22.04.06, 20:53
Kupiłam dzisiaj Agatce rowerek. Sama go sobie wybrała :-) Pokazałam jej różne
rowerki i ten od razu jej sie spodobał a na inny nie dała się wsadzić. Mam
nadzieję, że jutro znowu będzie ładna pogoda to wyruszymy na pierwszy
rowerkowy spacerek.

Gosiu, Moniko jak Wasze maleństwa? Nic nie piszecie. Jak sobie radzicie?
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • dzoaann Re: Rowerek 23.04.06, 12:56
      Gratulacje,dla Agatki!
      Ja za moimi też śmigam,no za Kacprem,bo Kuba to wiadomo.I tak się zastanawiam
      nad zdjeciam mu bocznych kółek.Najpewniaj nastąpi to bliżej lata.Chwila
      przelomowa:)))
      • zapytajnick Re: Rowerek 23.04.06, 13:01
        u nas na topie teraz jest wozek, z wiadomych powodow. Rowerek babcia obiecala,
        wiec czekamy do konca maja;-)
    • monika_irl Re: Rowerek 23.04.06, 17:39
      a u nas na rowerek dla małej to mój mąż nie może się doczekać :)
    • imszulc Re: Rowerek 23.04.06, 19:26
      Rowerek jest rewelacja! Jest jeszcze trochę za duży ale Agacie to nie
      przeszkadza. Oczywiście sama jeszcze nie jeździ tylko ją prowadzimy na drążku
      ale i tak świetnie się bawi. Była też mała wywrotka. Pół dnia na dworze robi
      swoje, Agatka właśnie zasypia przy zupce, musimy ją jeszcze chwilę przetrzymać
      bo się o 5 rano obudzi.
      Pozdrawiam
      • olliesmum Re: Rowerek 24.04.06, 14:39
        Z wlasnego doswiadczenia - moja rada dla rodzicow malych rowerzystow/stek: nie
        zapominajcie o kasku dla dzieci, to naprawde niezbedne, nie tylko przy nauce
        jazdy! I druga rzecz: kask musi byc dobrze nalozony na glowe, tak by sie nie
        przesuwal, poprostu trzeba przystosowac dlugosc paskow do wielkosci glowy
        dziecka. Rady te zreszta sa moim zdaniem aktualne i dla duzych rowerzystow (do
        ktorych sama dumnie naleze :)). My Ollemu takze nakladamy ubrania odblaskowe.
        Szerokiej drogi!!
        • dzoaann Re: Rowerek 05.05.06, 00:29
          Widziałam zdjecia Agaty z rowerem,jest super!Pozdrawiam małego rajdowca:)U nas
          ostatnio rowery poszły w odstawkę.Moich łobuzów koledzy takowych nie
          posiadają,wiec chłopaki wolą z nimi na piechotę "latać":)A ja sie tak pomału
          zastanawiam nad kupnem rowerów dla nas,bo zbyt w tłuszcz obrastam:(no i tęsknię
          za pedałowaniem,w Polsce to był mój ulubiony środek lokomocji.
    • monika_irl Re: Rowerek 05.05.06, 11:15
      Tez widziałam zdjęcia. fajny ten rowerek :) a próbuje coś sama pedałować czy
      jeszcze nie sięga do pedałów?
      • imszulc Re: Rowerek 05.05.06, 19:13
        pedałów sięga ale nie do końca :-) może tylko ruszać trochę do przodu i trochę
        do tyłu a poza tym na drążku ją prowadzimy, uwielbia ten rowerek, potrafi sama
        pasy zapiąć, na szczęście jeszcze ich nie odpina
        rzeczywiście jakoś mało maluchów widzę tutaj na rowerach, my się nie mogliśmy
        doczekać, kiedy będzie na tyle duża, żeby jej kupić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka