Dodaj do ulubionych

Praca w Primark

05.05.06, 10:49
Hej,
szukam ludzi, którzy dostali oferty pracy w firmie Primark lub tez tam juz
pracowali.
Podzielcie się doświadczeniami!
Obserwuj wątek
    • hannelore Re: Praca w Primark 05.05.06, 13:43
      dostalam oferte, wyjezdzam we wrzesniu, na razie niewiele wiem na temat warunkow
      pracy na miejscu, ale w umowie wszystko jest ok. pozdrawiam
      • malgorzata30 Re: Praca w Primark 05.05.06, 14:00
        Hej
        rozumiem, że dostałaś już kontrakt ?? a co z lokalizacją, wiesz w jakiej
        miejscowości?
        • Gość: hanne Re: Praca w Primark IP: *.elkjop.int / 213.236.224.* 05.05.06, 16:57
          w Doncaster, kontrakt wlasnie leci poczta lotnicza:)
          • Gość: :) Re: Praca w Primark IP: *.range81-155.btcentralplus.com 06.05.06, 20:27
            a jak to sobie zalatwilas? u mnie buduje sie primark i zamierzam tam zlozyc
            cv,
            • Gość: hanne Re: Praca w Primark IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.06, 14:14
              hej, w Gazecie Wyborczej bylo ogloszenie, jakos w marcu chyba, ze szukaja osob
              do pracy. wyslalam cv, odezwali sie, rozmowa kwalifikacyjna w hotelu w W-
              wie...a potem telefon, ze zostalam przyjeta. Teraz czekam az dotrze do mnie
              kontrakt, wiem do jakiego miasta jade, kiedy, warto zaznaczyc, ze agencja ktora
              organizowala rozmowy, nie pobiera od nas zadnych oplat, a Primark placi za
              przelot, pierwsze 2 tyg. zakwaterowania i daje dodatek na poczatek (500 funtow)
              na pierwsze mieszkanie. Jak na razie jest fajnie, zobaczymy jak bedzie dalej.
              pozdrawiam hanne
              • victorianie Re: Praca w Primark 12.05.06, 22:51
                ja mieszkam pare minut drogi od doncaster:)jak bedziesz we wrzesniu odezwij sie
                na maila ale napisz na maila podam ci moje namiary:)
    • Gość: gostek Re: Praca w Primark IP: 62.148.79.* 09.05.06, 13:00
      slyszałam ze jest ciezko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka