sylwialondyn 09.10.05, 17:02 czy ktos wie gdzie mozna zakupic cyfre+ w londynie z pakietem prestizowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: cyfra+ w londynie 10.10.05, 17:25 wydaje mi się że musisz kupić cyfrę plus w Polsce, bo teoretycznie nie wolno odbierać programów za granicą (tak jest napisane w przepisach). Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: cyfra+ w londynie 10.10.05, 17:51 Na Actonie kiedys jeden sklep Cyfre rozprowadzal, ale nie wiem czy jeszcze jest. W Goncu lub w Coolturze oglasza sie firma , ktora sprzedaje i zaklada Cyfre wlasnie. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: cyfra+ w londynie 12.10.05, 16:36 Jest ten sklep na Acton. Na zamym poczatku Acton High Street od strony The Vale. Z tego co pamietam pracuje tam dziewczyna z PL. Oferta w okolicach £100 z dekoderem i montarzem oraz karta na poczatek gratis. Potem mili panowie ze sklepu oferuja piratowanie tej karty i udostepnianie jakiegos blizej nieokreslonego mixu programow ;) Oferta dla wielbicieli mocnych wrazen, buntownikow gardzacych prawem i hakerow amatorow :))))) A czy moglby ktos powiedziec czy jesli przywioze tu polski dekoder oraz karte i bede placil abonament w PL to wszystko bedzie dzialac?? Logicznie wydaje sie, ze tak... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: cyfra+ w londynie 12.10.05, 17:41 oczywiście - ja mam Cyfrę przyzwiezioną z Polski i działa. Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: cyfra+ w londynie 13.10.05, 12:50 jagienkaa napisała: > oczywiście - ja mam Cyfrę przyzwiezioną z Polski i działa. ...no i to chyba jest najlepsze rozwiazanie. tak mi sie przynajmniej wydaje :) wszystko bedzie ladnie dzialac bez tego cyrku z programowaniem kart itp... A ma ktos SKY?? zastanawiam sie na wykupieniem Odpowiedz Link Zgłoś