu od 1 sierpnia.Praca ok choc w nocy.Jesli chodzi o place to
      jeszcze nie wiem.Mieszkanie moze byc ale wlascicielka robi naprawy zeby bylo
      ok.Do pracy 30 minut z buta.Ceny w pracy za zarcie bardzo fajne(frytki+zestaw
      salatek 50p).Jak mozecie to starajcie sie bo bedzie coraz mniej miejsc.O pracy
      w nadgodzinach moge zapomniec bo jest nas wielu i jeszcze beda. Nara
    • Gość: up Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.08.05, 09:13
      wiadomosci.onet.pl/1146996,11,item.html
    • Gość: romi Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.gda.cdp.pl / *.gda.cdp.pl 30.12.05, 10:17
      A co z podwójnym opodatkowaniem pracowników. Tj. w Anglii i Polsce ????????
    • jaqub1 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 20.02.06, 13:15
      czy jest możliwość odbycia rozmowy w Warszawie? prosze o info
    • joasia31 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 21.02.06, 09:44
      mojefinanse.interia.pl/news?inf=718351

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka