Gość: dziewczyna IP: *.ae.krakow.pl 12.01.06, 09:18 Interesuje mnie, czy ceny kosmetyków są dużo wyższe niz w Polsce. Gdzie ewentualnie zaopatrywac sie w asortyment tego rodzaju? Moze ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 09:23 niektóre rzeczy mają porónywalne ceny, rzadko droższe, ale bardzo często w sklepach są oferty typu Buy one get one free co się w ogóle bardzo opłaca. Niestety za to nie ma tanich dobrych kosmetyków jak np ZIaja, Eris - wszystko jest typu Nivea czy L'Oreal. W Boots można wyrobić sobie Advantage Card, zbierać punkty a potem za te punkty wziąć coś ze sklepu (za darmo) - nic to nie kosztuje a naprawdę się opłaca!!! Są tanie sklepy typu Savers ale tak jak mówię naprawdę zawsze są jakieś promocje czy oferty na kosmetyki (choć rzadko te droższe typu Lancome, Chanel). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK IP: *.ae.krakow.pl 12.01.06, 09:41 Dzieki za info Wlaśnie jestem na etapie zakupów i pakowania sie i zastanawiam sie, czy zabrać zapas kosmetyków, czy po prostu wziasc te ktore mam, a jak cos sie skonczy, to dokupię. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 09:52 Gość portalu: dziewczyna napisał(a): > Dzieki za info Wlaśnie jestem na etapie zakupów i pakowania sie i zastanawiam > sie, czy zabrać zapas kosmetyków, czy po prostu wziasc te ktore mam, a jak cos > sie skonczy, to dokupię. Nie rób zapasów, są to zbędne kilogramy. Jak już Jagienka napisała zazwyczaj jest mnóstwo promocji i wychodzi bardzo tanio. Jeśli masz jakieś polskie ulubione kosmetyki, to takie możesz zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
1spag Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 12:29 ja dla pań poleciłbym sieć "99p store" jest tam wiele ronzych kosmetykow raczej jesli chodzi takie do uzytku codziennego prawie wszystko za 99p na pewno nie wyzej jak to jest w naszych wszystko za 4zł a czesto przekracza zaznacze ze nie znam sie na cenach wielu kosmetykow ale np. farby do wlosow typu loreal zwykle w pl przekraczaja 10 pln tu po 99p czyli 0k 5-50 pln wiele tez innych detergentow jest w tej cenie ale tak jak wspomnieli przedmowcy jest "buy 1 get 1 free" lub "half price" tak ze trzeba patrzec na ceny Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK 12.01.06, 13:45 Z tymi 99p trzeba też uważać, a właściwie trzeba znać ceny w sklepach "normalnych". Często jest tak, że to, co tam kosztuje 99p w normalnym skelpie jest za... 89p. albo nawet mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
puzon6 Re: Pytanie do przebywajacych na terenie U.K 12.01.06, 12:07 czy sa mozliwosci znalezienia pracy dla 2 osob po czterdziestce znajacych sie natelekomunikacji, elktryce ,hydraulice -we wszystkim co zwiazane jest z budownictwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:27 a jak jezyk tych osob ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Ale dlaczego to pytanie jest do pan? IP: *.ae.krakow.pl 12.01.06, 16:29 Sorry, seksizm nie byl zamierzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pytanie do pań przebywajacych w UK IP: *.dsl.pipex.com 12.01.06, 21:01 Jest sporo sklepow z tzw koncowkami serii, gdzie ceny sa duuuzo nizsze niz w Bootsie, wiekszosc firmowych szminek kosztuje tam ok 1-1.5 funta, tak samo tusze do rzes, a fluid do £4. Przewaza Revlon, ale jest tez MF, Loreal, Dior kilkakrotnie tanszy i inne. Tylko trzeba troche poszukac, mysle ze prawie w kazdym miescie taki sklep sie znajdzie. Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś