Dodaj do ulubionych

Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc

20.02.06, 09:04
HI,
Jestem w Newton Aycliffe /okolice Darlington. Jak tez jestescie tutaj to
dajcie znac na moj email madzia59@poczta.fm
Moze sie spotkamy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 20.02.06, 18:58
      ..a latwa jestes czy trzeba z toba chodzic ?
      ;OD
      • martyna59 Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc 23.02.06, 09:08
        jesli pytasz czy sie z TOba puszcze jak postawisz pivo to odpowiedz brzmi
        NIE ;) nie szukam SEXU bo moj chlopak zapewnia mi full service. ALe jak cos to
        polecam Angielskie dziewczyny z nimi nie trzerba chodzic;)
        • justek270 Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc 24.02.06, 15:42
          W JAKIEJ BRANŻY PRACUJESZ? CZY WYJECHAŁAŚ MOŻE ZA POŚREDNICTWEM PANA CEZAREGO
          BEDKA? BARDZO PROSZĘ O ODP. BO NIE WIEM CZY TO CZASAMI NIE JEST JAKAŚ LIPA,
          GOŚĆ PROPONUJE PRACĘ W TYM MIEŚCIE NA PRODUKCJI KOSIAREK
          • Gość: Martyna;)Newton Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.onyx.net 24.02.06, 18:01
            Nie wyjechalam za jego posrednictwem a Ty sie wybierasz tutaj? Placisz mu cos?
            On jakie sbiuro reprezentuje?
            Napisz do mnie ag2500@hotmail.co.uk
            • Gość: Dudek, Newcastle Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.cable.ubr03.benw.blueyonder.co.uk 26.02.06, 01:52
              Newton Aycliffe. Hmmm bylem kilka razy - taki industrial village :) jesli trzeba z Toba chodzic, to po co szukasz znajomych, kiedy chlopak zapewnia ci full serwis ? :P
              • Gość: Martyna do Dudek Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.onyx.net 27.02.06, 16:29
                TO tylko TObie - Facetowi kojarza sie znajomi z SEXEM. Szukam jakiejs znajomej
                duszy bo czasami dziewczyny potrzebuja wypadu na ploty;)
                • Gość: Dudek,Newcastle Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.cable.ubr03.benw.blueyonder.co.uk 28.02.06, 07:55
                  To wpadnij do Newcastle - zrobimy Saturdays Night Fever po knajpach i pogadamy ;)
    • justek270 Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc 24.02.06, 18:59
      wplaciłam gosciowi 420zl.i dzisiaj miałam jeszcze wpłacić ok 1900zł. ale po
      telefonie do niego zwątpiłam , bo o tydzień przesunął termin wyjazdu. Gość
      reprezentuje Biuro Inicjatyw Europejskich, a praca niby ma być w Newton
      Aycliffe w firmie Elektrolux przy produkcji kosiarek.
      • Gość: Martyna NewtonAY Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.onyx.net 27.02.06, 15:18
        Wiesz co zaplacenie komus za wyjazd ponad 2000 tysiace to lekka przesada, a
        znam 2e osoby ktore wlasnie w tej firmie prace stracily, wiec raczej nie
        polecam.Ja jechalam z biura i placilam 1000 zl ale mialam zapewniona prace na
        kontrakt przez conajmniej 12 miesiecy.Moim zdaniem nie powinnas mu ufac.
      • Gość: Martyna NewtonAY Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.onyx.net 27.02.06, 15:18
        Wiesz co zaplacenie komus za wyjazd ponad 2000 tysiace to lekka przesada, a
        znam 2e osoby ktore wlasnie w tej firmie prace stracily, wiec raczej nie
        polecam.Ja jechalam z biura i placilam 1000 zl ale mialam zapewniona prace na
        kontrakt przez conajmniej 12 miesiecy.Moim zdaniem nie powinnas mu ufac.
        • Gość: gosciu Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.server.ntli.net 27.02.06, 17:09
          wy sie nigdy nie nauczycie - agencja ktora bierze kase jest nielegalna i
          podejrzana!!! chyba tylko w polsce mozna takich naiwnych spotkac
        • Gość: Darek Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:20
          Możesz podac namiwary na biuro przez które wyjechałaś
      • Gość: Do Justek240 Re: Newton Aycliffe, Darlington , Hartlepool etc IP: *.onyx.net 28.02.06, 10:31
        Hi napisalam Ci email na gazeta.pl ;)
        chybamoge CI po
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka