malgorzata30 05.05.06, 10:49 Hej, szukam ludzi, którzy dostali oferty pracy w firmie Primark lub tez tam juz pracowali. Podzielcie się doświadczeniami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hannelore Re: Praca w Primark 05.05.06, 13:43 dostalam oferte, wyjezdzam we wrzesniu, na razie niewiele wiem na temat warunkow pracy na miejscu, ale w umowie wszystko jest ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata30 Re: Praca w Primark 05.05.06, 14:00 Hej rozumiem, że dostałaś już kontrakt ?? a co z lokalizacją, wiesz w jakiej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanne Re: Praca w Primark IP: *.elkjop.int / 213.236.224.* 05.05.06, 16:57 w Doncaster, kontrakt wlasnie leci poczta lotnicza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Primark IP: *.range81-155.btcentralplus.com 06.05.06, 20:27 a jak to sobie zalatwilas? u mnie buduje sie primark i zamierzam tam zlozyc cv, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanne Re: Praca w Primark IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.06, 14:14 hej, w Gazecie Wyborczej bylo ogloszenie, jakos w marcu chyba, ze szukaja osob do pracy. wyslalam cv, odezwali sie, rozmowa kwalifikacyjna w hotelu w W- wie...a potem telefon, ze zostalam przyjeta. Teraz czekam az dotrze do mnie kontrakt, wiem do jakiego miasta jade, kiedy, warto zaznaczyc, ze agencja ktora organizowala rozmowy, nie pobiera od nas zadnych oplat, a Primark placi za przelot, pierwsze 2 tyg. zakwaterowania i daje dodatek na poczatek (500 funtow) na pierwsze mieszkanie. Jak na razie jest fajnie, zobaczymy jak bedzie dalej. pozdrawiam hanne Odpowiedz Link Zgłoś
victorianie Re: Praca w Primark 12.05.06, 22:51 ja mieszkam pare minut drogi od doncaster:)jak bedziesz we wrzesniu odezwij sie na maila ale napisz na maila podam ci moje namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Praca w Primark IP: 62.148.79.* 09.05.06, 13:00 slyszałam ze jest ciezko Odpowiedz Link Zgłoś