05.05.06, 20:51
czy ktoś leci 12.05 do King's Lynn,a może ktoś z was już tam pracuje
Obserwuj wątek
    • piterkorny Re: Tesco UK 05.05.06, 23:12
      napisz, kiedy dzwoniłaś do tesco, kiedy byłaś w krakowie i po jakim czasie
      dostałaś telefon z ofertą?/ Dzieki
      • goosik1 Re: Tesco UK 06.05.06, 11:21
        byłam 10.04 telefon o wyjeżdzie miałam po godzinie ale z dwóch pierwszych
        propozycji zrezygnowałam dopiero na trzecią się zgodziłam
        • mexica Re: Tesco UK 06.05.06, 15:56
          Czyli najpierw jest oferta? Przed badaniami lekarskimi?
          Myślałam że najpierw są badania a po nich dostaje się ofertę.
          • goosik1 Re: Tesco UK 06.05.06, 16:39
            ja najpierw miałam badania ,a na drugi dzień po badaniach dostałam
            ofertę ,miałam 3 miejsca do wyboru
            • goosik1 Re: Tesco UK 06.05.06, 16:40
              pierwsza i druga oferta była przed badaniami
        • amagdaa Re: Tesco UK 06.05.06, 16:16
          Goosiku powiedz prosze mi czy był z ich strony to jakis problem jak
          poiwedzialas ze dwie pierwsze propozycje Ci nie odpowiadaja? bo ja juz
          przeszlam proces rekrutacji tylko musze obrnic prace jeszcze dyplomowa i
          dopiero moge jechac.gdyby jednak sie okazalo ze mam poprawke jakas we wrzesniu
          to wyjazd musialby chyba sie opoznic i nie wiem czy jak zadzwonia do mnie w
          czerwcu ( tak jak maja zaznaczone w aktach) a ja odmowie to bede miala szanse
          dostac kolejna oferte? jak myslisz? jak to bylo w Twoim przypadku?
          • goosik1 Re: Tesco UK 06.05.06, 16:36
            może zadzwoń do nich i powiedz im że może być taka możliwość,że pojedziesz
            dopiero we wrześniu,raczej nie powinno być problemu,
            • mexica Re: Tesco UK 06.05.06, 17:03
              Powiedz jaki termin wyjazdu im podałaś?

Ja byłam na rekrutacji 28.04.06, podałam że chcę wyjechać 15.05.06.
              Powiedziano mi że po weekendzie mogę się spodziewać skierowania na badania ale
              do dziś cisza. Może nie zostałam zakwalifikowana do wyjazdu?
              Jak to jest? Czy wypada mi zadzwonić i zapytać czy w ogóle otrzymam od nich
              jakąś ofertę? Bo gdybym wiedziała że nic z tego - szukałabym innej pracy, a tak
              czekam i nie wiem na co...?
              • goosik1 Re: Tesco UK 06.05.06, 17:22
                zadzwoń, może gdzieś zapodziali twoje dokumenty
                • mexica Re: Tesco UK 06.05.06, 19:50
                  Poczekam - jeśli oni nie zadzwonią w poniedziałek - wtedy chyba ja zadzwonię we
                  wtorek /bo już się niecierpliwię/
                  • vanmad Re: Tesco UK 07.05.06, 22:19
                    Mexicana a na która godzine miałas bo ja byłem w tym samym dniu na 11.Tez sie martwie.Nie wiem czy do nich nie dzwonic.Poczekam jeszcze do poniedziałku lub wtorku.
                    • mexica Re: Tesco UK 08.05.06, 11:05
                      Byłam 28.04. na 15.00. Zadzwonili do Ciebie Vanmad? Do mnie tak :)
                      • vanmad Re: Tesco UK 08.05.06, 13:37
                        Nie nie zadzwonili! ;[ ..a o ktorej miałas dzis telefon?I co to było jakies info czy rozmowa z native speakerem?
                        • mexica Re: Tesco UK 08.05.06, 14:07
                          Dzwonili do mnie pierwszy raz o 10:38 z ofertą na Banbury. Jakieś 15 minut
                          później zadzwonił native. O 13.00 odpowiedziałam im że potwierdzam Banbury.
                          Lecę 19.05.2006 r.

Wiem że jest jeszcze miejsce do Banbury więc wszystko możliwe że zadzwonią do
                          Ciebie. Moja siostra próbowała bo chciała leciec ze mną ale jej nie
                          zakwalifikowali /w sumie nie rozumiem dlaczego - rozmawiała dość płynnie, byli
                          gorsi /słabsi od niej/. Trochę mi smutno bo chciałabym lecieć z kimś znajomym...
              • ataami Re: Tesco UK 08.05.06, 09:28
                mexica napisała:

> Powiedz jaki termin wyjazdu im podałaś?
                >
                > Ja byłam na rekrutacji 28.04.06, podałam że chcę wyjechać 15.05.06.
                > Powiedziano mi że po weekendzie mogę się spodziewać skierowania na badania ale
                > do dziś cisza. Może nie zostałam zakwalifikowana do wyjazdu?
                > Jak to jest? Czy wypada mi zadzwonić i zapytać czy w ogóle otrzymam od nich
                > jakąś ofertę? Bo gdybym wiedziała że nic z tego - szukałabym innej pracy, a tak
                >
                > czekam i nie wiem na co...?

mozesz spokojnie zadzwonic zeby sie upewnic- ja tak zrobiłem i okazało sie ze jest wszystko oki. Moze nie zaznaczyli ze chcesz wyjechac 15.05? nie zapominaj ze odzywaja sie do 6 tygodni( w moim przypadku były to 4)! pozdro
                • mexica Zadzwonili :) 08.05.06, 11:04
                  Przed chwilą dzwonili - mam 2 godziny na decyzję. Zaproponowali mi Banbury -
                  wylot 19.05. Native też zadzwonił. Co robić? Znacie to miejsce?
                  • vanmad Re: Zadzwonili :) 08.05.06, 14:22
                    ..ale pech teraz sprawdziłem ze komórka mi siadła...;[

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka