Dodaj do ulubionych

NIE PRACUJCIE Z WORKPOINT TO OSZUŚCI

14.09.05, 07:58
Firma ta to jedno wielkie oszustwo. Miałem okazję być przez nią zatrudniony.
Uczciwie zarobionych pieniędzy nie dostałem. Ludzie, którzy się o nie
upominali byli natychmiastowo zwalniani. Firma ta nieposiada żadnych
osiągnięć. Zdjęcia zamieszczone na stronie www to dzieło kogoś innego. Jest
stworzona po to aby wydoić holenderskie firmy niepłacąc przy tym ludziom
uczciwie zarobionych pieniędzy, które prezes przepuszcza w pedalskich
dyskotekach. Przestrzegam wszystkich przed tym cwaniakiem!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: NIE PRACUJCIE Z WORKPOINT TO OSZUŚCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:15
      Święta prawda. Pracowałem u nich rok temu i jeszcze mi nie zapłacili. Wątpie
      żeby kiedykolwiek to zrobili.
      • Gość: to dziwne, To chyba wy jestescie oszusci... IP: *.upc-a.chello.nl 03.10.05, 15:59
        bo ja pracuje u nich do dzisiaj i jakos nie narzekam....to wy chyba jestescie oszusci...mirek
    • Gość: tomek PRACUJCIE Z WORKPOINT IP: *.upc-a.chello.nl 03.10.05, 22:24
      Ja pracowalem i to nie raz, a przez kolejne kilka miesiecy. A w Alphen an de Rijn tez pracowalem i tez
      jakos mi zaplacili. Za to przypominam sobie teraz Ciebie, oszuscie co wypisujesz tu wszystko. Moze
      wez sie za robote jak nie masz co robic. Choc pewnie nikt ci roboty nie da, nie mowiac juz ze, ktos
      chcialby cie zatrudnic. Piotrus K. wel "dudoid" to niezly kawal cwaniaczka, niby nasz szef, mial sie nami
      opiekowac i rozwozic nas do pracy, grupe 4 murarzy. Kilka razy przyjechal po kilku piwach z rana i
      zawiozl nas do pracy za pozno, czasami trzeba bylo na niego na budowie czekac po kilka godzin, a
      czlowiek zmeczony po calym dniu pracy, piec albo szesc razy nie zaplacil po zatankowaniu za benzyne
      jezdzac firmowym busem, raz nawet udalu mu sie go rozbic, zgadnij teraz " dudoid " dlaczego z nami
      nie pracujesz? Powiadomimy szefa co tutaj wypisujesz to sam znajdziesz sie w sadzie, a czemu skoro
      jestes taki pokrzywdzony sam do sadu nie pojdziesz? tomek
    • Gość: grzes PRACUJCIE Z WORKPOINT IP: *.upc-a.chello.nl 05.10.05, 19:28
      I to nie raz, a przez kolejne kilka miesiecy. A w Alphen an de Rijn tez pracowalem i tez jakos mi
      zaplacili. Za to przypominam sobie teraz Ciebie, oszuscie co wypisujesz tu wszystko. Moze wez sie za
      robote jak nie masz co robic. Choc pewnie nikt ci roboty nie da, nie mowiac juz ze, ktos chcialby cie
      zatrudnic. Piotrus K. wel "dudoid" to niezly kawal cwaniaczka, niby nasz szef, mial sie nami opiekowac i
      rozwozic nas do pracy, grupe 4 murarzy. Kilka razy przyjechal po kilku piwach z rana i zawiozl nas do
      pracy za pozno, czasami trzeba bylo na niego na budowie czekac po kilka godzin, a czlowiek zmeczony
      po calym dniu pracy, piec albo szesc razy nie zaplacil po zatankowaniu za benzyne jezdzac firmowym
      busem, raz nawet udalu mu sie go rozbic, zgadnij teraz " dudoid " dlaczego z nami nie pracujesz?
      Powiadomimy szefa co tutaj wypisujesz to sam znajdziesz sie w sadzie, a czemu skoro jestes taki
      pokrzywdzony sam do sadu nie pojdziesz? tomek
      • Gość: d Re: PRACUJCIE Z WORKPOINT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:46
        to smao napisaly dwie osoby:D to chyab zbieg okolicznosci
        cikawe kto jest uisztsem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka