Gość: FUNN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:55 Wie ktoś jakie są szanse na znalezienie pracy w okolicy Bristolu w Angli?? I ile kosztuje tam utrzymanie?? Proszę o szczere odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FUNN Re: Praca w okolicach m Bristol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:29 Niema tam żadnego polaka?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Praca w okolicach m Bristol IP: *.range81-151.btcentralplus.com 10.08.05, 11:03 polakow to tu mnostwo ale widac ni chce sie dzielic swoimi info. , ja powiem tak miasto spore, bardzo ladne uniwesyteckie, penie pracy tez nie brakuje - ale tez zalezy jakiej szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Praca w okolicach m Bristol 10.08.05, 11:24 > Niema tam żadnego polaka?? :/ jest cale mnóstwo i siedza po nocach na tym forum aby odpisywac na posty... nie przesadzasz troche ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Praca w okolicach m Bristol IP: *.range81-151.btcentralplus.com 10.08.05, 11:05 co do utrzymania to jak odniesiesz sie do najdroszego miasta londynu to tam napewno bedzie taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
papijon1 Re: Praca w okolicach m Bristol 10.08.05, 20:50 Polakow, owszem jest tutaj od groma, zreszta gdzie nas jeszcze nie ma... jezeli chodzi o prace to oczywiscie sprawa podstawowa: znajomosc jezyka. jezeli nie masz wiekszych problemow z dogadaniem sie to moze i jakies szanse sa, choc powiem szczerze, ze z ofertami jest obecnie troche krucho, no ale kto nie szuka nie znajdzie-jak mowi porzekadlo. co do kosztow utrzymania, to chyba latwiej znalezc prace niz pokoj za mniej niz 250 funtow, to naprawde minimum, jezeli chce sie mieszkac w przyzwoitych warunkach. co do reszty, wydaje mi sie ze ceny sa podobne jak wszedzie, choc nie jestem pewna, wiec nie bede sie wymadrzac. pozdrawiam i gud lak! Odpowiedz Link Zgłoś