Dodaj do ulubionych

agencje IT

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:20
heyka
Zauwazylem , ze sa agencje ktore specjalizuja sie w szukaniu pracownikow z
IT, czy mozecie mi polecic jakies ? ( adresy www ). Chcialbym tam pozostawiac
CV.
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • walesa4 Kolega w IT?, a funkcje szukaj zna? a google zna? 21.04.06, 15:26
      Jak nie zna to jedynie zostaje agencja ... ale towarzyska w Soho, hehehe
      Koles, wstyd zawodowi przynosisz, zakladasz 5 roznych watkow, a o IT to juz tyle
      napisano tutaj ze sie chce wymiotowac!!! Zostan w domu lepiej bo z taka twoja
      wiedza daleko nie zajedziesz!!!
      • Gość: Krzysiek Re: Kolega w IT?, a funkcje szukaj zna? a google IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:30
        jesli nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co wogole sie odzywasz ?
        Krzysiek
        • walesa4 Mam, ze jestes cieniasem, hehehe, wszystko tu 21.04.06, 15:32
          masz napisane, a Ty nic tylko "powiedzcie mi", kopa dostaniesz w Ladku i z
          placzem wrocisz do mamusi
    • walesa4 malo watkow zalozyles, idz do psychiatry, hehehe 21.04.06, 15:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40585419&a=40588209
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40538211&a=40538211
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506687&a=40532951
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506361&a=40506361
      • walesa4 Jak kolega tak mnozy watki w swoich programach 21.04.06, 15:41
        to musza niezle sie wlec, hehehe, mala rada-"Nie mnoz bytow ponad potrzebe"
        • Gość: Krzysiek Re: Jak kolega tak mnozy watki w swoich programac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:25
          W kazdym watku zakladam odzielne pytanie dotyczace czegos innego... To jest
          forum dotyczace pracy w UK , czy moze sie myle ? Wiec, nie nakladaj mi
          ograniczen ile pytan moge zadac... nie chcesz nie czytaj, nie odpowiadaj... Nie
          reklamuje tu tosterow tylko zakladam watki z konrektnymi pytaniami na ktore
          szukam odpowiedzi, wydawalo mi sie,ze po to jest to forum.
          Krzysiek
          • walesa4 Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trzeba 21.04.06, 16:44
            byc samodzielnym to drugie, i trzeba umiec myslec to trzecie. Bo potem trzeba
            pracowac z banda "pajacow" ktora nic nie umie, a twierdzi ze umie i pojawiaja
            sie kwiaty typu "HTML jest jezykiem programowania albo Java i JavaScript to
            jedno i to samo, jeden koles nawet twierdzil ze DigitalSignalProcessor STI5518
            to ma taki sam assembler jak Pentium"

"Cienkie Bolki zostaja w domu"
            EOT
            • walesa4 albo wykładaja w Tesco ... na połki, wedlug GW 21.04.06, 16:48
              hehehe
            • Gość: Krzysiek Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:40
              Musze Cie pocieszyc,ze jako programista ASP.Net rozrozniam Jave od
              Javascriptu ;) a HTML-a nie okreslam jako jezyk programowania. Ale fakt,ze
              wiele osob o JavaScript mowi, "Java" i potem sa takie kwiatki. Ze to prawie to
              samo ;) A jesli chodzi o pracowanie z banda pajacow to jesli w firmie panuje
              zwyczaj zatrudniania znajomych i stryjkow / wujkow szefa... albo jesli Ci po
              znajomosci zajmuja wysokie stolki to niestety.. tak juz bedzie.
              Krzysiek
              • natalia.brzeska Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz 21.04.06, 17:44

Słuchaj w którymś Twoim poprzednim wątku dałam Ci link do ogłoszeń - było tam
                246 ogłoszeń dla Ciebie (agencje i firmy). Czy złożyłes już aplikacje na te
                wszystkie ogłoszenia? Gdybyś je chociaż przeglądnął, to by tego pytania nie
                było.
                • Gość: brutus Do - natalia.brzeska IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.04.06, 18:12
                  Czy możesz podać ten link o którym piszesz?? będe bardzo wdzięczny.
                  Pozdrawiam
                  • penelopa.pitstop Re: Do - natalia.brzeska 21.04.06, 18:16
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506361&a=40507330
                    ale jakby tak uzyc google i wpisac tam: jobs, london, uk i jakies nazwy
                    specjalnosci to wyskoczy cala masa linkow to roznych stron i portali z
                    ogloszeniami.

• walesa4 Peniu, :) ,nie podawaj im na talerzu, niech sie 21.04.06, 18:20
                      naucza myslec :)
                      • penelopa.pitstop Re: Peniu, :) ,nie podawaj im na talerzu, niech s 21.04.06, 18:21
                        Juz chyba za pozno, jak do tej pory nie wpadli na to jak mozna znalezc
                        ogloszenia. Poczekajmy na nowy watek Krzystofa ;)
                  • walesa4 O nastepny macher sie pojawil !!, czlowieku 21.04.06, 18:18
                    poczytaj ten watek i masz w nim odnosniki i je przejrzyj, kiepsko widze
                    przyszlosc polskich specow od IT na "Wyspach", klikac wam juz sie nie chce czy co?
                  • natalia.brzeska Re: Do - natalia.brzeska 21.04.06, 20:34
                    Gość portalu: brutus napisał(a):

> Czy możesz podać ten link o którym piszesz?? będe bardzo wdzięczny.
                    > Pozdrawiam

Był to wątek pt "praca z biurkiem" czy cos takiego, również krzyśka. Jest na
                    tej stronie, albo już spadł na następną.
                    • natalia.brzeska Re: Do - natalia.brzeska 21.04.06, 20:35
                      O tu jest:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=40506361&wv.x=1&a=40507330
                • krzysiek-25 Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz 21.04.06, 18:34
                  ale ja nie mam problemu ze znalezieniem ofert. Ja chcialem namiary na dobre
                  agencje IT !!!
                  Krzysiek
                  • Gość: zielaż Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 21.04.06, 18:52
                    ale młynek:)ludzie mamy wekend!!!!!!!!!!!!!!zajarajcie zioło odrazu wam
                    przejdzie głupie przechwalanie się,nie wszyscy są obcykani z kompem trzeba
                    ludziskom pomagać!!!!!! Pozdro dla wszystkich nawet tym w kosmosie:)
                    • xiv Re: Forum to ma wyszukiwarke to jedno, a w IT trz 21.04.06, 18:58

> nie wszyscy są obcykani z kompem trzeba
                      > ludziskom pomagać!!!!!!

szczególnie Ci, którzy szukaja pracy w IT :)))

*sigh*

Krzysiu drogi - przeszukaj to forum:
                      forums.contractoruk.com/
                      a dowiesz sie wiele o agencjach... takze w stopce znajdziesz cos w tym temacie...
    • walesa4 peat ci odpowie 24.04.06, 15:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka