cafe_justysia 03.03.06, 11:58 Jakie są wg Was najtańsze?? I przede wszystkim jakie są w UK sieci???Chciałąbym często pisać,trochę rzadziej dzwonić jak wyjadę i nie wiem, która sieć by była the best. A może do dzwonienia lepeij wykupić jakąś kartę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_justysia Re: sieci kom 03.03.06, 11:59 787- jaka siec się takim numerem zaczyna?? Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: sieci kom 03.03.06, 12:05 tu nie ma numerow podporzadkowanych konkretnym sieciom. moj nr zaczyna sie od 077.. - sim kupiony w vodafonie jakies 1,5 roku temu. pare miesiecy temu przenioslam sie do O2. dalej mam ten sam numer a jestem w innej sieci. chcesz informacji o sieciach? poczytaj na stronach sieci. weybridge.ghrom.com/faqs/emigracja/mobile-networks.html Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Re: sieci kom 04.03.06, 23:33 787...hmmm... brzmi jak jeden z modeli sieci... Boeing :P Jesli chodzi o dzwonienie i pisanie smsow (jak rozumiem do Polski) to zaloz sobie neta albo wynajmij pokoj z netem kompa kup zloma za kilka funtow i zainstaluj jakis komunikator glosowy. Najtaniej- gwarantuje. Pod warunkiem, ze w Polsce tez masz net i pozostali domownicy wiedza jak go obsluzyc. Odpowiedz Link Zgłoś