Gość: Ropas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:10 Jak dojeżdżać z centrum Derby na Park Avenue? /taxi wykluczone, nie mam prawa jazdy, mogę mieć samochód/. Dojzd na godz. 14-tą, powrót o 22. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Jak dojeżdżać w Derby? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.10.05, 14:10 jak na wyscigi to tylko na koniu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Jak dojeżdżać w Derby? 30.10.05, 17:09 www.ukbus.co.uk/cgi/jp.exe?c=derb&x=0&s=y& Derbyshire Journey Planner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ropas Re: Jak dojeżdżać w Derby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 00:02 Bardzo dziękuję! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Jak dojeżdżać w Derby? 31.10.05, 21:12 nie ma za co. Mapy możesz znaleźć też tutaj: www.mapquest.co.uk/ www.multimap.com/map/home.cgi?client=public&overviewmap=GB&db=GB a tutaj możesz wpisać gdzie jedziesz i skąd i ci pokaże route map (ale dobrze mieć dokładny kod) www.theaa.com/travelwatch/planner_main.jsp?database=B pozdrawiam z Derbyshire:) Jagienka Odpowiedz Link Zgłoś
coox Re: Jak dojeżdżać w Derby? 01.11.05, 15:21 rowerek moze w sumie wychodzi tanio Odpowiedz Link Zgłoś
oblicze_smutku Witam wszytskich z Derby 12.01.06, 00:32 Witajcie. Skad z Derby dokladnie jestescie? Ja tu mieszkam juz 8 miesiecy pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Witam wszytskich z Derby 12.01.06, 09:25 odpisałam Ci na innym forum - mieszkam w Ripley, jakieś 10 mil na północ z Derby, ale jestem prawie codziennie w Derby gdyż chodzę tam na uniwersytet i zawożę tam syna do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś