Dodaj do ulubionych

Praca w okolicach m Bristol

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:55
Wie ktoś jakie są szanse na znalezienie pracy w okolicy Bristolu w Angli?? I
ile kosztuje tam utrzymanie?? Proszę o szczere odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: FUNN Re: Praca w okolicach m Bristol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:29
      Niema tam żadnego polaka?? :/
      • Gość: polka Re: Praca w okolicach m Bristol IP: *.range81-151.btcentralplus.com 10.08.05, 11:03
        polakow to tu mnostwo ale widac ni chce sie dzielic swoimi info. , ja
        powiem tak miasto spore, bardzo ladne uniwesyteckie, penie pracy tez nie
        brakuje - ale tez zalezy jakiej szukasz?
      • xiv Re: Praca w okolicach m Bristol 10.08.05, 11:24

> Niema tam żadnego polaka?? :/

jest cale mnóstwo i siedza po nocach na tym forum aby odpisywac na posty... nie
        przesadzasz troche ?!?
    • Gość: polka Re: Praca w okolicach m Bristol IP: *.range81-151.btcentralplus.com 10.08.05, 11:05
      co do utrzymania to jak odniesiesz sie do najdroszego miasta londynu to tam
      napewno bedzie taniej !!!
    • papijon1 Re: Praca w okolicach m Bristol 10.08.05, 20:50
      Polakow, owszem jest tutaj od groma, zreszta gdzie nas jeszcze nie ma...
      jezeli chodzi o prace to oczywiscie sprawa podstawowa: znajomosc jezyka. jezeli
      nie masz wiekszych problemow z dogadaniem sie to moze i jakies szanse sa, choc
      powiem szczerze, ze z ofertami jest obecnie troche krucho, no ale kto nie szuka
      nie znajdzie-jak mowi porzekadlo. co do kosztow utrzymania, to chyba latwiej
      znalezc prace niz pokoj za mniej niz 250 funtow, to naprawde minimum, jezeli
      chce sie mieszkac w przyzwoitych warunkach. co do reszty, wydaje mi sie ze ceny
      sa podobne jak wszedzie, choc nie jestem pewna, wiec nie bede sie wymadrzac.
      pozdrawiam i gud lak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka