Dodaj do ulubionych

Pytanie do pań przebywajacych w UK

IP: *.ae.krakow.pl 12.01.06, 09:18
Interesuje mnie, czy ceny kosmetyków są dużo wyższe niz w Polsce. Gdzie
ewentualnie zaopatrywac sie w asortyment tego rodzaju? Moze ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 09:23
      niektóre rzeczy mają porónywalne ceny, rzadko droższe, ale bardzo często w
      sklepach są oferty typu Buy one get one free co się w ogóle bardzo opłaca.
      Niestety za to nie ma tanich dobrych kosmetyków jak np ZIaja, Eris - wszystko
      jest typu Nivea czy L'Oreal.
      W Boots można wyrobić sobie Advantage Card, zbierać punkty a potem za te punkty
      wziąć coś ze sklepu (za darmo) - nic to nie kosztuje a naprawdę się opłaca!!!
      Są tanie sklepy typu Savers ale tak jak mówię naprawdę zawsze są jakieś
      promocje czy oferty na kosmetyki (choć rzadko te droższe typu Lancome, Chanel).
    • Gość: dziewczyna Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK IP: *.ae.krakow.pl 12.01.06, 09:41
      Dzieki za info Wlaśnie jestem na etapie zakupów i pakowania sie i zastanawiam
      sie, czy zabrać zapas kosmetyków, czy po prostu wziasc te ktore mam, a jak cos
      sie skonczy, to dokupię.
      • natalia.brzeska Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 09:52
        Gość portalu: dziewczyna napisał(a):

> Dzieki za info Wlaśnie jestem na etapie zakupów i pakowania sie i zastanawiam
        > sie, czy zabrać zapas kosmetyków, czy po prostu wziasc te ktore mam, a jak
        cos
        > sie skonczy, to dokupię.

Nie rób zapasów, są to zbędne kilogramy. Jak już Jagienka napisała zazwyczaj
        jest mnóstwo promocji i wychodzi bardzo tanio.
        Jeśli masz jakieś polskie ulubione kosmetyki, to takie możesz zabrać.
        • 1spag Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 12:29
          ja dla pań poleciłbym sieć "99p store" jest tam wiele ronzych kosmetykow raczej
          jesli chodzi takie do uzytku codziennego prawie wszystko za 99p na pewno nie
          wyzej jak to jest w naszych wszystko za 4zł a czesto przekracza zaznacze ze nie
          znam sie na cenach wielu kosmetykow ale np. farby do wlosow typu loreal zwykle w
          pl przekraczaja 10 pln tu po 99p czyli 0k 5-50 pln wiele tez innych detergentow
          jest w tej cenie ale tak jak wspomnieli przedmowcy jest "buy 1 get 1 free" lub
          "half price" tak ze trzeba patrzec na ceny
          • natalia.brzeska Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 13:45

Z tymi 99p trzeba też uważać, a właściwie trzeba znać ceny w
            sklepach "normalnych". Często jest tak, że to, co tam kosztuje 99p w normalnym
            skelpie jest za... 89p. albo nawet mniej...

• puzon6 Re: Pytanie do przebywajacych na terenie U.K 12.01.06, 12:07
      czy sa mozliwosci znalezienia pracy dla 2 osob po czterdziestce
      znajacych sie natelekomunikacji, elktryce ,hydraulice -we wszystkim co zwiazane
      jest z budownictwem
    • Gość: hm Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:27
      a jak jezyk tych osob ?
    • jasiubleep Ale dlaczego to pytanie jest do pan? 12.01.06, 16:24
      • Gość: dziewczyna Re: Ale dlaczego to pytanie jest do pan? IP: *.ae.krakow.pl 12.01.06, 16:29
        Sorry, seksizm nie byl zamierzony:)
    • Gość: Aga Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK IP: *.dsl.pipex.com 12.01.06, 21:01
      Jest sporo sklepow z tzw koncowkami serii, gdzie ceny sa duuuzo nizsze niz w
      Bootsie, wiekszosc firmowych szminek kosztuje tam ok 1-1.5 funta, tak samo
      tusze do rzes, a fluid do £4. Przewaza Revlon, ale jest tez MF, Loreal, Dior
      kilkakrotnie tanszy i inne. Tylko trzeba troche poszukac, mysle ze prawie w
      kazdym miescie taki sklep sie znajdzie.
      Pzdr:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka