Gość: Krzysiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:20 heyka Zauwazylem , ze sa agencje ktore specjalizuja sie w szukaniu pracownikow z IT, czy mozecie mi polecic jakies ? ( adresy www ). Chcialbym tam pozostawiac CV. Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walesa4 Kolega w IT?, a funkcje szukaj zna? a google zna? 21.04.06, 15:26 Jak nie zna to jedynie zostaje agencja ... ale towarzyska w Soho, hehehe Koles, wstyd zawodowi przynosisz, zakladasz 5 roznych watkow, a o IT to juz tyle napisano tutaj ze sie chce wymiotowac!!! Zostan w domu lepiej bo z taka twoja wiedza daleko nie zajedziesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Kolega w IT?, a funkcje szukaj zna? a google IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:30 jesli nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co wogole sie odzywasz ? Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Mam, ze jestes cieniasem, hehehe, wszystko tu 21.04.06, 15:32 masz napisane, a Ty nic tylko "powiedzcie mi", kopa dostaniesz w Ladku i z placzem wrocisz do mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 malo watkow zalozyles, idz do psychiatry, hehehe 21.04.06, 15:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40585419&a=40588209 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40538211&a=40538211 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506687&a=40532951 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506361&a=40506361 Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Jak kolega tak mnozy watki w swoich programach 21.04.06, 15:41 to musza niezle sie wlec, hehehe, mala rada-"Nie mnoz bytow ponad potrzebe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jak kolega tak mnozy watki w swoich programac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:25 W kazdym watku zakladam odzielne pytanie dotyczace czegos innego... To jest forum dotyczace pracy w UK , czy moze sie myle ? Wiec, nie nakladaj mi ograniczen ile pytan moge zadac... nie chcesz nie czytaj, nie odpowiadaj... Nie reklamuje tu tosterow tylko zakladam watki z konrektnymi pytaniami na ktore szukam odpowiedzi, wydawalo mi sie,ze po to jest to forum. Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trzeba 21.04.06, 16:44 byc samodzielnym to drugie, i trzeba umiec myslec to trzecie. Bo potem trzeba pracowac z banda "pajacow" ktora nic nie umie, a twierdzi ze umie i pojawiaja sie kwiaty typu "HTML jest jezykiem programowania albo Java i JavaScript to jedno i to samo, jeden koles nawet twierdzil ze DigitalSignalProcessor STI5518 to ma taki sam assembler jak Pentium" "Cienkie Bolki zostaja w domu" EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:40 Musze Cie pocieszyc,ze jako programista ASP.Net rozrozniam Jave od Javascriptu ;) a HTML-a nie okreslam jako jezyk programowania. Ale fakt,ze wiele osob o JavaScript mowi, "Java" i potem sa takie kwiatki. Ze to prawie to samo ;) A jesli chodzi o pracowanie z banda pajacow to jesli w firmie panuje zwyczaj zatrudniania znajomych i stryjkow / wujkow szefa... albo jesli Ci po znajomosci zajmuja wysokie stolki to niestety.. tak juz bedzie. Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz 21.04.06, 17:44 Słuchaj w którymś Twoim poprzednim wątku dałam Ci link do ogłoszeń - było tam 246 ogłoszeń dla Ciebie (agencje i firmy). Czy złożyłes już aplikacje na te wszystkie ogłoszenia? Gdybyś je chociaż przeglądnął, to by tego pytania nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Do - natalia.brzeska IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.04.06, 18:12 Czy możesz podać ten link o którym piszesz?? będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.pitstop Re: Do - natalia.brzeska 21.04.06, 18:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506361&a=40507330 ale jakby tak uzyc google i wpisac tam: jobs, london, uk i jakies nazwy specjalnosci to wyskoczy cala masa linkow to roznych stron i portali z ogloszeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Peniu, :) ,nie podawaj im na talerzu, niech sie 21.04.06, 18:20 naucza myslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa.pitstop Re: Peniu, :) ,nie podawaj im na talerzu, niech s 21.04.06, 18:21 Juz chyba za pozno, jak do tej pory nie wpadli na to jak mozna znalezc ogloszenia. Poczekajmy na nowy watek Krzystofa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 O nastepny macher sie pojawil !!, czlowieku 21.04.06, 18:18 poczytaj ten watek i masz w nim odnosniki i je przejrzyj, kiepsko widze przyszlosc polskich specow od IT na "Wyspach", klikac wam juz sie nie chce czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Do - natalia.brzeska 21.04.06, 20:34 Gość portalu: brutus napisał(a): > Czy możesz podać ten link o którym piszesz?? będe bardzo wdzięczny. > Pozdrawiam Był to wątek pt "praca z biurkiem" czy cos takiego, również krzyśka. Jest na tej stronie, albo już spadł na następną. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Do - natalia.brzeska 21.04.06, 20:35 O tu jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506361&wv.x=1&a=40507330 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-25 Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz 21.04.06, 18:34 ale ja nie mam problemu ze znalezieniem ofert. Ja chcialem namiary na dobre agencje IT !!! Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielaż Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.04.06, 18:52 ale młynek:)ludzie mamy wekend!!!!!!!!!!!!!!zajarajcie zioło odrazu wam przejdzie głupie przechwalanie się,nie wszyscy są obcykani z kompem trzeba ludziskom pomagać!!!!!! Pozdro dla wszystkich nawet tym w kosmosie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz 21.04.06, 18:58 > nie wszyscy są obcykani z kompem trzeba > ludziskom pomagać!!!!!! szczególnie Ci, którzy szukaja pracy w IT :))) *sigh* Krzysiu drogi - przeszukaj to forum: forums.contractoruk.com/ a dowiesz sie wiele o agencjach... takze w stopce znajdziesz cos w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś