kott2 26.12.05, 22:22 Prywatnie najlepiej jesli mozna ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randybvain Re: Jest praca dla dentysty ? 28.12.05, 14:11 Na pewno. W mojej okolicy (Gloucestershire) specjalnie sciagano z Polski dentystow, bo miejscowi sie nie wyrabiali. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: Jest praca dla dentysty ? 29.12.05, 13:34 potwierdzam też mieszkam w tym okręgu i naprawde lekarzy dentystów brak tu straszny - trzeba czekać na wizytę od 1,5 -3 mies. zależy w jakiej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: Jest praca dla dentysty ? 29.12.05, 13:39 wejdz na strone NHI www.jobs.nhs.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maek Re: Jest praca dla dentysty ? IP: *.jerzostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:44 ja mam kolezanke dentyskte, z ktora razem chodzimy na angielski do collegu. przyjechala jakies 4 m-ce temu, z tego co mowila w wyjezdzie (wiekszej grupy) posredniczylo polskie ministerstwo zdrowia. moi znajomi teraz chodza do niej :) Odpowiedz Link Zgłoś