Dodaj do ulubionych

tabor na wyspach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 11:35
słyszałem że na wyspach mają bardzo stare ciężarówki, jak to wyglada w
rzeczywistości ?
Obserwuj wątek
    • Gość: drapcio Re: tabor na wyspach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:02
      nikt nie zwraca uwagi na auta, nie ma tu nikogo kto pracuje w transporcie na
      wyspach ?
      • walesa4 tu, jeżdża same bryczki i karety, nic więcej nie 23.03.06, 16:04
        ma
    • kicior99 Re: tabor na wyspach 23.03.06, 16:06
      w mojej firmie (a zajmuje sie ciezarowkami) mamy roczne VOLVO, 3-letnie DAF-y i
      4 letnie VOLVO 3-osiowe.
      • kicior99 Re: tabor na wyspach 23.03.06, 16:06
        firma to WINCANTON
        • Gość: drapcio Re: tabor na wyspach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:54
          kicior99 a możesz napisać coś więcej na temat pracy jako kierowca, wiem że tego
          juz było duzo ale zawsze wypowiada się ktoś kto miał mało wspólnego z ta praca,
          w Polsce jezdze z azotem i mam juz dosc życia od 15 do 15 :) a napisz tez jak w
          innych firmach tez maja raczej nowy tabor czy jest gorzej
          • kicior99 Re: tabor na wyspach 24.03.06, 12:30
            zalezy od firmy. Nasza (na kontrakcie z jedna z sieci sklepow) wlasnie sie
            zmienia, gdyz likwiduja magazyny w innych czesciach Anglii i przejmujemy ich
            transport. Samochody maja z reguly ok. 100 000 km na liczniku (obowiazuja
            kilometry) ale sa truposze po milionie - stare, z reczna skrzynia biegow. Tyle
            ze u nas mozesz odmowic jazdy takim samochodem z argumentem nie do zbicia "nie
            rpzeszedlem na nim przeszkolenia". Jednak sa firmy, np. Tesco czy Lea Green, w
            ktorych kierowcy sa przypisani do poszczegolnych jednostek i zaczyna sie
            polka... jak masz wiecej pytan to na maila plz.
            • kicior99 Re: tabor na wyspach 24.03.06, 15:10
              dodam jeszcze ze czas rozpoczecia pracy bywa rozny. Jak masz malo km to jestes
              pierwsdzy w kolejnosci do "runback-u"
            • kicior99 zapomnialem... 24.03.06, 15:12
              tyle ze u nas jest dziwna zasada ze im starsze auto tym mocniejsze. Truposze sa
              44tonowe i 38tonowe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka